Сърдечни малформации- тема 6

• 54 694
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Привет от слънчева Гърция тук днес е много топло .Поводът по който днес ви пиша е че за Великден ако бог е рекъл ще се прибираме за Бг,обаче чувам че върлувала страшна епидемия имало морбили .Искам да ви попитам защото аз не си спомням правена ли е на децата ни като малки такава ваксина.Ивелина досега никога не ми е боледувала и се притеснявам като се приберем от смяната на климата и от този вирус да не лепнем нещо .

# 211
Здравейте и от мен.Искам да попитам някой може ли да ми каже нещо за д-р Шивачев.Дъщеричката ми е на 2 месеца и ни открихе между камерен дефект и ни изпращат при него.Притеснено ми е и че дишането й е доста учестено и според лекарите не наддава добре /родена е 2.850,изписаха ни 2.600,а в момента е 3.600/ на АМ е. В понеделник имаме час при въпросният лекар но ми се иска някой да ми каже какво мога да очаквам.
Благодаря ви предварително.  Praynig се за нас

# 212
Ако този е въпросния лекар от Варна не му се доверявай,има хора който си испатиха от него надявам се  майки от Варна ще се включат.
Потърси второ мнение,но се доверявай само на специалистите в София.
Ако и нашият проблем беше открит навреме ,детето ми нямаше да претърпи тази операция  и при нас беше така ,ненадаваше  ,дишането беше учестено а те ми казваха че щяло със времето да отшуми ако не беше тоя форум да разбера за 3-та гратска на ИВЕЛИНА И ОСТАВАХА 2 МЕСЕЦА ЖИВОТ.
Запиши си час в София при дрВелковски най-добрия диагностик а и там на който и да попаднеш са добри.
Нечакай и не се притеснявай това е най-малкия сърдечен проблем.

# 213
Това което ти е казала Ани е истина,отивайте директно в София.Ето ти номера на д-р Велковски 0888722410,запиши си възможно най-скоро час и се успокой,всичко ще бъде наред Praynig Hug

# 214
iliqnka26, всйщност не може да се каже че д-р Велковски е най-добрият! Просто защото ВСИЧКИ са добри, в ІІІ градска некадърни лекари НЯМА! В замяна на това, и на нас двама детски кардиолози (в Пловдив и Смолян) ни поставяха грешна диагноза (при общо 4 ехокардиографии, всеки от тях сгреши по 2 пъти!). Така че меродавно е мнението именно на лекарите в София, и който и каквото друго ти разправя - не вярвай!

# 215
  • Варна
Здравейте и от мен.Искам да попитам някой може ли да ми каже нещо за д-р Шивачев.Дъщеричката ми е на 2 месеца и ни открихе между камерен дефект и ни изпращат при него.Притеснено ми е и че дишането й е доста учестено и според лекарите не наддава добре /родена е 2.850,изписаха ни 2.600,а в момента е 3.600/ на АМ е. В понеделник имаме час при въпросният лекар но ми се иска някой да ми каже какво мога да очаквам.
Благодаря ви предварително.  Praynig се за нас
Аз и моето семейство ще страдаме завинаги заради въпросния "доктор'. По най-бързия начин хващайте си пътя и САМО в НКБ. Резултата от лечението му е в подписа ми  Cry

# 216
Здравейте, аз пък съм много доволна от д-р Шивачев, до като навърши една година моят син той му беше наблюдаваш лекар. Когато му откриха заболяването след раждането, нашият личен лекар поиска второ мнение и моят съпруг доведе доктор Шивачев от Варна, който потвърди диагнозата и първи той ни обясни какъв е проблема и какви операции евентуално ще се направят, след това ни транспортираха до София и там вече го поеха специалистите.  Но за североизточна България той е специалиста. Но ако искаш да си по спокойна наистина отивайте във София.

# 217
Мила Ани твоето дете има ваксина против морбили, тя се поставя на 13 месеца като реимунизация се прави когато детето стане на 12г.

# 218
Зори много съм притеснена приятелкоИвелина беше на 8 месеца когото влезе за операция там стоя 2 месеца след това за още 3 бяха отложени имунизацийте и септемви месец приключихме с ваксините и но незнам дали тази е сложена но бог да пази а как е положението в БГ найстина ли е толкова страшно?

# 219
Много ви благодаря Hug решихме първо да се консултираме с д-р Шивачев и без друго имаме час вече и ако и с една думичка се размине с нашата лекарака или нещо друго ме притесни да поемем за София

# 220
здравейте  отново,
Искам да попитам, някой от вас може ли да ми обясни какви са тези списъци с чакащи за операция?
Ако няма спешност как решават лекарите в 3 градска за кога да плануват?
Благодаря предварително!

# 221
 Sad Ами "списъците" са защото им е достатъчно натоварена програмата (за съжаление ...). А все пак много от операциите могат да се отложат различно дълго ... та степенуват ги хората ... Но ако наистина е спешно веднага намират възможност.

# 222
bibona,ЧРД мила!Здраве,щастие,любов,пари и т.н.....дълъг списък  Hug   bouquet  bouquet  bouquet

# 223
 Hug Мерси Деси! Да почерпя виртуално

# 224
Мили мами искам да попитам колко пътитрябва да вдишва за минута едно здраво детенце на 2 месеца? Изброих вдишванията на дъщеря ми няколко пъти и все са малко над 60 Rolling Eyes  Много ми се струват newsm12 .Утре сме на преглед стискайте палци всичко да е наред или поне да не е много сериозно проблемчето със сърцето Praynig
И още едно въпросче- как стават прегледите в 3-та гратска болница? записването е ясно.с направление от личен лекар или се заплащат? /може да ми е глупав въпроса ама все пак /

Общи условия

Активация на акаунт