Пухкави снежинки падат, ВИДИНските деца ще играят!

• 22 688
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
  • Видин
Диди, Уринал/Неоринал/Цистон - на тая вълна съм в момента и аз  Tired Обаче понеже не мога да пия АБ се леча с разни билкови.Има ефект - пробвай  Hug Както и много течности  Peace Ти това сигурно го знаеш.

# 61
Добро утро,мили момичета Hug
Май само аз и Ели пишем през деня,а другите са нощни птици Joy
Лек и успешен ден на всички!

# 62
  • Видин
За цистита мога да ви препоръчам Кидни чай има го по аптеките много помага както и един курс с т.нар. ваксина но на хапчета Уростим, пие се по 1хапче на ден в продължение на 1 месец. Аз преди 3 години изкарах цяла зима с цистит и с това се излекувах накрая, но разбира се не минах преди това и без антибиотик и то на инжекции.

# 63
  • Видин
Само да допълня целия курс на лечение с Уростим е три месеца се пие, три се почива. Аманита ти ако кърмиш още може би чая ще ти свърши работа понеже Уростима съдържа убити бактерии.

# 64
Рони къде работи баща ти?

тираджия е да  Peace

но не ми каза дали мьжа й има нещо общо с Пан сервиз Crossing Arms

кой бе Диди моя ли?

# 65
я ти кажи, че отдавна се каня да те питам- твоя мьж има ли нещо общо с ПАН сервиз Thinking
кой ви е кум на сватбата?

Опс  Blush чак сега ти видях въпроса като върнах "лентата на зад"  Mr. Green

не мъжа ми няма нищо общо с пан сервиза,общото с ми с него е ,че най-добрата ми приятелка работи там  Wink

а кум ни е зета на мъжа ми,демек на сестра му мъж  Mr. Green

# 66
Така сега разнищихме мистерията защо на Рони баща и е само 2 дена във Видин Mr. Green
Поздрави от мен, Мария аз пиша по-късно заради часовата разлика вие сте +8 часа  Mr. Green

# 67
  • Видин
Айде сега Рони да каже и в коя фирма работи баща й и всичко е точно  Crossing Arms
Габ сутринта и одеве ака слуз - сутринта прозрачно, одеве жълто и тревисто зелено. На обяд ака нормално, но по-рядко, като водичка изтече,без да се напъва. Идеи?
Не съм му давала нищо днес, само на кърма е  Confused

# 68
Ами, че тя Рони отдавна беше казала какво работи баща й. Никакви клюкарки не сте, да знаете.  Whistling
Диди, давай бързо да я разконспирираме тази дунавска жилка, преди да е дошла Куши, че пакще ни обвини, че си играем на "ти мене, знаеш ли ме, че аз тебе май да..."  Joy

# 69
Аманита а ти какво си яла? Нещо свързано със прясна мляко? Thinking

# 70
  • Видин
Аманита а ти какво си яла? Нещо свързано със прясна мляко? Thinking
Не.Нищо по-различно от всеки обикновен друг ден  Confused

# 71
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Диди, давай бързо да я разконспирираме тази дунавска жилка, преди да е дошла Куши, че пакще ни обвини, че си играем на "ти мене, знаеш ли ме, че аз тебе май да..."  Joy

то да не е вярно, та да ви обвинявам  Crazy гузен негонен бяга, а  hahaha Joy
няма да ви се мешам, споко  Peace

АМАНИТА, на леко изстинало стомахче ми прилича  Tired
зеленото е знак на високо съдържание на желязо в храната(което явно няма как да е) или че му е леко студено. поне при моя така беше винаги.

# 72

то да не е вярно, та да ви обвинявам  Crazy гузен негонен бяга, а  hahaha Joy
няма да ви се мешам, споко  Peace

Аз да се застраховам.  Mr. Green

Аманита, не мога да ти помогна.  Hug
Момичета, Ния не трябваше ли да се е върнала вече?  newsm78

# 73
  • Видин
Всъщност ядох едни макарони на фурна.Свекърва ми ги е правила, но не знам с какво мляко. Те гледат кози.  newsm78
Явно е от това (или поне само се надявам).  И аз съм с разстройство  Tired
Оставам го на кърма няколко дни да се изчистиме

# 74
Момичета, Ния не трябваше ли да се е върнала вече?  newsm78

В неделя се връща окончателно....

Общи условия

Активация на акаунт