Новата година вече е факт и през нея ще съм мама - няма как! еп.XI

• 19 812
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • гр.В.Търново при моя любим
Mного ви благодаря момичета Hug,въпреки ,че и на вас ви е много трудно ,винаги сте ми давали кураж.И затова знам ,че всичките ви пожелания ,ще ви се върнат и на вас Praynig

Ариел .Неземната,Касталия,Мишлето:love:
Бърборана,стискам ти много силно палци.Знам,че утре ще ме зарадваш и ще ми върнеш усмивката  bouquet
Бенджолина,ще ги пребориш тези бактерий и после едно baby_neutral
Плана и за теб съм стиснала палчета.

Момичета много ви обичам Heart Eyes и много ви благодаря за подкрепата.
Още веднъж извинявайте Embarassed

# 541
  • София
Я си изтрий извинението Mr. Green
ЗА това е тази тема,за да може да ти олекне в трудните моменти. (ама и аз как се изказах Crazy)

# 542
  • ул. "Мечтание"
Исе, миличка, прегръщам те много силно! Много мъчно ми стана като прочетох! Хич не са ти малко тревогите, добре те разбирам.  Cry Дано бързо отмине този гаден период и скоро с усмивка ни заявиш, че имаш и бебе и прекрасен апартамент, че защо не и прекрасна нова работа!  Praynig  Hug

# 543
Иси, силни прегръдки от мен!Понякога нещата се нареждат по-бавно, за съжеление!От подписът ти видях, че сме долу-горе градски Simple Smile
Плана, стискам палчета за микробиологията Praynig
Barborana^, желязна си!Дано търпението ти бъде възнаградено с две ярки , червени чертички PraynigИ не само на теб, на всички мацки в темата Hug

# 544
Иси, и на мен ми стана мъчно като прочетох какво си написала. Горе главата, момиче! Има трудни моменти в живота на всеки, има и къде-къде по-лошо. Важното е, че с мъжа ти се обичате! На бебето ще му дойде времето, и работа ще се намери. Вярно, трудно е, но на повечето е така. Бъди силна Hug
Пуфлета, радвам се за теб, вече можеш да се отпуснеш и насладиш на щастието си!
Така е то - едни сме щастливи, други нещастни, и хубавото е, че има с кой да споделиш и хубавото и лишото. Темата е страхотна, радвам се че сме тук за да се подкрепяме.

# 545
  • София
Исси Hug
Пуфлета, браво за хубавите новини от прегледа, сега се успокой за да може и на бебчо да му е спокойно.
Аз сега се върнах от ранната ФМ /бързичко, ама МЦ Фемина ми е в съседния блок Simple Smile/. Засега всичко изглежда наред, няма повод за притеснение. Бебока си има всичко, вече е 6см., само пола остава неизяснен. Много шаваше, ако е такова палаво и като се роди, бързо ще отслабна Grinning Утре ако успея да избягам от работа ще отида в Майчин дом за БХС. Ако не - май ще го пропусна това изследване, че то няма за кога.
Благодаря за палчетата  bouquet
misleto и на мен тук ми е по-добре отколкото в другата тема Wink Затова продължавам да се натрапвам, за което се извинявам Blush.

# 546
биби, много се радвам, че всичко е ОК!

Плана, барборана стискам ви палци!

Иси, Касталия, Бенджи е дала много ценен съвет - пробвайте и чрез познати, казвайте навсякъде, че търсите работа. Аз от 50 молби, имам 25 отказа, 1 интервю (което май о.....х, ама скоро ще е ясно). Усещам и оная гадина, че ще ме нападне скоро, ама дано в един ден ми се натресе всичко да мина с един рев поне.....

Ивап, този 0 номер, ей, мъжа ти трябва много да е нащрек...

# 547
Привет и то мен!Pufleta-браво за хубавите новини.... Hug Hug Hug
Issi,Теди-горе главата мацки- newsm10 newsm10-в момента просто ситуацията е доста трудна при намирането на работа-но вие с абсолютно нищо не сте виновни-трудно е,но не и невъзможно.Аз това казвам и на моето момче-пуска  CV,ходи по обяви и някакви безумни предложения за уникално ниска заплата-а иначе "голяма фирма" с "голямо име"-смешници smile3515 newsm61
Важно е да не се губи кураж-нещата се нареждат макар и понякога да изглеждат не много добре! newsm10
Целувки за всички и до скоро! Hug Hug Hug

# 548
Биби, радвам се за хубавите новини, ама защо си крие пола този бебок ааа  Heart Eyes Laughing  Hug

# 549
момичета не се отчайвайте ,да знаете че след всеки неуспех или след  всяха несгода в края на тунелчето винаги има светлина и да знаете ,аз съм сигурна че скоро на някой светлината в тунела силно ще го огрее ,надявам се да сме всички.Барборана чакам с нетърпение утре резултата Praynigплана стискам палци и на теб, бенджи и на теб също,иси Hug Hugи на всички момичета горе главите Hug Hug Hug

# 550
  • Бургас
Биби,браво за хубавите резултати,стисках ти палчета.
Аз също съм ходила на фм във Фемина при Доц.Димитрова.

# 551
  • Gone with the wind
Иси Hug
Радвам се, че сподели. В момента ти е толкова тежко и заради многото време, което прекарваш сама със себе си - само за проблемите си мислиш в такива моменти. Но полека-лека всичко ще се нареди. От личен опит да кажа - след черна серия като твоята ще дойдат много хубави неща. Стискам палчета скоро всичко да се нареди  Hug

Пуфлетка, честито! Сега  чакам да с похвалиш и с тупкащо сърчице  Hug

Биби, браво за хубавите резултати от феталната. За БХС-то имам по-особено мнение: след всичко прочетено за лошите резултати, стреса, амниоцентеза и след амниото се оказва, че резултатите от БХС-то са "фалшиви" се замислям дали въобще си струва да се подлагаш на това. Според мен по-добре или нищо или направо амнио, БХС-то ми се струва, че носи само ненужен стрес (все пак това си е една статистика, нищо повече). Каквото и да решиш - имаш много силно стиснати палчета от мен  Hug

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 20:51 от ku4o

# 552
Бибинка, браво за хубавите резултати!   bouquet

Исинка Hug Горе главата, ще се "пробие", няма да е все така!

Хубава вечер, момичета! Прегръщам ви всички! Hug  bouquet

# 553
Здравейте и от мен,
Биби и Пуфлетка - радвам се за хубавите новини и резултати.
Днес и аз бяхна преглед  - и при мен нещата са в норми вече сме станали около 4.3 см  Simple Smile . Малко се поуспокоих, че напоследък нещо кофти мисли ми бяха из главата, все разни кошмари сънувам /може би, защото в тези седмици ми се случи предния път случката/. Болките ми поутшомяват вече и тази отпадналост дето ме беше налегнала. Ама вярно трябва да си записвам на листче въпросите преди прегледа  - явно и аз оглупявам като влезна вътре  Laughing .
Стискам палци на всички момичета които си търсят работа - не само да я намерят, ами и тя да им доставя удоволствие и добри доходи. Знам, че е много трудно в момента и ме е яд когато некадърници са заели местата на знаещите, можещите и мотивираните да работят. Не знам кога работодателите в Б-я ще се научат да си подбират правилно хората и да си ценят кадрите, които заслужават....Та не се отчайвайте момичета  Hug всичко ще се нареди.
Целувки на всички!!!

# 554
Иси, мило много моми4ета сме на този хал в момента... не се от4айвай...аз съм с мнооого малка заплата, постоянно имам проблеми в работа, изобщо не е това, което ми обещаваха в на4алото, нито като условия, нито като перспектива, нито като заплата  #2gunfire
Няма бебе, лекарите ми 4ртаят едни страшни прогнози, ве4но съм нацупена и натъжена, в лошо настроение и по4ти винаги си го изкарвам на любимия....добре, 4е ми е души4ка и ме трае  Embarassed Blush Heart Eyes
Вси4ко ще се оправи и друг път съм го казвала: Винаги е най-тъмно, то4но преди зазоряване!!!"  Heart Eyes Hug Hug
Много силно те гушкам и ти пращам мнооого позитивизъм и надежда!  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт