Сърдечни малформации- тема 6

• 54 701
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • Русе/ София
Великден е днес!

"Възторжена вест над света се разнесе:
Великден е днес! Христос возкресе!
Прегръщат се хората, палят свещички.
Великден е днес! Добри са всички!
Пъстреят яйца, козунаци ухаят.
Великден е днес! О, тук е Раят!
Днес никакво зло да ни стигне, не може
Великден е днес! Велик Си, Боже!"

(Стоянка Грудова)

Честит празник на всички! Hug

# 271
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!Честит  празник на всички, да са ни здрави и щастливи дечицата!

# 272
Христос Воскресе!!Честит празник и от мен! Hug

# 273
 easter easter easter ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!Мили майчета желая ви много много здраве за вашите деца и повече спокойствие във вашите сърца!

# 274
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! easter
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ! easter
Желая на всички  много ,много здраве и щастие!  
Целувки от мен и Христослава! lovekiss lovekiss lovekiss

# 275
Здравейте,
Днес е денят на здравните работници и затова искам да благодаря на всички доктори, сестри и санитари от трета градска за всеотдайната грижа, която полагат за деца ни!
Честит празник мили хора!  bouquet

# 276
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НАШИТЕ ЛЕКАРИ ОТ ТРЕТА ГРАДСКА! Бъдете живи и здрави! БЛАГОДАРИМ ВИза всеотдайността!

# 277
  • Русе/ София
Честит професионален празник!
Специална благодарност на всички работещи в Кардиологичната детска клиника на 3-та градска болница. Дълъг живот и здраве ви желая, защото няма думи които да изразят благодарността ми като родител, за това което правите за сърцата на нашите малки слънца! Благодаря че връщате надеждата в живота ни!
Честит празник! smile3525

# 278
Честит празник!
Присъединявам се към пожеланията за всички лекари от Трета градска. Дълбок поклон за професионализма и човечността ви.  bouquet

# 279
Честит празник и от мен.   bouquet
Благодарна съм, че попаднахме на Хора, за които работата не е
само начин за изкарване на пари, но и призвание.
Благодаря.

# 280
здравейте

може ли някои да ми каже какво направление трябва да отнеса в трета градска за преглед при д-р Велковски? Личният педиатър може ли да ми го издаде?

# 281
здравейте

може ли някои да ми каже какво направление трябва да отнеса в трета градска за преглед при д-р Велковски? Личният педиатър може ли да ми го издаде?

Здравей,
Трябва да носиш направление 3А.  Трябва да ти се издаде от педиатър, ако личния ви лекар е педиатър - може и той. Нашата лична е педиатър по професия, но не е регистрирана като такава, поне така ми обясни. Затова, тя ни дава направление 3, с което ни праща на педиатър, а педиатър ни дава 3А. Успех,  дано всичко е наред при прегледа!

# 282
здравейте

Здравей,
Трябва да носиш направление 3А.  Трябва да ти се издаде от педиатър, ако личния ви лекар е педиатър - може и той. Нашата лична е педиатър по професия, но не е регистрирана като такава, поне така ми обясни. Затова, тя ни дава направление 3, с което ни праща на педиатър, а педиатър ни дава 3А. Успех,  дано всичко е наред при прегледа!
PeaceДано резултата ви от прегледа е възможно най -добър  Praynig.

# 283
 Hug
Благодаря за отговора
нашият педиатър ми каза че не може да ми издаде 3А значи не е регистрирана като такъв пак ще говоря с нея, до сега винаги съм си плащала за прегледите  Sad
Някои може ли да ми даде адрес на детски педиатър в София? newsm78

# 284
Здравейте момичета,
аз искам да ви попитам за записването на час за контролен прегед, защото на нас ни предстои такъв следващия месец-трябва ли при някого конкретно да поискам час или това няма значение. Моята лична лекарка не може да ми издаде направление 3А, това означава, че трябва да ми даде за педиатър, пък той на свой ред да го издаде-нали  така. Обаче, ако не занеса направление 3А, може ли някой да ми каже колко ще трябва да платя.

Общи условия

Активация на акаунт