"Пристан в планината",Шилковци,"Вербена"

• 4 105
  • 10
  •   1
Отговори
http://www.pristanvplaninata.com/

Били  ли сте на това място?Хареса ли ви?
Мисля , през  почивните дни през м. май/ събират се 4 неработни дни/ да заведа детето на това място или друго подобно. Досега сме ходили на места тип "селски туризъм"с възможност за приготвяне на храна, но вече ми  се иска нещо по-различно, в смисъл- малък хотел  с ресторант, добра храна, наоколо да има  просторно място за бягане, ритане на топка, за да си поиграе детето, а също и интересни места за посещаване.

Почти съм избрала мястото, но ме привлича  и  още едно
http://apriltzi.hoteliinfo.com/verbena, което е в Априлци. Априлци ми е любимо място от миналата година, но дали около тази вила има място , подходящо за  игри на деца?

А също ще съм благодарна и ако някакво друго подобно място ми препоръчате- малък хотел, да не е много населено, да има добра  кухня и място за разходки и игри на открито

# 1
Привет,

Декември ходихме в същия район, ама тук - http://www.pargavelovi.com/, в малката къща - тя е за самостоятелно ползване, а голямата е на хотелски принцип. И останахме много доволни.

Ако ти хареса, питай  Simple Smile

# 2
Гнидка, благодаря, нещо подобно търся Hug

Ако сте ползвали кухнята на хотела какви са отзивите?Има ли подходяща храна за деца-супички, готвени ястия ?Вкусно ли е, прясно ли е?

# 3
Не сме ползвали кухнята, но собствениците ме увериха, че храната е прясна, защото имали хранителен магазин в гр.Елена и се снабдявали от там.

# 4
А няма ли някой, който е посещавал първите посочени места- "Пристан в планината" с.Шилковци/ до язовира/ или "Вила Вербена", Априлци

# 5
На "Пристан в планината" ходихме юли 2008, информацията може да не е актуална вече  Mr. Green

# 6
Ще поемем този риск  Wink, че много ми харесва  Simple Smile

# 7
E, 2008 не е чак толкова далече, baileys, разкажи, моля те!

# 8
Копвам си мнението от друга тема Simple Smile

Предимства:
- язовирът е на 2 крачки буквално от хотела, а ако си наловите риба ще ви я изпържат и сервират в ресоранта Smile
- има барбекю - може да си вземете това-онова за цър-пър Smile
- Гледката е невероятна
- Кухнята е супер, а собствениците или по-точно синът им има сладкарски цех в Търново, та всеки ден има пресни тортички  Blush
- на закуска има палачинки, мекици и подобни вкусотии Smile

Недостатъци:
- статите са миниатюрни
- шефката е бивша учителка /моля, никой да не се обижда/ и се държи с гостите като с ученици от 4-ти клас  Crazy

Но както вече казах, инфото ми е малко старо и може да не е актуално вече  bowuu

# 9

Стара темичка но и аз съм се запътил на там, някаква по пресна информация дали има някои?

# 10
  • София
Бяхме в Пристан в планината.
За семейство с деца е добре.Има голяма поляна където да играят децата,игрища за футбол и волейбол,тенис на маса и малък басейн.Съвсем близо е язовира,но според ММ от това място не става за риболов.Трябва да се обикаля.На язовира има барбекю.
Кухнята е вкусна,нямам оплаквания,но може би малко скъпичка.Не знам,всеки има различна летва.
Стаите обаче са малки,теснички и без тераса.
За вила Вербена и аз ще се ослушвам за по нататъшно ползване.

Общи условия

Активация на акаунт