Новата година вече е факт и през нея ще съм мама - няма как! еп.XI

• 18 993
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Barborana, аз също се нареждам към подкреплението и продължавам най-усърдно да стискам палци. Може да си била с късна О и теста още да не засича ЧХГ-то. Така, че докато лелката я няма, няма да бързаш да увесваш нослето.

Ети, за теб се отнася същото, ето виждаш ли, че не ти е тръгнало, може да си е било бременно зацапване. Praynig

# 586
Барборана, Ети, и аз ви стискам палци!!! Дръжте се!

# 587
  • Gone with the wind
Момичета, то почти стана време за нова тема, та предлагам дружно да измислим заглавийце

На мен ми се ще да е нещо със зодиите, но това, което измислих не ми звучи като хората:
Чакаме ви две чертички със скорпиончета или пък със стрелчета  Rolling Eyes

Палчетата не съм ги пускала, така че - дерзайте  Hug

# 588
Чакаме ви две чертички с нетърпение от всички Joy

# 589
Надявам се през февруари, да сбъдна своята мечта, след 9месеца да стане факт-тя!
Февруари месец е на любовта , половинката с две чертички ще даря.
 Mr. Green

# 590
Привет, лудетини Laughing! Колко хормони бушуват в темичката, нямате си представа - дано да е на хубаво и бебешко Blush!
Аз искам да ви проконтролирам Mr. Green. Какви са тези караници с половинките, а? Бебета не ги носят щъркелите, нали? Нищо няма да постигнете по този начин. Не, че съм от тези които си мълчат, заради бебе-фикс, но все пак... Ами умореният човек спи, какво по-естествено. Моето момче също ляга рано; хайде да не е 22, но 23-24 е вече в леглото. И как няма да е така като по-голяма част от денонощието прекарва в работа. Става в 5 за работа и се прибира малко след 20 - директно от работа (има и нощни - същото разпределение на време - става в 17 и се прибира към 8 ). Грях ми на душата да му се тръшна като 14 годишна, че не ме е извел на дискотека Crazy. А защо и да ми се накривява, да не би да работи за себе си, за престиж - не! Работи заради нас, за да ни осигури по-добър живот, бори се. Сигурна съм, че това което иска най-много е да съм щастлива и би било доста гадно от моя страна никога да не му покажа колко го ценя.
А и още има. Хубаво, бебчетата стават факт и как я мислите? Че караниците ще станат по-малко? Или пък тогава ще е тежко, защото тате ще работи, а мама сама ще се оправя с целия свят? Много е тъжно да чета всяка седмица за раздели, много е тъжно да попадна на отчетна тема на разпадащи се семейства. И все едно - видях го и си мислех... а те дали мислеха, когато се събираха? Съжалявам, че съм толкова ужасна, знам че има много ситуации които променят нещата, но това в случая е... ами хич не го намирам за сериозно, честно. Ранното лягане и умората имам предвид. Да не говорим, че за първото има и биологичен часовник.
И обратно към темата - бебчето се ражда и какво ще стане - ще живее с недоволна мама, с уморен татако; ще живее с вечно каращи се мама и татко; или с такива, които не си говорят. Или пък мама е напълно достатъчна, за да бъде и татко!? Сигурно съм зверската консерва, но тези варианти хич не ги разбирам и приемам. Поне за себе си.
Може би аз съм дебилно спокойна, но това са неща, които никога няма да ме ядосат. Дори такива за работа, пфу, особено пък такива за работа Laughing. Да не си помислите, че не сме имали разногласия - няма такива филми. Имали сме, разбира се, били сме на различно мнение и в такива моменти винаги съм си казвала "И за какво да споря с него? Той миличкият нищо не разбира и е намерил и с кой да спори и на кой да противоречи" - усмихвам му се, казвам му колко гениален е и приключвам темата Mr. Green. Хем това го вбесява яко, хем няма какво отгоре да ми каже. Естествено накрая всичко приключва със смях и от двете страни.
Нищо, че не винаги аз съм права Blush.
С две думи - обичайте се, прекрасни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!
Кратък ни е животът, за да си създаваме сами кофти емоции!

Мари, мисля, че не положението в България ни изнервя. Мисля, че за повечето хора е характерно да са усмихнати само за снимка. Та дори това стана модерна физиономия - малки пикли с нацупени устни! Какво повече да си говорим!? Ако печелят достатъчно ще измислят друго, заради което да са нацупени. Ето ти на - липсата на време, за която ти пишеш. Няма угодия.
Още мога да пиша, защото самата аз в последните дни се замислям над много неща подтикната от тема тук, тема - там. Но няма. Защото усещам, че сама се възпламенявам Laughing.

# 591
Ох Визи колко си изчерпателна и до някъде съм съгласна с теб  Heart Eyes Тъй като аз започнах темета ,исках само да поясня че нестава дума за дискотеки кафета и т.н.Става въпрос  за внимание което постоянно липсва.И аз работя и аз съм уморена,наготвено,изчистено,но ТВ не ми е по интересноо Naughty За това говоря!За разговорите ...Естествено, че се обичаме и подкрепяме,че работим за нашето взаимно благо,но понякога писва да мислиш за всичко и накрая да нямаш малко внимание и да се мисли само за пуста работа и пари.Хиляди пъти сме говорили по въпроса но .....и това ще мине.
Толкова мн искаме бебче и двамата,но това няма как да стане,а още повече по задължение  smile3506
Не искам да натоварвам всички с тези неща ,но не искам да излее ,че съм няква глезла дето не и е угодено и се сърди за щяло и нещяло Sad
Всеки си има собствено виждане за нещата Blush
Така че , подкрепям тезата че живота е кратък,че е важно да се обичаме и подкрепяме,но понякога нещата трябва да се побутнат за да станат по-добре!Надявам се да не сте ме разбрали погрешно миличкииии и май въобще не трябваше да повдигам въпроса но карай.... Hug Hug Heart Eyes  smile3518

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 14:21 от polito_86

# 592
  • Бургас
Абе да ви кажа, аз понякога се понацупвам профилактично и той става един такъв внимателен... Не бива да ни приемат за даденост, все пак. Peace

# 593
  • При моето слънце
Визи, подкрепям всяка воя дума с две ръце  Hug.

# 594
ПолиHug Hug Hug!
Никой не те мисли за глезла! Всъщност всяка от нас си има глезените моменти и желания - аз го подкрепям Blush. Просто опитай да поговориш, да влезеш в главата му - сигурна съм, че и той гледа през телевизора и мисли нещо за вас, но просто му е по-трудно да сподели.
А и винаги можеш да легнеш по-раничко с него, да го гушнеш, да си говорите. Каквото и да е. Нещо. Да мечтаете на глас, ако искаш.
Но не и да се карате, заради скапан и скапващ работен ден.

# 595
Ох Визииии  newsm45 Така ме жегна!! Hug Hug Hug

# 596
Наистина, трябва да се научим, да ценим това , което имаме, да се радваме на малките неща от живота!Понякога тези конфликтни ситуации са неизбежни, но както е казала Визи, трябва да ги приемаме не толкова сериозно, а да се опитаме да направим от конфликта нещо , което може да завърши добре!
Моята половинка например, е от този тип хора, на които трябва да казвам поне 10 пъти да смени една крушка, хубавото в ситуацията е , че се научих аз да го правя Simple Smile Какво да го правя ...такъв ми е Hug
Аз пък съм една нетъпеливка, която иска всичко на минутата, животът обаче ме предупреди и ми даде уроци , които ме научиха , че някой неща стават бавно и трудно.Изобщо сме толкова различни, че всеки научи другият на неща , които никога не сме предполагали , че можем да приемем(един от друг).Много често си мисля, че не случайно сме заедно!
Понякога трудните моменти през , които минаваме ни изнервят, но трябва да се опитваме да правим така, че да ни сплотят Hug

# 597

Февруари месец е на любовта , половинката с две чертички ще даря.
 Mr. Green

това много ми харесва!   bouquet

# 598
Моята половинка например, е от този тип хора, на които трябва да казвам поне 10 пъти да смени една крушка, хубавото в ситуацията е , че се научих аз да го правя Simple Smile Какво да го правя ...такъв ми е Hug
Аз пък съм една нетъпеливка, която иска всичко на минутата, животът обаче ме предупреди и ми даде уроци , които ме научиха , че някой неща стават бавно и трудно.Изобщо сме толкова различни, че всеки научи другият на неща , които никога не сме предполагали , че можем да приемем(един от друг).Много често си мисля, че не случайно сме заедно!
Много вярно, и ние сме такъв тип двойка и аз мисля, 4е не е слу4айно, 4е се намерихме  Mr. Green Hug
Сега да разкажа и да бягам за последната за днес делова среща, 4е ми дойде до гуша, н-тата ми е за днес  #2gunfire
Успях да забегна и отидох при познатата на кака ми лекарка. Жената каза, 4е ми няма ама АБСОЛЮТНО НИЩО НА ШИЙКАТА  Party Каза, 4е лекарката, която ми каза, 4е имам рани4ка и трябва криодиструкция е за затвор и, 4е то4но от нейната криотерапия в отделението по гинекология са постъпвали много моми4ета с при4инен от тази терапия стерилитет и инфекции  ooooh! #2gunfire #Cussing out #2gunfire Close #2gunfire
Каза да предупредя вси4ки мои познати за тази "лекарка" АНТОНИНА РАДЕВА и да бягат на дале4.
Даде ни зелена светлина да бебеправим и само ме посъветва за цитонамазка всяка година, което аз си знам  Heart Eyes Hug
Относно изгарянето с ток, което на 19 год ми направи една много мила лекарка, каза 4е не ми е нанесло щети и това са пак глупости на Радева, добре е зарастнала изгорената тъкан и , 4е лекарката, която я е обгаряла е уважаван специалист в техните среди, а Радева е с много лошо име  #2gunfire и въпреки това, само защото съм на позната 4овек си позволява да го каже, ина4е си премъл4ават за грешките на колегите си....
Ами това е...бягам пак по работа и мнооого ви целувам  Hug Heart Eyes Hug
П.П. за теми4ката предлагам "Амур ще запърха със криле, положително тест4е ще ни поднесе", "със" е за благозву4ие, 4е с едно "с" се губи някак си  Mr. Green
И другото ми предложение е "В месеца на любовта,  ще видим втората 4ерта"  Mr. Green много грубо зву4и 4ерта, ама пък я искаме 4ервена и дебела  hahaha
И последно "Празника любовен вси4ки, ще отпразнуваме със две 4ерти4ки"

Heart Eyes Hug

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 17:04 от Emmanuelle

# 599
Emmanuelle , чудесни новини.Тая Радева е за черният списък!Как може да има такива доктори, които злоупотребяват и си играят със здравето на пациентите!

Общи условия

Активация на акаунт