Сърдечни малформации- тема 6

• 54 696
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
здравей iliqnka,Ние до сега откакто се е родило детето сме ходили 3 пъти на преглед. Първите 2 пъти бяхме с направление 3А от педиатър специалист. Миналата седмица на 10.03 като ходихме ни казаха ,че направлението не им върши работа!!!!!???? Та незнам...... Иначе прегледа е 70 лв.
Успех!!!!! Стискам палци!

# 226
Илиянка, когато мериш вдишванията е хубаво детето да спи, тогава е в покой и не мърда. И наистина са много над 60вдишвания, трябва да са около 25-28. Но така е заради проблема ви. На моят син преди първата му операция вдишванията бяха над 75 той беше със сърдечна недостатъчност.

# 227
 iliqnka26  добре дошла в темата ни! Hug
В 3 гр. се ходи с направление 3 и 3А-личната знае,3А е за ехография  Peace

# 228
Здравейте всички.
Минавам набързо, да почерпя  Grinning
Вчера станаха 4 години от операцията на Алекс,
за нас това си е като Рожден Ден.
Почерпете се за нейно здраве.

# 229
  • Русе/ София
Уки да ти е жива и здрава малката принцеса! smile3501 За всичко през което минават скъпите ни дечица и техните сърчица, най-малкото от нас...... да празнуват рождени дни поне 2 пъти в годината! Отбелязвайте винаги този важен за Алекс ден. Двойна доза щастие и усмивки ви желая! smile3525 smile3521

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 10:57 от Elida

# 230
Уки ,желая много щастие и здраве на малката госпожичка.

# 231
Уки,да ти е жива и здрава малката госпожица!Гооооляма преградка от мен и Косето  Hug

# 232
Благодаря ви, милички.   Hug

# 233
Уки и аз със закъснение се присъединявам към пожеланията за здраве, весело и безгрижно детство и никакви здравословни проблеми!  bouquet

# 234
  bouquet  Честито на малката Алекс!Здраве и щастие още дъълги години! Hug

# 235
Да споделя-току що се прибрахме от Варна и д-р Шивачев направо  ме уби.След прегледа заключението му е,че не е само междукамерния дефект а имала и сърдечна недостатачност,сещо така стеничката между двете предсърдия и едната клапа били с дефекти  Rolling Eyes или поне аз така разбрах след неговото обяснение на медицински и цялото мрънкане което беше докато ми говореше.Гледа й ръцете/дланите и пръстчетата/ незнам защо.Искаше да ни взима в болница но засега отказах.Незнам заради съветите на някой от момичетата тука или заради самият него,но нещо не му се доверих.Днеска записах час при д-р Велковски в София за 30-ти този месец-в частния кабинет,че иначе не ми се чака.За уточнение само прегледа е 100лв.Дано опровергае всичко което ми каза този лекар Praynig

# 236
Дано опровергае всичко което ми каза този лекар Praynig
Praynig Чул те Господ! Praynig
Преглеад и в 3 градска без направление е 100 лв.-60 за ехото и 40 за ЕЕГ или нещо такова.
Гледал е ноктите дали посиняват  Peace

# 237

Гледал е ноктите дали посиняват  Peace
[/quote]

Ами те не й посиняват ноктите ,или поне аз не съм виждала / какво означава ако посиняват/?

# 238
iliqnka Когато има сърдечна недостатъчност децата посиняват около устата и пръстчетата на ръцете. Но може и да е много леко посиняването поне при нас е така. УСПЕХ и Дано нее нещо сериозно. Hug  Praynig  Praynig  Praynig

# 239
Илиянка, моят син както ти писах беше със сърдечна недостатъчност и нямаше кой знай колко изразена цианоза(посиняването се нарича така). Но при някой деца е доста изразена около устата, пръстите на ръцете и краката и даже понякога им синеят и главичките. Един съвет от мен когато ви прегледа Велковски го помоли да ви нарисува сърцето и точно вашият проблем, така по ясно ще ти стане какво точно му има на детето. Ние също сме на преглед но на 1.04 и вчера ходейки за направление лекарят ми каза че няма промяна при направленията за 3 градска, аз му споделих за написаното от вас.

Общи условия

Активация на акаунт