Сърдечни малформации- тема 6

• 54 706
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
 iliqnka26 на всеки преглад се прави кардиограма.

m.mega по принци д-р Велковски преглежда всеки четвъртък до 14ч., д-р Маринов всеки петък. Това са прегледи по здравна каса, а за частни прегледи не зная графиците.

# 301
  • Русе/ София
Колко време важи бележката за кръводаряване за определено дете? Двама мои приятели искат да дадат кръв за Дари сега, но се притеснявам че докато ни насрочат операцията (ако ни отложат примерно или бъде началото на юни), ще изтекат бележките. Някой има ли такава информация?
Предварително благодаря!

# 302
6 месеца

# 303
Да 6 месеца важат

# 304
ЕЛИДА, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!Мила приятелко, предстоят ти тежки моменти, но знай, че ние мисленно ще сме с теб и ще те подкрепяме!

# 305
Елида, честит празник и от мен.
Бъди здрава и обичана.

# 306
  bouquet  bouquet  bouquet
Честит празник на Ерида и от мен!Много здраве,късме и семейно щастие!

Влади е приет в ясла и септември  месец тръгва(поне фиктивно).Сложехме първа хепатитна,след 2 дни слагаме и първи пентаксим.Напира да ходи,с прохолката е вече цар  Hug Само дето е много нисък  Joy 65см. Crazy

# 307
  • Русе/ София
Благодаря ви сърдечно скъпи приятелки за пожеланията!  love001
Дано всичко предстоящо мине благополучно -това е единственото ми желание, молитва и мечта за момента! Вие знаете най добре-когато децата ни са здрави....щастието е пълно!  Hug
Дари язди пони...направо сияе когато е на гърба му. Искам да я вижам все такава  Praynig
А вие се почерпете- макар и виртуално Wink
  party023 beer Wine Glass

# 308
Elida ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ! Жива и здрава да си и всички около теб! Бог да е с вас на предстоящото изпитание!
www.podaruk.net/images/sb10.jpg

# 309
m.mega Точният график на д-р Велковски незнам,но за него има часове чак след 22.07,а за д-р Маринов има на 02.07./това е за прегледи с направления/ На нас ни предстои преглед и вчера записах час за 02-ри преди обяд. Дано съм ти била полезна Hug

# 310
Elida -приятелко не знаех ,че  сме родени на една и съща дата . Hug
Честит рожден ден  мила  от мен и  Христослава!   smile3525 newsm59 nbirthday newsm59 smile3525
Желаем ти много здраве късмет и семейно щастие! newsm51
Сигурна съм ,че Бог  ще бди над вас и  ще ви помогне да се справите успешно и леко със всичко което ви предстои!
Целувки от мен и Хриси! lovekiss lovekiss lovekiss
Весел празник и наздраве!  cheers

# 311
VIVIA ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди много щастлива!

# 312
VIVIA, честито и на теб.
Здраве и всичко най- добро ти желая.

# 313
  • Русе/ София
Ваня, Честит Рожден Ден и на теб! Ти си първия рожденик с моята дата, когото познавам;)))
Да си жива и здрава, щастлива и обичана! Хриси да расте и да хубавее, и да ти носи много радост!  bouquet
Благодаря на всички ви за хубавите пожелания!  Hug

# 314
Лелееее, много рожденнички днеска, браво!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВАНЯ!!!

Да сте живи и здрави мили виртуални приятелки и всички покрай вас!

Общи условия

Активация на акаунт