Пухкави снежинки падат, ВИДИНските деца ще играят!

• 22 653
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
  • Видин
iana_vd  ние цялото семейство сме при Мушанов и съм доволна от него, дори и събота и неделя  е преглеждал малката ако се е налагало. Също така съм доволна и от Василев.

# 676
iana_vd Добре дошла  Hug

Ние сме при Василев и смея да твърдя,че за нашия град той е един от малкото специалисти който си разбират от работата,малко е сопнат и не обича да говори празни приказки,но все пак важното е да се погрижи за детенцето когато се налага а не дати разтяга локуми  Peace
С две ръце го препоръчвам  newsm18 Василев newsm18  Mr. Green

и сега да си минем на въпроса  Mr. Greenедвам гледам,снощи бяхме в "ривиерата" до 5 сутринта  ooooh! Паола ме събуди рано рано  Tired,бяхме много голяма компания и си изкарахме доста весело  newsm68

Зори драсни някой ред как сте  Hug

Абе пак ни затрупа  cold,а тъкмо си бях прибрала зимното яке,шала и исках да прибирам и шейната на Паола,но малко да се поосвестя и си впрягам юздите да я повозя  Mr. Green

хайде спирам  Stop че стана дъъългоооо  Crazy

# 677
Още един глас за Василев.  bowuu
Рони, приспивай малката и лягай и ти.
Какво стана на вън?  Shocked Аз мислех  вече име на пролетната тема.  Rolling Eyes

# 678
Още един глас за Василев.  bowuu

newsm18 Много сме,силни смеее!  newsm18

# 679
  • Бургас
Девойки, извинявайте, че така нахлувам в темата ви, но я метнете и насам координатите на този д-р Василев, че ми предстои пътуване с децата към Видин ... като се поразтопи снега ... И да ми мирна главата. А кабинета му къде се намира?

# 680
Василев трябва да ми плаща за рекламата която му правя  Mr. Green
Ира кабинета му е до военното,там е вторник,четвъртък и събота,ето и номера му:0887256673  Peace

# 681
Момичета много ви благодаря за отговорите Hug  bouquet Явно повечето сте при Василев ще поразпитам и близките за него,но явно е добър лекар Peace

# 682
  • Бургас
Р О Н И, благодаря!  Hug А през останалите дни не приема ли пациенти  newsm78

# 683
  • Видин
Не съм ви чела, не съм ви и честитила 8ми март ...
Габко е добре вече, но аз съм с Т 39 и съм абсолютен парцал. По цял ден лежа и охкам.Спирам Tired

# 684
но явно е добър лекар Peace

Да  Peace

Р О Н И, благодаря!  Hug А през останалите дни не приема ли пациенти  newsm78

Ами предполагам,че дава дежурства в болницата и може би ако се налага ще ви извика там,за щастие не ни се е налагало да ходим по спешност при него и за това не мога да ти кажа със сигурност,за тези дни знам,че е на частния си кабинет  Peace

Не съм ви чела, не съм ви и честитила 8ми март ...
но аз съм с Т 39 и съм абсолютен парцал

Абе вие конкуренция ли си правите с тая Т  ooooh!
браво поне че Габко е по-добре  Hug

# 685
Ние сме при Мушанов всичките и съм много доволна!
За Василев-няма да коментирам............да кажеш на майка в прав текст че сигурно е туморна формация,това което е излязло на детето,без изследвания без нищо-та не ми го хвалете за толкова добър Twisted EvilТой,ако беше добър щеше да пусне първо изследвания,после нямаше да ми води хирурзи които да се надпреварват кои пръв да го среже.и накрая след скандала,че са некадърни и искам направление за Сф ни изсписаха с епикриза туморна формация #Cussing out #2gunfire

п.п.Помня доктора който все още е в болницата дето дойде и каза-бягайте,ние не знаем от какво го лекуваме,правим си опити...

# 686
п.п.Помня доктора който все още е в болницата дето дойде и каза-бягайте,ние не знаем от какво го лекуваме,правим си опити...
Добре, че поне е признал.Аз само като чуя за видинската болница и ми идва да извадя картечницата!

# 687
Добре, че поне е признал.Аз само като чуя за видинската болница и ми идва да извадя картечницата!

от  таз болница съм признала самоедин хирург и от него си взимам направленията и си отивам където трябва Twisted Evil

# 688
  • ВИДИН, 10 км след края на света
iana_vd, както писах по-горе, преди да си зададеш въпроса, и ние сме при Мушанов и сме повсеместно доволни за сега Peace

# 689
аре наш'те още 4 страници и меткаме друга тема,че явно времето се влияе от нас и гледа да е в тон с заглавието ни  Mr. Green
Ели другата да бъде нещо слънчево   Nature Sunny
 Whistling

Общи условия

Активация на акаунт