Г-жа Любка Стоянова в училище Райна Княгиня-Пловдив

• 2 538
  • 4
  •   1
Отговори
Някой може ли да ми каже нещо за тази г-жа,тази година сме първокласници и го записах при нея,дали не съм сгрешила,ще ви бъда много благодарна ако някой ме светне по въпроса!?

# 1
Аз ще те светна Laughing
Мога да ти кажа, че изобщо не си сгрешила. Любка е страхотен педагог и човек. Но това, че в молбата си писала, че желаеш детето ти да бъде в нейната паралелка не означава нищо. Ако от 100 молби 50 души запишат нейното име няма как всички да са при г-жа Стоянова. Отиди запознай се с нея, заведи и детето ако искаш. Ще видиш колко лъчезарен човек е.  Когато се разпределят децата по паралелки тя ще ви има предвид

# 2
Аз ще те светна Laughing
Мога да ти кажа, че изобщо не си сгрешила. Любка е страхотен педагог и човек. Но това, че в молбата си писала, че желаеш детето ти да бъде в нейната паралелка не означава нищо. Ако от 100 молби 50 души запишат нейното име няма как всички да са при г-жа Стоянова. Отиди запознай се с нея, заведи и детето ако искаш. Ще видиш колко лъчезарен човек е.  Когато се разпределят децата по паралелки тя ще ви има предвид
[/quoteода това ми е ясно,че незначи,но за нас е сигурно,лично си познаваме с нея
ода това ми е ясно,че като съм писала в молбата си че искам при нея,тя ще ме вземе,но при нас е сигурно,просто искам да чуя мнения

# 3
Тук също можеш да погледнеш мнението на учениците й
http://schools.pomagalo.com/3/1656/?view=teacher&id=31251
Попаднали сте на най-добрата от 4-те госпожи, които поемат 1 клас

# 4
Искрено ви препоръчвам ако имате друга опция за училище да изберете нея .ще се опитам накратко да разкажа за изварщенията в това училище и как всичко беше покрито. Ако сте забелязали сутрин са доста лъскави коли който оставят децата си . Ние живехме близо до училището за това записах сина ми там. Докато един ден не получих обаждане от училището и от полицията.  Синът ми беше ударил доста грубо и много пъти друго дете . Което е много не типично за него . Изключително бързо бяхме поставени пред съд за малолетни и аз като сам родител под въпрос за правата ми и Синът ми да остане с мен . Но нека изясня Синът ми е изключително добро кротко дете никога не е проявявал агресия . И когато го попитах какво наистина стана той избухна в сълзи . Група от деца едното е син на шеф районно другото на прокурор другия на съдебна медицина те са ги затваряли в тоалетната карали ги да алат в бутилки да си свалят панталоните и показват интимните части и това е било почти всеки ден . Един ден Синът ми избухва върху това насилие и ги удря многократно.  Но как завърши това ? Понеже са деца на някой си хора . Бяхме на съд за малолетнии с последно предупреждение може Синът ми да се скара с някой и това дете да каже че го в ударил взимат ми детето защото съм сам родител. Тогавашната директорка на училището когато я попитах в очите ако някой се гаври така с нейното дете ? Тя просто ми каза моля ви подпишете си молбата за напускане да не стане по лошо. И знаете ли какво подписах и напуснах България със сина ми . Не можех да рискувам да ми вземат детето ако утре е в някой училище и не желае да си свали панталоните . Далече от райна княгиня.  Тази травма от там все още не може да се възстанови.  Пазете децата си.

Общи условия

Активация на акаунт