Най-вълнуващият смс/-и, който/които сте получавали

• 11 811
  • 40
  •   1
Отговори
Смс-а, който никога няма да забравите. Който дълго време "ви държи влага". Който е предизвикал огромна емоция във вас (независимо дали е положителна или отрицателна).

В момента се сещам за два такива смс-а. Първият е от много близка приятелка: Спиш ли шматко? А аз си имам страхотно момиченце, прилича на баща си. После ще се чуем.
Вторият е от майка ми: Деса има момиченце. (друга моя близка приятелка.)

Вие сте!  Sunglasses

# 1
Не вярвам някой да си напише най вълнуващите го sms тук, защото това е нещо твърде лично. Както и не вярвам, че за теб най вълнуващото нещо е било уведомяването за раждането на децата на твои приятелки, колкото и да си се зарадвала на новината. Все пак се предполага, че имаш и лично твои радости или не? Или не са свързани със sms-и?

# 2
Аз си знам колко съм се зарадвала на тези смс-и и какво съм почувствала, когато съм ги прочела. Пък и говорим за смс-и в момента, много други емоции са изживени по друг начин. Но както и да е ... който иска да пише, ако не има лесно - изтрива се темата и готово  Simple Smile

# 3
  • Дива Индия
Той гласи: "Имам си принцеса - 53 см., 3 700 кг. Wink Желая здраве и щастие на всеки около теб."

Стейси, ако го разпознаваш, пак ти казвам, разревах се от радост за теб и твоята красавица.  bouquet

# 4
О най-пресния забавен смс беше на телефона на мъжа ми.Тия дни нали по нашия край сме заринати в сняг,вчера получи смс от негова работничка ромка(не е сутенъор,да не стават грешки,работи в шивашка фирма шеф някакъв там се води).
- аз назике,днес работа или не Joy

# 5
Simple Smile  - на телефона ми от едногодишната ми тогава дъщеря Laughing

# 6
eлате да вземете своя подарък от Виваком сега в магазина ни на адрес Метро Варна

# 7
  • До морето
"Тази вечер не исках да те пусна...." - ми написа мъжът ми преди 7 години, когато все още бяхме много добри приятели, излезли да изпият по едно!!!!!!! еееееееех и сега ми трепва, като се сетя newsm03

# 8
  • Варна
Първите 6 месеца със съпруга ми бяхме в различни градове - що вълнуващи смс-си се изписаха тогава Embarassed

# 9
Имала съм много вълнуващи смс-и(както всеки).Но един от тези,които пазя е от бившия ми шеф.Преди 5г.го поздравих за Коледа,и ми върна с"4estito bliznaci!! Това е,защото знаеше че вече мислим за дете с мъж ми,(а и все казваше,че може и близнаци да са),един вид като пожелание беше.И кой би предполагал,че точно след една година на Бъдни вечер ще родя! PartyСамо че шефа ми си отиде нелепо от този свят на 35г.,4 месеца преди да родя,но вече 5-та година смс-а си пазя в картата.

# 10
"Ти си жената в която се влюбих истински...." Имаше и още ,но това звучи още в моите уши. hahaha

# 11
Приятелка лятото беше на почивка в Анталия,и си разменяме около 3-4 смс-са единия е:

Mali kaka sabirai bagaja i idvai,pa moi i da ni sa varneme:).Ni kazvai na batko,6tot nqma ta pusne.

Joy

# 12
Приятелка лятото беше на почивка в Анталия,и си разменяме около 3-4 смс-са единия е:

Mali kaka sabirai bagaja i idvai,pa moi i da ni sa varneme:).Ni kazvai na batko,6tot nqma ta pusne.

Joy
Този смс най-вълнуващо ми звучи,след моя,разбира се.

# 13
най-вълнуващият ми смс беше преди година и за съжаление отвъд океана - "ne spiram da sam s teb v sarceto si' .   Flutter

# 14
"Очаквам да не научавам от г-н Т, че излизате по-рано...." Бая размисли и страсти ми създаде този смс от шефа Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт