Сърдечни малформации- тема 6

• 54 698
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Честит имен ден на всички малки и големи цветя! Весел празник и много усмивки Hug

# 257
Честит-празник- Цветница приятели!   bouquet
Желая ви весел празник и много усмивки! Flowers Bouquet dancing Flowers Bouquet

Виждам ,че и тук се обсъжда проблема със сърдечната гърбичка  при нашите дечица и затова ще ви кажа какво ни казаха на нас докторите ,а ако на някой друг са му дали друг съвет ще се радвам да сподели с нас.
Според д-р Лазаров ,това да ни е косура, след тази така сложна операция.Той  каза ,че за сега нищо не може да се направи дори поставянето на корсет няма да промени нищо само допълнително ще травмира Хриси.Същото е мнението и на лекарите ортопеди  от Швеицария ,които отвориха клиника под името на Маноела Малеева в България.Те казаха ,че трябва да следя гърбицата ако нараства тогава се прави корсет и евентоално операция но ако си стои толкова няма нужда да се прави нищо евентоално в поберитета ще се наложи козметична операция и то ако толкова много това пречи на детето.За сега  не наблюдавам гърбичката да расте ,но наистина Хриси винаги като се съблича ,когато види белега и гърбичката казва, че има ох въпреки да не я боли те и напомнят за операцията.
Целувки от мен и Христослава и весел празник!  lovekiss lovekiss lovekiss

# 258
Честит имен ден на малки и големи цветенца! smile3525 newsm51  bouquet

# 259
Може ли някой да ми каже правят ли на бебета Коронарография?Казаха ми че е възможно да ни оставят в болница и да ни направят такова изследване.Тоест можете ли да ми кажете какво ще й правят освен ехокардиография?Има ли някакви определени изследвания който се правят?

# 260
Здравейте момичета, днес искам да ви почерпя макар и виртуално по случай рождения си ден! cook Wine Glass beer3  party023 Заповядайте.

# 261
zornica29, Честит Рожден Ден.
Да си жива, здрава и много щастлива.

# 262
Честит рожден ден Зорница newsm51  Здраве,щастие и много усмивки smile3525

# 263
  bouquet  bouquet  bouquet
Зори,ЧРД мила!Много здраве,щастие и късмет ти желая!  bouquet

# 264
Благодаря на всички за пожеланията. Hug

# 265
Искам да ви благодаря,че ме насочихте към д-р Влковски Hug Прегледът ни мина много добре-нещата са доста сериозни,но поне човекът ни обясни всичко и сега съм наясно какво й има на малката.Има 2 дупчици в стеничката между камерите и 1 на предсърдието като две от дупчиците са се сляли,но добрата новина е,че най-страшната е започнала да се затваря.Клапичките на сърцето й са срастнали заради едната дупчица и със сигурност ще се наложи операция да ги разделят,но засега нещата вървят на добре понеже и лекарствата й действат newsm44  #Milti

# 266
Здравейте майчета!
Отдавна не съм писала, защото нямам интернет. Ние от два месеца живеем с големия син, защото все е болен и в момента е на антибиоциа, а Боян остана при майка ми Sad Виждам го няколко пъти в седмицата и съм с маска, защото иаз съм болна. Както и да е , с пролетта се надявам да се оправим.
Вчера на Боян му направих холтер ЕКГ. Д-р Велковски каза, че засега нищо не го тревожи и това донякъде ме успокоява. Изследването обаче показа, че в 2/3ти от денонощието е с нодален заместителен ритъм.  Много съм притеснена... Cry И все пак, казаха че има шанс синусовият възел да се възстанови Praynig
Искам да ви поздравя с предстоящите Великденски празници, защото може би няма да имам интернет токгава. Бъдете здрави и нека вярата не ни напуска Peace

# 267
Весело посрещане на великденските празници!Нека Бог бди над децата ни!  bouquet Simple Smile kyllmg

# 268
 Весело посрещане на празника и от мен Hug easter

# 269
Здравейте, в четвъртък бяхме на преглед във Трета градска. Д-р Велковски каза че сме добре, можем да купуваме вече колело. Ходихме и на гости на Рамзи и си прекарахме страхотно, разходихме се малко и във Троянския балкан.
И от мен весело посрещане на великденските празници! easter easter easter

Общи условия

Активация на акаунт