Сърдечни малформации- тема 6

• 54 708
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Vivia Частит Рожден Ден! Вярвай, защото вярата спасява!Надявай се защото надеждата крепи!Обичай защото чистата обич е завинаги! newsm59

# 316
Елида Честит Рожден Ден! Желая ти да си много щастлива и обичана и нека  щастието отвори ръце и ти даде това което желае твоето сърце! nbirthday

# 317
  • Русе/ София
Момичета, чудя се нещо?  newsm78 Нашите деца на операционната маса напълно упоени ли ги слагат? Ако е само онова хапченце  „за настроение”  и там ги събличат и упояват, според мен те си спомнят всичкотова. От къде стигнах до това заключение: Миналата седмица заведох дребните на зъболекар (Дари дъвче сам от едната страна , а Тити е с обратна захапка, затова реших да направим един преглед). Като се има предвид, че Дарина беше предварително много „положително” подготвена - че само ще й преброят зъбчетата, да видят дали има къщички на Чук и Пук....  Thinking Е в деня преди прегледа, цял ден задава въпроса „Зъболекарят има ли НОЖ?”.  ooooh! Пита мен, баща си, баба си...все за същото – явно не можехме да я убедим в отрицателния отговор.
Когато отидохме, сестрата и зъболекарката бяха с бели престилки, с маски на устата, стола й се стори направо хирургическа маса с тази лампа отгоре и..... стигнахме до там -до вратата. Такава истерия аз не бях виждала. Детето откачи направо.  Sick Вярно, че тя е от тези ревливи деца, но определено не очаквах такава реакция. Затова си направих извода, че тази картина й е добре позната. Тити след нея си запуши устата с две ръчички и не ги махна докато не излязохме от кабинета. Голям преглед беше-няма що  #Crazy

# 318
Честито на патерица на двете рожденички! newsm59

Елида при последната ни опреция, сутринта към 7ч. на Криси наистина му дадоха от това хапче за успокоение, но към 8ч. като го качиха горе докато го събличаха гол и аз го успокоявах съвсем  в началото на операционната му сложиха упойка мускулно във крака и анестезиоложката докато ми обясняваше някой процедури той се унесе. След това тя ми каза че ще му включат централен източник. Съмнявам се да помнят операционната зала.

# 319
Благодаря на всички за хубавите пожелания! 
Целувки от мен и Христослава!

# 320
  • Русе/ София
Здравейте майчета Wink) Хубавото време ни изкарва все по често навън и никой не му остава време за писане във форума Wink Сигурно организирате и планувате вече летните отпуски..... Пожелавам ви весело изкраване и на предстощите празнични дни - дано имаме слънце, здраве и настроение.  Hug  На работещите - спокойна и приятна почивка, на майките в къщи- също.... дано имате повече помощници през тези почивни дни и време за вас самите. На мен не ми остава такова, но сега уговорих "бабата -гледач"  Laughing на хлапетата -да ги води на езда при понитата и да ги гледа няколко дни, и мисля да се възползвам от почивката Wink))....А как ми се ходи на една ретро дискотечка......  Embarassed..... В русенските денс заведения има само чалгия и хлепетии..... Sad

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 14:46 от Elida

# 321
Привет и от нас.
Времето наистина е чудесно и аз в събота изведох малкия на разходка с количката за пръв път. Хареса му. newsm10
А утре сме на контролен преглед и съм доста напрегната.

# 322

А утре сме на контролен преглед и съм доста напрегната.
TaniBani дано утре всичко да е наред на прегледа  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 08:55 от yanuni

# 323
Здравейте момичета, днес искам да ви почерпя виртуално за здравето на моето пораснало с една година момче. Пожелах му да е здрав, умен и повече да слуша.

newsm38 beer2 Wine Glass  party023, заповядай те!

# 324
  • Русе/ София
Честито Зори!!!  Hug Да ви е жив и здрав Кристиян! Нека да бъде такъв герой и занапред за всичко което му поднесе живота - дай Боже само късмет, здраве и щастие разбира се. Вие също сте борбени родители и дано имате само поводи за усмивки с вече порасналото си здраво момченце!  bouquet newsm59

# 325
ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК , да расте здрав и щастлив!
 newsm51 newsm59 Tada

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 14:38 от yanuni

# 326
Честит празник на порастналото юначе.
Зоница, да ви е жив и здрав сладура  newsm51

newsm59  bigdance2  Gift Gift Gift party023 Gift Gift Gift  bigdance2 newsm59

# 327
Благодаря ви за чудесните пожелания! Hug  bouquet

# 328
КРИСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!Мило дете, от все сърце ти пожелаваме от тук нататък да си много, много здрав, щастлив и ГОЛЯМ КЪСМЕТЛИЯ!!!

# 329
Зори, честит ти рожденик! Много да е здрав Криско, много да е умен, много щастлив и да има много късмет в живота!

Общи условия

Активация на акаунт