Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Кои са основните теми, които се обсъждат в публикациите?
Какви са реакциите и изразената подкрепа в рамките на форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Кои са основните теми, които се обсъждат в публикациите?
-
Какви са реакциите и изразената подкрепа в рамките на форума?
-
Какви съвети се предлагат във форума?
-
Какви са цените за наем на квартира в близост до болница?

Четях ви,но не можех да пиша.Днес помолих комшийка да пусне тема и да ми махнат наказанието.Дълго съм чакала 
Добре дошла след 6м отсъствие Деси
Намерих телефона на Председателката на нашия състав и й се обадих да се извиня, че са ни чакали напаразно. Освен това не бях получила епикризата от Варненската болница (за гастро проблемите на Дари), нямах подготвени документи от личната, нужните изследвания от кардиоложката.... изобщо нямаше смисъл да се явявам и да бях уведомена по -рано за датата на комисията. Жената бе много разбрана (тя е единственият педиатър в състава) - директно ми даде възможност да си избера дата за нов ТЕЛК, когато подготвя всичко необходимо. Така че и това е вариянт да знаеш. По принцип в писмото за явяване на ТЕЛК пише да са подготвени еди какви си документи и да са направени изброените изследвания иначе без тях (и без ЛАК на детето) няма смисъл да се явяваш. Този ЛАК (личен амбулаторен картон) ми е обица от първата ни комисия