Пухкави снежинки падат, ВИДИНските деца ще играят!

• 22 654
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Диди гоблена ми е в началото и още не се вижда нищо. Купих си го преди седмица от м-н От игла до конец - казва се Старият град и е ДМЦ, но е значително по-малък от твоя Embarassed Ти от кога шиеш този гоблен и кога намираш толкова време, аз шия само в магазина защото в къщи не ми остава време, но и в магазина има дни в които не мога да шия.

# 661
Да почерпя за нашата 11та месечинка

# 662
  • някъде
Честита месечинка на Дидката Hug Heart Eyes
Муси, подарьк ми е от мьжа ми за един рожден ден преди 5 години Blush, в началото шиех, но после забременях, родих и познай колко години седеше без да сьм го пипала Crazy, даже и в Италия го бях взела, и се беше омирисал от влагата там, но сега е мноооого спокойно на работа и след като изчетох няколко книги реших да го започна него Peace

# 663
# 664
# 665
Честит празник,мили дами.

Миме,честита месечинка на Диди. Heart Eyes

Диди,браво за гоблена.Като го завършиш чакаме снимки да види как е станал.

Зори,как си днес,спря ли да ти се вие свят ? Hug

# 666
# 667
  • ВИДИН, 10 км след края на света

честита месечинка на малкото ДИДЕ!   bouquet

# 668
# 669
Честит осми март.  Hug

# 670
Някой ми е изтрил пожеланието за 8ми Март, но нищо ще го напиша този път Laughing
Бъди искра във тъмнината
Бъди обичана, желана.
Бъди любимка на съдбата
Бъди красива и мечтана.
Бъди просто жена!

Недей ти нивга остарява
Бъди като липовия цвят
Макар,че през юли прецъфтява
Години пази своя аромат.
newsm51
Рони страхотна картичка Hug
Благодаря ви за милите думи за Диди Heart Eyes

# 671
  • някъде
Честит осми март, скьпи мами  bouquet Hug Да сте много обичани от половинките и от дечицата Hug

# 672
# 673
Здравейте мами от Видин първо да ви чиститя 8 март и да ви пожелая да сте все така добри майки и съпруги Hug  bouquet

Искам да ми препоръчате добър педиатър във Видин.Имам бебче на 6 месеца,но изкам да го преместя.Чула съм добри отзиви за д-р Мушанов и д-р Колева.Вие при кой сте.Благодаря предварително Hug

# 674
  • някъде
Добре дошла на iana_vd Hug
Ние сме при Мушанова, но не бих казала, че сьм много доволна, за мьжа и сьм чувала добри неща Peace

Общи условия

Активация на акаунт