Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Кои са основните теми, които се обсъждат в публикациите?
Какви са реакциите и изразената подкрепа в рамките на форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Кои са основните теми, които се обсъждат в публикациите?
-
Какви са реакциите и изразената подкрепа в рамките на форума?
-
Какви съвети се предлагат във форума?
-
Какви са цените за наем на квартира в близост до болница?
))). 3 години и половина (от раждането на Дари) не бях минавала по улицата на нашето родилно отделение, а сега ми се наложи да вляза там. Казах им още от самото начало, че им нямам доверие и отношението им към пациентите е отвратително. После ми обясниха, че моето заболяване (тази течност която трябваше да се изтегли с пункцията) не минава по клинична пътека, но те щели да ми направят една лапароскопия и щяло да мине?! Оцъклих се!
Пациентките с болки и проблеми ги пускаха същия ден, а мен ме държаха 5 дни (без никакви оплаквания), на това отгоре ме прехвърлиха директно на шефа на болницата
Та колко е била нужна тази операция ...незнам. Уж са открили нещо. Аз до последно мислех, че го правят за мое наказание и заради голямата ми уста. Итересното е, че там никой не предава случаите на пациентите на колегите си, както го правят в София (всички да са запознати със състоянието на пациента) - 100 пъти питах какво ми има, от какво ме лекуват...вдигаха рамене и казваха - "питайте оператора, ние не сме присъствали". 
. Беше голяма лудница както винаги. Др Велковски беше след нощна, др Маринов в отпуска затова ни прегледа доц Павлова и каза че Тошко е отличник.Stasita нещо ново при вас как е каката?

За пореден път се убедих, че направената ми операция е била безсмислена, нищо тревожно не било открито ми каза сестрата, всичко било наред, само че тези „мехурчета” причинявали болка?! Е, ами аз като никога не съм имала такава болка?! Нарязаха ме заради клиничната си пътека, ама сама съм си виновна сигурно е имало начин да откажа (не че някой ме пита), моите крака ме заведоха там. Друг път като имам нужда ще ходя до София , макар и само за консулт. Защото е срамота едни лекари, да поправят грешките от некадърността и некомпетентността на свои колеги (макар и с друга специалност). В случая правя паралел гинеколози (не виждащи проблемите) и –кардиолози, които в крайна сметка спасяват децата, родили се с проблеми.
-това беше извода.
.