Новата година вече е факт и през нея ще съм мама - няма как! еп.XI

• 18 974
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Аника   страхотна новина  Hug

# 601
Emmanuelle , чудесни новини.Тая Радева е за черният списък!Как може да има такива доктори, които злоупотребяват и си играят със здравето на пациентите!
Абсолютноооо  newsm78 Наистина са за затвор
Мн ми хареса  "Празника любовен всички ще отпразнуваме с две чертички"    Hug Hug  Как ги измисляте самооо,мен хич ме няма  newsm78

# 602
Аничка, много се радвам на добрите новини! Направо не можеш да си представиш колко - изведнъж ми стана толкова приповдигнато и хубаво Hug Hug!
Поли, Петиофи, Heart Eyes!
За заглавие на новата темичка на мен най-много ми харесва
"Празника любовен вси4ки, ще отпразнуваме със две 4ерти4ки". Blush
Хихи, виждам, че с Поли мислим еднакво Laughing.

# 603
На мен лично ми звучи най добре
"В месеца на любовта,  ще видим втората 4ерта" Wink
Аника със сигурност поне момичетата, който четат форума ще разберат да не ходят при тази лекарка Peace

# 604
  • София
Emmanuelle - сложи я в черния списък на лекарите,кажи какво ти е наговорила ,и че второ мнение е отхвърлило всичко това. Peace

# 605
Emmanuelle - прекрасни новини, мила  hug Не мога да ти опиша как се зарадвах  newsm44  261uu newsm18 Дано много скоро ни зарадваш с още по-хубави новини  Hug
А тази докторица...  #2gunfire  не проумявам как е възможно да има такива хора...  #Cussing out ooooh!

# 606
Аника чудесни новини мила Hug Hug Hugмного се радвам за теб и наистина трябва да я вкл.в черния списък тази докторка Peace Peace хайде вадете новата тема newsm44 newsm44 newsm44 и я напълнете само с  EFP EFP EFP

# 607
Barborana, Ети, палчетата не ги пускам  Hug
Аника, чудесна новина  Hug Hug

От предложенията за заглавие на темата най- много ми харесват: Февруари месец е на любовта , половинката с две чертички ще даря. Празника любовен вси4ки, ще отпразнуваме със две 4ерти4ки

# 608
  • Бургас
На такива некадърни (и меркантилни)лекарки трябва да им вземат дипломите... Емануела, добре че отиде за второ мнение Hug Предложенията за заглавие на темичката са страхотни!!! На кучо също ми допада това със зодиите - скорпиончета и стрелчета  Mr. Green Но важното е да има втора черта за всяка в новата тема  Mr. Green

# 609
емануела много се радвам за теб и че всичко е наред и аз съм съгласна с другите ,че тая лекарка е за затвор ,ама наистина. Като на една моя приятелка беше отишла на лекар за установяване на бременност и лекаря и беше казал, че няма бебе а само било куххо яйце и направо да отива да и правят аборт ,но тя беше отишла и при друг лекар той и казал, че има бременност и всичко е наред.Темичките които сте измислили са супер всичките Hug

# 610
Emma-много се радвам,че всичко е наред  newsm44-а тази лекарка-наистина е за убиване-то бива бива-ама чак..... #2gunfire #2gunfire
Горе главата и скоро най-хубава и желана новина!  bouquet
Poli-не се натъжавай мила-понякога,изнервени от делника-изливаме напрежение и гняв към най-близките-и аз понякога го правя,за което съжалявам много Embarassed Embarassed
По-важно е да сме здрави,да се радваме на малките нещата и на всеки миг ,прекаран с любимите за нас хора!

# 611
Както и да решите да се казва темата, подкрепям  Peace
Ема, браво.

Утре 2-ро интервю, то теленет  Simple Smile (тия ще ме съсипят  Sad)
Не пишете много, че не мога да наваксвам.....
Тестове може да вадите де, ама положителни  Simple Smile

# 612
 червено вино, шоколадово сърце, февруари сълзи от радост ще ни донесе! Това ми хрумна ей сега.
Като бях бременна бях от поетесите във темичките ни, ама сега нещо музата ми избяга!

# 613
  • у нас
милички  Hug как сте душички сладички Heart Eyes виждам че има и нови попълнения Hug скоро да се разпишат в отчетните Peace
Emmanuelle много се радвам че имаш зелена светлина. Желая ти успех и чакам скоро да се похвалиш
Аз тайничко ви хвърлям по един поглед Peace
заглавията за новата тема са супер Hug

при мен нещата са така както ги знаете от преди маса време когато ходих на преглед ooooh! не съм ходила на втори и мисля и да не хода на частен. Датата ми за новия преглед е 11.02 и ако всичко е ок тогава ще се записвам и за женска консултация.
иначе как се чувствам newsm78 ми ту ми е лошо някой ден целия, ту се чувствам добре и ми се изправят косите дали всичко е наред Confused опитвам се да не мисля лоши неща.... гълтам си хаповете, ям квото мога и така Heart Eyes

гушкам ви всички до една Hug Hug Hug Hug Hug

# 614
Здравейте wavey,аз бях госта с теста  преди няколко странички. BlushЗначи в понеделник на обяд го направих ето го http://i077.radikal.ru/1001/a8/3686149c14c6.jpg в упътването си пише че може да се прави по всяко време на деня.Както виждате втората черта е бледа.Реших да изчакам да видя все пак дали лелята няма да се появи,но нервите не ми издържаха и в сряда сутринта направих втори тест,абсолютно отрицателен Tired второто прозорче си остана чисто бяло.Не знам вече какво да мисля,лелката НЕ я чакам изобщо утре,ще се радвам да ме навести чак октомври. Whistling
Еманнуелле радвам се за твоите хубави новини.Поради тази причина избягвам сrещите с белите престилки 90% от тях за нищо не стават. #Cussing out
Galena какво стана,как си?Намери ли си квартира? Praynig
Губи се нещо Fata Morgana?
Tommelise  как върви бремеността?
Добре дошли на всички нови в темата и бързо да напускате с две чертички Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Хубава вечер на всички  bouquet

P.S. sега видях че Томмелисе ми е отговорила преди да задам въпроса още Mr. GreenМиличка радвай се когато си добре,като си бременна не е задължително да ти е лошо,имах приятелка на която единствения признак през цялата бременност и беше корема Grinning  
mari_rouge
hубаво е че сте решили да пробвате в България,но аз поне колкото хора познавам които са решили да се приберат винаги се връщат,след една или две години.А това което си описала за теб и мъжа ти все едно си го написала за мен и мъжа ми Mr. Green."Противоположностите се привличат"и "Два остри камъка брашно не мелят нали знаеш? Laughing  

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 20:53 от Bergkristall

Общи условия

Активация на акаунт