Берковица - къде, колко и какво?

• 1 940
  • 6
  •   1
Отговори
  • на пясъка при черупките от миди
Всяка година семейно си правим пътувания до Берковица. В околността има приятни минерални басейни, зеленината е навсякъде. Много добро място за почивка. А и сме фенове на една от механите, където освен, че сметката е доста ниска, храната мнгоо вкусна и обслужването над средното ниво.
Та питането ми е дали има и други, които пътуват натам? Peace

# 1
Да похваля ''Воденицата'' или нещо подобно точно до реката е .И кухнята и обстановката оставиха много добри впечатления у мен.Цените ми се видяха направо ниски.Не ползвам обществени басейни и не съм се интересувала,но е невероятно тихо и зелено градче.И много ми хареса дето няма коли в центъра и малката тичаше на воля по огромните застлани с бял мрамор площади.
С удоволствие бих отишла пак за 2-3 дни.

# 2
  • на пясъка при черупките от миди
Точно  Peace за Водеицата и аз говорех. Страхотна кръчмичка.

# 3
Аз живея в Берковица Heart Eyesспокойно и зелено,много си я обичам...а Воденицата е наистина от най-добрите кръчми,но има и много други места наоколо разбира се.Ако се интересувате ще ги опиша Peace

# 4
На времето ,когато нямах дете и походите през планината не бяха ''мисия невъзможна'' ходихме в хижа високо горе в планината.Не съм сигурна за имото/може би Ком  newsm78/,но ползвахме водач от Берковица.Незабравимо просто!Има ли ги още тези услуги?
Препоръчай и заведения с хубава кухня ,не задимени и не много шумни.Аз ходя  през година-две  и за 2-3 дни  Tired.

# 5
  • София
Аз живея в Берковица Heart Eyesспокойно и зелено,много си я обичам...а Воденицата е наистина от най-добрите кръчми,но има и много други места наоколо разбира се.Ако се интересувате ще ги опиша Peace
давай, ако не те мързи, че през август сме на Вършец и ще наобиколим и Берковица

# 6
Не намерих по-актуална тема за Берковица, та ще попитам тук.
За еднодневно пребиваване в градчето какво трябва да видим и къде ще ни нахранят в събота на обяд с вкусна храна в уютна обстановка?

Общи условия

Активация на акаунт