Сърдечни малформации- тема 6

• 54 690
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря за инфото, сега заставам и започвам да го разучавам внимателно. Зори, страшно разведри обстановката, това си го биваше!!!!!!!

# 181
Зравейте, момичета одавна несъм писала ама чета редовно.Зори,то си е направо като виц браво на момчето.

# 182
Благодаря за инфото, сега заставам и започвам да го разучавам внимателно. Зори, страшно разведри обстановката, това си го биваше!!!!!!!
ако говориш за моето писмо,това го има и на сайта.Незнам защо са ми го пратили и на хартия Thinking

# 183
Момичета, аз не знам какво да правя! Влязох в информационната система за градините и намерих къде се посочва СОП, но също тока разбрах, че документи се подават лично в детската градина в нашия случай. Нашия телк е със срок от 3 години и в становището пише, че е за толкова, защото детето не може да посещава детски заведения...Как мислите с такъв телк дали въобще ще обсъждат нашия случай? Дайте ми съвет какво да правя?

# 184
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ! newsm51 smile3525 newsm51

Жени, недейте остарява,
бъдете като липовия цвят-макар ,че в юли прецъфтява,
години пази своя аромат!  bouquet

Това са снимки от тържеството за осми март в детската градина.

http://vivia.snimka.bg/children/praznik-v-detska-gradina-sejanka … 010-godina.480751

Хриси и този път се представи чудесно  и макар и да не може още да говори добре, взе участие във всички танци и песни и по нищо не се различаваше от другите деца.
Горда съм ,че съм нейна майка.
Благодаря на бог, че ме е дарил с такова чудесно слънчице като Христослава !
Целувки от мен и Христослава и весел празник! lovekiss lovekiss

# 185

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 22:32 от Ramzy

# 186
  bouquet  bouquet  bouquet ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!Бъдете живи и здрави и много обичани! newsm51 newsm51 newsm51

# 187
  • Русе/ София
http://vbox7.com/play:3e7a4828&al=1&vid=
Честит празник на всички дами във форума!
Чувствайте се ЖЕНИ - възхитителни, екзотични, омайващи, привличащи, обичащи, обичани, глезени и обгрижвани от любимия мъж и истински оценени от вашите малки съкровища! Нека те ви показват непрекъснато, че сте най-добрите мами за тях!   bouquet

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 11:35 от Elida

# 188
Честит празник, борбени и неуморни момичета!  bouquet
 Бъдете усмихнати, обичани и желани жени!
http://www.vbox7.com/play:5360e5b2&al=1&vid=3707501

# 189
Честит 8 март на всички мами newsm51 Бъдете весли засмяни и много желани smile3525

# 190
честит 8-ми март мили дами.Бъдете щастливи,обичани и много усмихнати newsm51 newsm51

# 191
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ!Желая ви здраве , защото без него нищо друго няма значение!Бъдете обичани от тези , които обичате!

# 192
Честит празник момичета!!!  bouquet

# 193
  • Русе/ София
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=409193
Здравейте, това е статия от в-к 24 часа с д-р Пилософ. Има снимки в галерията и от кабинета на д-р Велковски - ако не сте я чели. Все пак са НАШИТЕ лекари Wink
Приятен Уикенд на всички! Hug
А утре се почерпете приятели - за здравето на моята Даринка. Става на 3 годинки. Не иска подаръци - иска "дечица" Sad
Щяхме да си поканим едно детенце, но то е с хронична хрема от яслата и неговата майка се притеснява, да не ни лепне нещо. Май няма да имаме гости....  А такава торта със "Снежанка и седемте джуджета" поръчахме.....    Живот и здраве, дай Боже да имаме и други поводи да играем с дечица и да празнуваме, засега ще си стоим самички и ще ви черпим виртуално  party023 smile3510
Не се справям много с прикачването на апетитни снимки и картички като вас,  Embarassed така че тортата и питието са по ваш избор   bouquet

# 194
Здравейте!

Елида,единствено и само искам  да ви пожелая да вие жива и здрава Дари,това е най-важното!Ще има много рождени дни да празнува с дечица!

Пожелавам ви весел празник утре! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт