Сърдечни малформации- тема 6

• 54 704
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Здравей,значи на частно прегледа на ехограф е 100лв. и ти дават час,когато поискаш.А ако искаш да си минеш с направление,трябва да си запишеш час сега,защото дават най-рано за след месец.И можеш да си запишеш час за този лекар,когото искаш,разбира се има значение при кой лекар искаш.Ако е за Велковски може да ти дадат час и за след два месеца.Дано съм ти била полезна  Peace,чао за сега.

# 286
какви бяха кодовете,че съм ги загубила-код 8,17,35 и още един имаше?
Къде ще водите децата на почивка?

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 12:57 от `Деси`

# 287
Момичета нали говорите за преглед в ДКБ. Не знаех , че може да си избираш лекар , който да прегледа детето. И там не дават часове  , а само ти посочват ден от 9-12 часа. Аз се обаждам на тел.9217108 . Обадих се сега и ми дадоха за юни- та тогава сме на контролен преглед.

# 288
Аз днес му записах час за 05.05 при доц. Павлова. Някой от вас ходи ли при нея?

# 289
  • Русе/ София
Таня, ние не сме имали претенции за лекар-зависи в кой ден от седмицата ще ни дадат час и се падаме при лекаря който е на смяна. Аз лично смятам всички лекари в клиниката за "лекари на Дари" и не избирам. В зависимост от твоите планове, може да си кажеш примерно "искам в петък", или "в понеделник"...с оглед пътуването, времето и т.н Бебетата ги гледат в кабинета на д-р Велковски (зад асансьорите) и влизат с предимство, независимо от номера който сте получили в самия ден на прегледа. По големите деца ги преглеждат на Ехо в кабинета до ЕКГ-то. Д-р Павлова е много спокойна и компетентна. Тя, заедно с д-р Велковски са двама от най-добрите лекари също за пренетална ехокардиография. Изобщо няма лекар който да преглежда там и да не си разбира от работата -нямаш повод за притеснение. Ако искаш си препиши графика на лекарите пред ЕКГ кабинета, за да знаеш в кой ден от седмицата, кой е на смяна. Дари са я преглеждали всички лекари на контролните. Никога не сме улучвали само д-р Маринов, но пък той ни гледа когато сме в клиниката.  Simple Smile  Успех и да се похвалиш с добри резултати. Радвам се че се появи - нямаше те дълго време Hug

# 290
Доктор Маринов е невероятен, но за съжаление беше доста ангажиран, а с  малкия влизаме в болница на 10ти и поисках час в някой ден преди това. Аз също мисля, че няма абсолютно никакво значение при кого ще бъдем.
yanuni, моят час е в 14 ч. newsm78

# 291
Здравейте ,ние бяхме на контролен в петък преглежда ни както винаги др Маринов ,там преглеждаше и доц Павлова.Досега кардиограма не ни беше правена защото много плачем трябва да ви кажа че в кабинета работи една нова и много любезна сестра опита се всячески да ни успокой просто съм очарована от тая жена ,докато от предните направо тръпки ме побиваше,така и не се остави да и направят но никой не беше виновен детето си е наплашено и това е.Маринов се извини но каза че неможе повече така трябва да и направи обстоен преглед веднъж поне без тя да плаче и я упоиха -седираха ,така и не я хвана упойката  но като излязох от вън тя млъкна .За сега едобре спряха ни и последното лекарство .

# 292
Доктор Маринов е невероятен, но за съжаление беше доста ангажиран, а с  малкия влизаме в болница на 10ти и поисках час в някой ден преди това. Аз също мисля, че няма абсолютно никакво значение при кого ще бъдем.
yanuni, моят час е в 14 ч. newsm78
Tani Bani незнам защо така. На нас винаги ни казват от 9-12 часа. newsm78Нямам претенции за лекар , всички са изключителни професионалисти.Момичета до сега не съм споделяла с вас - аз съм оперирана в ДКБ , тогава трета градска-1986г.Виждам от документите ми ,че тогава там са работили и д-р Велковски и д-р Павлова и д-р Цонзарова.СТРАХОТНИ СА ВСИЧКИ!

# 293
  • Русе/ София
Деси какви са тези кодове?
17 е за педиатър - за него няма ограничения в направленията, 35 е за детски кардиолог, а това 8 и четвъртия код кога са ти трябвали? newsm78  Питам защото и за това родителите трябва да следят. Лекарите знаят, но един сбъркан код и се чудиш какво да правиш пред кабинета, при положение че си изминал стотици километри за да отидеш на контролен.  Shocked Нашата лична все забравя да се подпише  Wink за това гледам, ама и за кодовете ще е полезно да съм наясно, да не чупя пръсти после Wink

# 294
На мен ми казаха да наося направление 3 и 3А.

# 295
  • Русе/ София
Танче,това е номера на бланката (3 или 3а)- в долния ъгъл, а в самото съдържание на направлението има и код Wink Направление 3а е с код 35 мисля, а с напраление 17 ходиш при педиатъра да ти издаде 3 и/или 3а. Разгледай подробно направлението, ще го откриеш Wink и внимавай да не го сбъркат като го издават, знам че е важен.
Направление 7 е за хоспитализация (за всяка болница), няма ограничения за това направление. Но за 8 не съм чувала- незнам точно Деси какво е имала предвид

# 296
Ама съм невежа   newsm78..., но още не е късно - има време да се посветя в тайнството на кодовете и шифрите  Laughing

# 297
Момичета, намерих си картончето с датата и часа за прегледа  и на гърба му пише да нося цитирам "талон 3 от личен лекар код 35, талон 3а, издаден от педиатър към дет. кар. код 35 за ехо"

# 298
Здравейте,момичета HugМоже ли някой да ми даде работния график на др.Велковски и др.Маринов?

# 299
Здравейте  Simple Smile искам да попитам на всеки преглед ли се прави кардиограма?

Общи условия

Активация на акаунт