Новата година вече е факт и през нея ще съм мама - няма как! еп.XI

• 19 853
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Пуфлетка, браво мило  Hug видя ли, че имам ясновидски способности?!?  Mr. Green
Иси, недей така ...какво има?!?  Hug

# 526
puffleta, радвам се, че всичко е нормално  Hug От тук нататък само спокойствие и положителни мисли и ще видиш, че всичко ще бъде наред Hug

Момичета, от няколко дни ми се струва, че няма вести от Барборана  Thinking
Освен това и Джесика ми се губи от погледа  newsm78
дали няма да ни изненадат с хубави новини тези двете мацки, а  Whistling  newsm78

# 527
  • гр.В.Търново при моя любим
Ами то да се оплача ,ама ме е срам Sad,а пък и всяка от вас има достатъчно проблеми за да  ви занимавам и аз с моите.Абе вие вадете положителните тестчета,пък на мен ще ми мине.

# 528
  • ул. "Мечтание"
Ами то да се оплача ,ама ме е срам Sad,а пък и всяка от вас има достатъчно проблеми за да  ви занимавам и аз с моите.Абе вие вадете положителните тестчета,пък на мен ще ми мине.

Eeeee, не така! Нали за това сме тук? Да си споделяме, не само за тестове и (не)бременности!  Hug

# 529
Иси, мила,  Hugсподели, нали за това сме тук, за да се подкрепяме.  Hug

# 530
И мен ме беше срам, ама си казах мъката миналия ден и да ти кажа, от подкрепата на момичетата тук, ми стана много по-добре  Wink Тук, убеждавам се, можеш да намериш много по-голяма, истинска и сърдечна, чиста подкрепа и мила дума, отколкото от уж "близки" хора! Така че споделяй, исенце  Hug

# 531
  • гр.В.Търново при моя любим
Ами добре,дано не ме намразите ,че съм толкова слаба и че съм тръгнала да ви занимавам,при положение,че повечето от вас сигурно имат същите  проблеми,като моите EmbarassedОт къде да започна...вече 2 месеца съм вкъщи,без работа.Как може имам 1 висше и карам второ,не съм от глупавите,мога да работя и по 10 часа в денонощието,ама ме изгониха от работа ,защото и милото работи в същата фирма , в която бях и аз и понеже сключихме брак....вече съм неудобна.Как може така,работихме 3 години заедно ,а заради един подпис и заради това ,че сме щастливи и искаме да го заявим на всички,то айде вкъщи на топло ooooh!
Та това стоене направо ме побърква.Вярно чистя,готвя,пера.....ама се чувствам пак безполезна.Живеем в къщата на милото на село,защото вече 1 година чакаме да ни завършат апартамента,за който всеки месец сумата му и пари вкарваме в банката.Да ама стоя на село и гледам болната баба на милото,което още повече ме натоварва психически.Еми как да стане това бебе,вече съвсем се отчаях.То не бяха опити ...милото вече чак се притри,умори се и само ме гледа как се тормозя и всяка вечер му надувам главата с това как всички около мен имат не по едно ,а по две бебета.Даже вече и от реклами на тестове за бременност се дразня.А имам да уча за изпити,да ама хич не ми е до учене.Ами така -без работа ,без бебе и без апартамент,в който поне за мъничко да си останем сами.

Ами това е...добре че мъжът ми е толкова добричък,ама аз не съм.Станала съм всеки ден с дупето нагоре Cry

Много да извинявате,ама ми поолекна ooooh!

# 532
Иси   spoko важното е да ти олекне поне за малко, много е трудно всичко и изнервено, наистина как да сме спокойни и да забременеем   Heart Eyes

# 533
Най-напред да ти кажа, исенце, че въобще не си слаба, нито пък някой би те намразил или упрекнал затова, че споделяш своите мъки и терзания - та нали затова сме такава сговорна дружина  Hug

...вече 2 месеца съм вкъщи,без работа.Как може имам 1 висше и карам второ,не съм от глупавите,мога да работя и по 10 часа в денонощието....
Aз съм си вкъщи от началото на август месец 2009г.  Tired  Завършила съм бакалавър, после и магистър, но само дето си пускам непрекъснато CV-то - никой не се обажда, което все ме навежда на мисълта, че работита са си нагласени, а тези обяви ги пускат ей така, про форма  Naughty

Не разбирам как е възможно да те изгонят от работа, само защото си сключила брак с човек, работещ в същата фирма  ooooh!

....Ами така -без работа ,без бебе и без апартамент,в който поне за мъничко да си останем сами.
Ние живеем при моите родители, тъй като аз съм без работа и ако трябва само със заплатата на мъжо да се справяме с наем на квартира, ток, вода, храна, вноски по кредити в банката и т.н., едва ли ще успеем да се справим - поне за момента де  Rolling Eyes

А относно гледането на възрастен човек - това е много натоварващо и то повече психически, отколкото физически! Аз лично не съм се сблъсквала с такова нещо, но имам няколко познати и от техните приказки си вадя изводите.

От цялото си сърце ти желая много скоро нещата да се наредят по възможно най-добрия за теб начин - да си намериш работа, бабчето да се оправи, да се нанесете в новото си жилище и не на последно място да се похвалиш с растящо коремче  hug

# 534
  • София
issi 82- спокойно,има такива дни,малко по-малко всичко ще се нареди.Важно е,че имаш подкрепата на своята половинка. Дано възрастният човек се оправи бързо и да ти отпадне този натоварващ ангажимент. Hug Hug Hug

# 535

Момичета, от няколко дни ми се струва, че няма вести от Барборана  Thinking

Здравейте!  Grinning Вече съм тук!
Имаме много работа в офиса, а вечер нямам много време да ви изчета. нали съм и "фермерка" та съвсем нямам време за нищо!
А иначе при мен лелката я няма. Имам леко зацапване от вчера - по една - две капки розово на ден. Мисля утре да направя един тест. Днес ми е 10 ден от закъснението, а коремчето ме боли / но като че ли не е като при цикъл- една тежест ниско долу/. Не смея да се навивам напразно! Ще видим теста какво ще покаже утре сутрин.  Praynig

Виждам, че имаме хубави новини от Пуфи -  Hug миличка сега го карай по-спокойно и всичко ще бъде наред.

Buggy честити сини гащи!

Кучо и аз имам една колежка, която много смърди. Преди години и купихме сапун след безпрой направени намеци, но нямаше ефект. И до ден днешен си е миризливка. Представете си само - миризма на готвено, пот и нечистоплътност...  af

Snarky ти си силно момиче и ще се справиш с всяка трудност. Както са казали хората - всяко зло, за добро! С теб съм!  Hug

# 536
Момичета моля да ми стискате палци за утре, когато очаквам да ми излязат резултатите от микробиологията. Тя е контролна, за да се види дали са се махнали гадните бактерий, заради които не мога да си направя цветна снимка. Лекарите се съмняват за септум на матката и за това ми я назначиха.
Аз не пиша много редовно, но ви чета и се моля за всички нас да сбъднем мечтата си за  baby_neutral

# 537
..... Днес ми е 10 ден от закъснението, а коремчето ме боли / но като че ли не е като при цикъл- една тежест ниско долу/. Не смея да се навивам напразно! Ще видим теста какво ще покаже утре сутрин.  Praynig...........
Лелееее, 10 дни закъснение и не си направила тест...завиждам на търпението ти  Whistling  Много ще стискам палци за утре и ще се  Praynig да видиш втората чертичка  Praynig дано, дано, дано  Hug Ще чакам с нетърпение да кажеш какво е показал теста  Mr. Green

plana - и на теб стискам палчета за утре, мила Simple Smile Дано всичко да е наред и гадините да ги няма вече  Wink  Hug

# 538
Исе, хубаво е, че сподели, поне аз като го правя и доста ми олеква. За работата не се притеснявай 2 месеца не са кой знае колко много, аз стоях повече от 6 месеца без работа и тя дойде когато най-малко очаквах. Така, че зайчето ще изскочи и при теб от неочаквано място. Бих те посъветвала да кажеш и на всеки познат за който се сетиш, че си търсиш работа, защото от тези обяви е нета файда няма. Колкото и жалко да е явно в нашата държава все още така стоят нещата. Знам също колко е тежко да гледаш възрастен човек, аз така гледах моята баба със счупен таз зимата на 2008-ма за 2009-та, като същевременно карах магистратура в София и пътувах всяка седмица. Но всичко се нарежда бавно и постепенно, не се притеснявай. Най-важното в случая е, че имаш безрезервната обич и подкрепа на твоето момче и така заедно ще преборите трудностите. Heart Eyes

Плана, стискам ти палци за утре.
Барборанке, как така още не си направила теста Crazy Малеййййййй  какъв стоицизъм. Аз да бях направила 10 теста досега за всеки ден закъснение по един  Mr. Green Стискам силно палци и чакам новини с нетърпение за съседката ми по ферма  Mr. Green

П.П. Аз пък днес си взех резултатите от микробиологията - кандида  #Cussing out Пишеше и забележка: изолатът е оскъден. Аз ли разбирам грешно, че  гадните гъби са малко. Малко, малко ама ги има. Писна ми вече, ей не е за първи или втори път. НЯма отърване smile3511

# 539
issi_82, мило, всички изпадаме понякога в такива ситуации. Но всичко ще се нареди все някога! И аз съм магистър, но от 6 години работя на сезонна работа, без перспектива някой да ме остави на постоянна. Дори, живот и здраве, след майчинството ми казаха, че никой няма да ми пази мястото. Евентуално да се обадя да питам. Плащам си сама осигуровките, за да може после да взимам по някой лев. Купихме си апартамент, който незнайно кога ще е готов, а за сега сме при родителите на мъжа ми, където  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Вчера му казах, че като родя и ще си отида с бебето при майка ми  Crossing Arms
Така, че в тая объркана държава тези ситуации за съжаление са нещо обичайно и на никой не му правят впечатление.
Пожелавам ти бебчето скоро да стане и всичко да се нареди!!! Гушкам те силно!  Hug Hug Hug
Нали затова сме всички тук, за да се подкрепяме и да си помагаме с каквото можем!
Горе главата!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт