Новата година вече е факт и през нея ще съм мама - няма как! еп.XI

• 19 865
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
не чакам за 29.01  Laughing и дано да не дочакам  Laughing

# 511
току що се връщам от доки и така матката ми е уголемена,както и лигажицата и се жидя сажсем малко плодно сакче.Доки каза,че това е поради късната ми овулация и в събота ме вика пак Hugуспокои ме,че този път наистина е бременност....падна ми сякаш камък от сърцето Hug Hugблагодаря ви момичета,че ви има babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 512
  • гр.В.Търново при моя любим
Неземна,Ети Praynig

Пуфлета,честито  Hug

на мен днес ми е много ревливо и затова ще се скатавам Embarassed

# 513
Пуфлета,честито, най - накрая да се поуспокоиш. baby_neutral

# 514
  • ул. "Мечтание"
Ей, страхотни новини, ПуфлетаHug

# 515
  • Варна
Пуфлета, чудесна новина!  newsm44 Виждаш ли, че напразно се притесняваш, сега се успокой и мисли само положително, за да може бебчо да расте и да се развива.  Hug Heart Eyes

EliK, бързо оздравяване.

Ивапче, браво за куража.  Hug

Исси, не се скатавай, а сподели, защо ти е ревливо.

# 516
  • Габрово
Ивап, това си е смелост + огромна доза  hahaha лудост

О-о-о, нищо не знаете вие  Twisted Evil.

Ку4о, когато се префасонирах бях по майчинство, волна птичка. Сега обаче няма да посмея, че хептен няма да ме вземат на работа  Laughing. А, по принцип съм фен на късите прически.

Пуфлетка, честито ти мъничко плодно сакче. Да си го отгледаш със здраве до поне 3 кг. бебче.

# 517
puffleta - честито милаааа видя ли, успокой се сега и смело напред, заслужаваш го. Да се цопна и аз под прашеца, дано и при нас да се получи.

# 518
Eх мила Пуфлета видя лиииииии  Hug Всички стискахме палчета да  си ок Мн се радвам,вече официално честито мила Hug Hug Само спокойствие и се пази многоо и скоро да чуеш и сърчицееее  Hug Hug Hug
Галка а вие каква я свършихте  newsm78 Надявам се че поне сте на топло  Praynig  Hug
Ивапче ти си опасна марка май  Hug Hug
На всички мн  Hug Hug Hug

# 519
puffleta браво мила, много се радвам че всичко е наред и аз цоп под прашеца , дано другия месец да е моят и на всички които не са успяли тоя месец Hug

# 520
Поли  Hug Hug Hug

Преди малко гледахме друга квартира, но е в буквалния смисъл "дупка", стая 2/2 м. с две легла и един гардероб. Оставаме си в тази, която е на другия край на града, много далеч и големи разходи, но топло.

Пуфлета, чудесна новина, много се радвам за теб, мила  Hug
Неземната, дано  Praynig да НЕ дочакаш  Praynig

# 521
неземната, мисля си, че ако един препарат ти влияе по определен начин-това ще е така впрез целия период или поне ще си го отчела като ефект...силно стискам палци за  newsm32 ! Hug
Бибиfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  Hug
misleto, много ми е приятно, че си тук с растящото ти коремче!  Heart Eyes присъствието ти може само да ме топли! Hug
irina_boneva, дано много бързо изчезват тия кисти-мисти ( както казава Милето )  Hug искрено ти желая да се разкараш само хубави новини-бебешки...всъщност сигурна съм! Hug п.с за съжаление и аз съм с подобен проблем и го разбрах вчера, но с вяра продължаване напред...
toni_St, благодаря ти,мила, за подкрепата! Hug Карах курс и половина на Регулон ноември и декември...и на последния преглед декември киста нямаше и го спряхме...за жалост големите ми надежди този месец се изпариха с появата на лелката и прегледа при лекаря ми...за сега ще го пия един курс и преди последните таблетки съм на преглед,за да видим дали кистата се е повлияла от противозачатъчните.та силно се моля да е така и още съвсем скоро да съм на фронта, че вече почти година си нося големите надежди без резултат!Продължаваме напред!Прегръщам те!
Ети, наистина нищо още не се знае, мила, и момичетата са много прави...изчакай,не се отчаивай...кураж и прегръдки! Two Hearts
EliK, скорошно оздравяване и силно се надявам да си много права  Hug
Пуфлетка, много се радвам за хубавите новини  Heart Eyes
Миле, Heart Eyes

Хубав ден

# 522
пуфлетка, радвам се за теб и от сърце ти честитя! дай , Боже все хубави новини за останалите момичета също във форума!

# 523
puffleta много се радвам  Hug

# 524
  • На планетата Земя
Пуфлетски , а така!  Peace

Исенце, я се оплачи, мило, да ти олекне!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт