Новата година вече е факт и през нея ще съм мама - няма как! еп.XI

• 18 962
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Добър ден момичета,
супер зима е на вън Hug, нищо че предвижването е трудно
Днес е Петък - денят на майстора
Лек ден и приятен уикенд на всички smile3503 smile3503 smile3503

# 631

Поли, ако не се лъжа тестовете за везничките вече трябва да са се появили  Rolling Eyes
Както и да е - аз се боря за скорпионче, тъй де - да не разваляме скорпионското семейство  Mr. Green Ако случайно се окаже, че чакам везна ще стискам кълки докато стане време да раждам скорпион, амаха, де ми е тръгнало туЙ дЯти, ще чакааааааааа  Mr. Green

За заглавието - аз продължавам да си искам зодиите  Laughing, та измъдрих:
Малък сечко ни донесе тестове със две черти, скорпиончета или стрелчета ще са нашите мечти  Rolling Eyes
Ми май точно сега който извади магистралата трябва да са везните малко им остана  newsm78  Heart Eyes
А заглавието е страхотноооо с 2 ръце съм заа  newsm10  Hug Hug

# 632
  • Варна
Здравейте момичета!  Hug

Ей нямата милост към хората на диета,  Mr. Green ето пак закуски, кафенца, пак няма да издържа и ще си хапвам. Шегичка!  Laughing Барборанче, благодаря мила, страхотна закусчица.   bouquet

Аника, страхотна новина. Добре, че отиде и при втори лекар преди да предприемеш каквото и да било лечение. Ще видиш, че скоро и с магистралка ще ни се похвалиш. Късмет!  Flowers Four Leaf Clover

Неземна, февруари е страхотен месец за магистралки, а още повече и като знаеш, че после бебчо ще е скорпионче.  Laughing

Теди, стискам палци това да е твоята работа  fingerscrossed fingerscrossed

Ети, продължавам да те мисля и да стискам палчета.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Дано, дано.

Бенджи, дано бързо да се пребориш с тези гадини  Praynig

Берги, и аз мисля, че това си е втора чертичка и че има бременност. Ако искаш наистина направи кръвен тест, за да се успокоиш. Късмет!  Flowers Four Leaf Clover

Ку4о, заглавието е страхотно  newsm10, подкрепям с две ръце.

# 633
Ku4o, zaglawieto e hubawo, no dosta dylgo i nqma da go prieme  Confused malko go skysi  Mr. Green Hug
 Hug Izvinqvam se za latinicata ama ne mi raboti kirilicata  Confused Embarassed shte izteglq kirilizator sled malko

# 634
Полиии, тук съм, мила  Hug
Да ви кажа, че сега се връщам от интервю за работа в една банка. В обявата пише, че търсят "студенти 3 или 4 курс с икономическа специалност" и аз съответно, тъй като имам завършена магистратура Финанси, си подадох молбата. Обадиха ми се вчера и тази сутрин отивам аз и какво се оказва: 1.работата е по заместване (това ще го преживея), но 2.като започнаха с едни изисквания - то не бяха езици, то не беше дали съм можела да извършвам всевъзможни операции и дейности...  #Cussing out , направо полудях  Close И ги питам, как очакват от един "студент 3 или 4 курс", който никога досега не е работел в банка, да може да прави всички тези неща, които ми изброиха и те мълчат насреща  #2gunfire Леле, направо нямам думи, идеше ми да ги  #2gunfire Щели да се обадят за 2 интервю, ако получели одобрение от София, ама след като съм нямала опит заплатата около 300 - 350лв  #Crazy Ами, не благодаря Crossing Arms
Извинявам се за отклонението, ама ми олекна като споделих  Rolling Eyes

Иначе аз стискам палци на всички нечакащи тези дни  Praynig
А относно заглавията за новата темичка - всички ми харесват! Браво, момичета! Hug
Хайде, оплаках се  Mr. Green и сега ви пожелавам лек петъчен ден!

# 635
тия верно са луди  Shocked как наистина един студент или човек без опит ще прави тези неща  ooooh!  и то за без пари, ужас
мило, не се ядосвай

# 636
ох, ох...много ми е тревожно...през десет минути ходя да проверявам...лелята я нама , както съм й свикнала... има някакво кафеникаво зацапване, но малко...
но в някои случаи ме е мъчила така по три дни- тръгвала е на третия ден - само че не повече от 28 ми ден ми идва, откакто го нормализирахме с достинекса...да не би сега с тези инсеминации и нормализирането на цикъла да се е прецакало, и бебе да няма... Confused
ако искате моите постинги днес не ги четете, просто трябва да си излея притеснението някъде...а и мъжа ми го стреснах сутринта ,че ако сега не става , да ходи на операция за варикоцеле, защото сме с лоша морфология. влязох в течимката за ин витро- имправи ми се косата и излязох... въобще не искам да стигам до това. страх бе е от тия болезнени пункции, от трансфери и последващи болки, както и най вече от липса на резултат!!!
ох ,днес съм полудяла, извинете ме пак!

касталия, мила, то е такава подигварка, как не ги е срам!!! да не би да правят интервюто пак за определено лице и да са се чудили какво да измислят, за да те разкарат. звучи грубо, ама има ги тия неща, знаеш!
не се връзвай, работат е работа, ако не е една, ще е друга...още повече сега имаш възможност да избираш -по-гадно е ако си застопорена на едно място и ти е гадно , ама нямаш куража да напуснеш или си финансово принудена да търпиш...

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 22:24 от AnMary

# 637
Привет, прекрасни!
Днес е някаква снежна приказка Heart Eyes. От прозореца поне изглежда страхотно, дано само не се окаже, че пак сме изненадали кметицата Mr. Green.
Етичка, стискам палци да задържиш лелката още... доста месеци Praynig! Не чети лоши неща, не забравяй, че положителното мислене има необяснимо влияние върху живота ни! Мисли откъде ще вземеш малки обувчици и кибрит...Praynig Praynig Praynig
Да ви споделя колко съм бясна! Няма нищо общо с нашите си теми, но просто не виждам къде да си го излея Embarassed. Геният на образованието - министърът реши да прави реформи във висшето образование. Не, че средното е цъфнало и вързало - знам какво беше в училище когато аз бях там, знам и сега какво е - пълна скръб! Tired (Хем съм завършила уж елитна гимназия, а си представям какво е в примерно 20 езикова) И отново към темата - решил да прави промени - страхотни; всяко решение в МОН е предпоследното, нищо не се знае със сигурност, но важното е че се отчита дейност. И накрая какво излезе - закриват навсякъде програми. Включително моята бакалавърска програма! Вече няма да съществува! Не стига, че само на едно място в България се учеше и това махат! Толкова ме е яд! Аз исках академично развитие, именно в тази посока. А сега какво - оставаме с една смотана "приложна биология", ами не я искам! Не, че някой ме пита... Заради съкращенията в БАН може би там щял да се създаде някакъв университет и да се преподават разни неща закрити от университетите. Питам аз, кой ще отиде да учи в БАН Crazy!? Ако изобщо това се случи, разбира се. И без това сега за университетите са гладни времена и борбата за студенти е луда... Уххх, толкова неща исках да кажа, но ми е такава безразбория в главата, че едва ли нещо успях да сътворя.
Сега изчезвам за един от последните си изпити. В специалност, която няма да закрият. Надявам се. Но пък и да го направят - какво!? Тази поне се учи и на други места.
Каси, докато пиша и ти публикува отговор. Струва ми се естествено продължение на темата. Думи нямам! И работодатели, и образование, и... посипи го с пепел ooooh!!
Ще намериш хубава работа, да не ти пука за тези! Нека си намерят някой с невероятни познания и опит, с хиляда езика и желание да работи за тези пари! Успех им желая! Теб те прегръщам Hug!

# 638
Eti колкото и да е трудно мила трябва да се опиташ да запазиш спокойствие!! Praynig  Hug Пробвай да не мислиш за лелята ,я по положително,не с лошо. А ти прави ли тест или още изчакваш newsm78 Може пък да отчете знаеш ли  Hug Hug
Касиии  Hug Hug Не им се хаби на тея  #2gunfire Те луди ли са ,какви са тея изисквания и то па за банкаа,голямата работа.Нестига че не дават никви пари ми и изисквания до небетоо. Последния да затвори вратата  Mr. Green Моя приятелка работи в банка 3г а беше с гимназия и тепърва записа колеж newsm78 така че......  Следващата ще е по-добра оферта  Hug
Абе всичката ни работа е такава!!!Изцяло подкрепям поста на Визи  Hug Hug newsm10 Май нищо свясно няма остане в тая държава  #Cussing out
Съжелявам че така се изказвам ама мн ме яд така като става и то все на кадърните !!!  Hug Hug

# 639
kastaliq не се учудвай мила и аз имам една ,две приятелки, които усилено си търсят работа и попадат на такива малоумници ,ама така е в нашта държава ,както ети казва можеби интервюто е само да отбият номера и те вече имат в предвид кой да назначат,дано да греша ама в повечето случаи е така .Не се ядосвай мила .Ети  а на теб силно ,силно стискам палци.Визи и на теб казвам същото мила това е България не се учудвай ,мъчно ми е да го казвам ,защото и аз живея тук,  ама е така . Hug Hug Hug

# 640
kastaliq не им се връзвай, претенциите им големи , а заплатата трагична Wink
Etigra стискам палци Praynig дано лелката не се появи въобще
Visible и на теб ти пожелавам успех за изпита  Wink
При мен изпитите тепърва започват - чакат ме 4  ooooh!

# 641
Здравейте, момичета!  bouquet

Ети, моля се да се е получило! Praynig

Визибъл, много ми хареса какво си написала в онзи пост за мъжете, кавгите, работата и така нататък.  smile3501
И аз имам сходни проблеми и в началото се изнервях, но после осъзнах, че всеки човек има физически предел, и ако мрънкам, нищо няма да постигна - най-много да се изпокараме и толкова. Което определено ни отдалечава от целта, а и съвсем не допринася за добрата атмосфера у дома. Защото - с бебе или без - най-важното е да си останем сплотена и подкрепяща се двойка от хора, които се обичат и пазят живеца и красотата във връзката си. Подкрепям всяка твоя дума. newsm10

А пък за образованието да не подхващаме тук, че ще стане страшно. ooooh! Може да обсъдим темата на срещата, ти ще дойдеш ли? Успех на изпита! Peace

Касталия, това вярно голяма подигравка. Стискам палци да си намериш хубава и прилично заплатена работа! Hug

Еманюел, радвам се, че отиде за второ мнение! А по въпроса за предпазването на бъдещи жертви на въпросната "лекарка" - можеш да пуснеш тема в Здравния справочник или поне да я запишеш в черния списък там - мисля, че има отделен за Варна.

Хубав ден, момичета! Hug

# 642
Здравейте, момичета! И аз се нареждам в нечакащите!
Чета ви постоянно и благодарение на вас повярвах, че винаги има надежда!
Стискам палчета за всички ви! smile3525

# 643
Pisan@welcome
Момичета, благодаря ви за окуражителните думи!   bouquet  Hug

# 644
  • София
Etigra аз те съветвам да направиш тест,защото ако е друго зацапване е добре веднага да се чуеш с доктора и ако трябва да се почне с прогестерон или дуфастон. От опит съветвам Peace

Общи условия

Активация на акаунт