Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Кои са основните теми, които се обсъждат в публикациите?
Какви са реакциите и изразената подкрепа в рамките на форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Кои са основните теми, които се обсъждат в публикациите?
-
Какви са реакциите и изразената подкрепа в рамките на форума?
-
Какви съвети се предлагат във форума?
-
Какви са цените за наем на квартира в близост до болница?
)) Трябва да се снимам и да се лепна до рекламата на idflu - "Ако сте готови да заприличате на маймунско дупе.... моля ваксинирайте се!"
)))
-ще си мълча 
. Оказа се че не е кой знае колко страшно, просто леко неприятно усещане след което много ти се доспива и така се отпускаш. Срува се да се опита!

- аз просто съм между "чука и наковалнята" от гледна точка мнението на кардиолозите в София и това на личната ни кардиоложка, която следи Дари тук - и това се отнася за задължителните ваксини по имунизационен календар. В София казват-"Бийте ги", личната и кардииложката ни отказват да поемат този риск... все се разправям, все ме увикват, накрая сложих на Дари Пентаксим (на свой риск). Само БЦЖ още не й е бита - казаха, че могат да я освободят от тази имунизация, защото натоварвала сърцето, освен това тя била задължителна чак като тръгнела живот и здраве в първи клас. За другите имунизации, които са извън задължителните, направо не смея да питам. Досега бях "За", сега след моя гаф с противогрипната иновационна ваксина за която ви писах и тежката уртикария от която още се възстановявам.....чак незнам. Честно казано достраша ме след случилото се с мен. 
Но пък ако това е нужно за детето......Поне ни дадоха вариянт за даване на лекарствата само сутрин и вечер (ако евентуално ходим на градина), макар че се получават по 3-4 прахчета наведнъж.