Новата година вече е факт и през нея ще съм мама - няма как! еп.XI

• 19 799
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • София
polito_86 и нашите караници са предимно за пари и ние си го знаем,и за това сме решили след време да напуснем БГ,не виждаме хубав живот в тази държава,не искаме и детето ни да се мъчи в нея. Работим и 2-та и въпреки това едвам свързваме 2-та края,живеем в постоянни лишения,елементарните покупки като дрехи и обувки,се обмислят сериозно.За храна- само най-необходимото,рядко си позволяваме нещо по така. Сега само се оправдават масово с кризата,толкова работодатели злоупотребяват с нея и даже са толкова глупави да сменят возила или нещо друго,а пред работниците си-криза е,няма пари,няма за заплати- упс,май се олях.Спирам.
Недай много да му се сърдиш polito_86 и те се изморяват и на тях много неща им тежат,но понякога не могат да ги споделят.

# 571

Не му мрънкай, че е изморен човека - ако имате възможност по-добре го заведи някъде за уикенда, смяната на обстановката и чистия въздух ще ви се отразят добре  Hug
[/quote]
Ох мила не става,какво ли не съм правила.Ако ще и 10 дни да има почивни пак е така.Гледа ли ТВ заспива  #2gunfire Това си е.Никога не е бил кой знае колко романтичен.Винаги аз съм тая с изненадитеее все измислям по нещо ,но просто почва да ми писва, а все пак аз сим на 24 а той на 30 но се държи като за 50  newsm11 Никаде не му се ходи,нищо не му се прави абе ужас.Нещо май на лошо отиват нещата  newsm78
Мерси все пак за разбирането  Hug Мишле Hug

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 10:32 от polito_86

# 572
  • Видин
Момичета, опичайте си акъла! И моят беше такъв преди да родя, мислех си,че ще се промени, ама нъцки. И сега и е същият егоист и мързел  Peace

# 573
А моя таласъм като си ляга в 2 ч.? Сутрин в 8 едвам го будя за работа  Simple Smile
Не се вглеждайте толкова и не търсете кусури, че винаги ще намерите.

Ети, Ема, стискам палци!

# 574
Ка тя, много апетитна баничка, точно като тези , които аз правя Mr. Green
Момичета, като ви чета ми става много криво!Как могат да се изнервят отношенията, и всичкото заради  недостатъчното средства, заради това, че в България положението е такова.
Ние с половинката замисляме да се приберем за известно време в бг, да поживеем тук, колкото издържим, една..две години.Милото има нужда от почивка, 12 години само работа , 7 от които работи нон стоп, на две работи, всяка нощ, ако има три почивни дни в месеца е чудесно!Не сме лишени от нищо, но ми липсват моментите в , които може да сме заедно, аз , той и малката.Наваксваме си го някакси, за сметка обаче на него, милият спи по няколко часа през деня, за да може да прекарваме повече време заедно.

# 575
Привет сладурчета! Днес имам усещането за поне едно положително тестче в темичката, а мен шестото чувство рядко ме лъже Peace
Гледам, че се заговорили за кусурите на мъжете - ами то и моят ме дразни понякога, но идеален човек няма, още повече че и аз 100% го дразня без да искам. Различни хора сме все пак.... Важното е да се обичаме и да си прощаваме.  Хубав ден от мен и после ще ви нагледам да видя кой ще се отчете днес с  EFP

# 576
  • Бургас
Момичета, пожелавам на всяка от вас да си намери работа в скоро време и ако можете, колкото и да е трудно, не се карайте за пари с половинките си... Скоро четох една тема тук, за това кой къде живее и много от постовете засягаха това, че именно когато са нямали много и са живеели по квартири, двойките са се чувствали най-щастливи, може би защото са се борили заедно и са живеели с мечтите си... Прегръщам ви.

# 577
Тук съм! Но с лоши новини  Sad Теста е  EFN Лелище няма, и бебе няма и нищо няма!  smile3518
Благодаря на всички, но за съжаление не можах да Ви зарадвам!  Cry
Благодаря и за кафето и закуската ще имам нужда от тях!

# 578
  • Бургас
Barborana^ , аз пък няма да спра да стискам палчета за теб...

# 579
И аз и аз  newsm10 Доакто няма лелка нищо не се знае  Hug Hug Hug

# 580
Barborana^  spoko и аз ще продължа да стискам палчета или докато се появи втората черта  Wink или докато дойде лелката Naughty Не съм изгубила надежда за теб!  Crossing Arms  Hug
polito_86 - и мойто мъж заспива в 10.30 - 11ч най-късно, но аз не му се сърдя. Просто си мисля, че след брака, малко или много вече сме поулегнали, не ни се хайманосва всяка вечер, имаме други грижи, правим си други планове...и така. Просто приоритетите ни вече са различни  Mr. Green Ако пък много те притеснява това положение, защо не вземеш да си поговориш с него  newsm78  Hug
На всички много  Hug

# 581
  • Варна
И аз и аз  newsm10 Доакто няма лелка нищо не се знае  Hug Hug Hug

и аз  newsm10

# 582
Благодаря ви момичета!  newsm51 И аз ще стискам палците за вас! Дано скоро минем към отчетни!  Hug  Hug  Hug

# 583
Здравейте, Simple Smile
благодаря за палчетата мили момичета. Сега се връщам на работа от прегледа. За съжаление и втората микробиология не е много добра. Старите бактерии са се излекували, но сега пък други, които са се подтиснали от първите са се появили и пак антибиотици, свещички и тем подобни ме чакат. #Cussing out Малко ви пообърках, но..... Тая цветна снимка не знам кога ще и дойде редът.
Вие гледам доста сте изписали. Аз сега уча и за изпити, но нищо не ми влиза в главата.
Поздрави на всичики и целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 584
момичета благодаря за вкусотийките барборанка и аз съм на същото мнение, щом нама лелка има надежда Praynigплана  , спокойно всичко ще се оправи мила,а за всички момичета  Hug Hugи лек ден

Общи условия

Активация на акаунт