Новата година вече е факт и през нея ще съм мама - няма как! еп.XI

• 18 964
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аничка, браво за хубавите новини! Добре, че потърси друго мнение, онази лекарка заслужава веднага да отиде в черния списък.
Ети, не искам да давам само надежди, но и аз имах зацапване на девети ден от ову и си мислех, че М ще подрани. Ама изобщо не ми дойде. Дано и при теб е така Praynig

# 616
Моми4ета, 4удя се как да предупредя пове4е жени да не ходят при тази "лекарка"  newsm78 пуснала съм тема, но в нея не писаха много моми4ета, освен да пусна една предупредителна и да помоля модератор да я закове  newsm78
Лека и  Heart Eyes Hug

# 617
Emm, много се радвам за чудесните новини. Ето една грижа ти падна от главата, така малко по-малко всичко ще се нареди по местата си. Тази лекарка наистина трябва да е абсолютен изрод (без извинение за квалификацията), да знае, че се борите за детенце, да знае колко си притеснена и всичко останало и така да те залюлее. Това не е човек. #Cussing out
Хубаво, че не отидох при нея, че можеше и мен да ме прати на такава терапия и да ме мята по върбите. Благодаря ти, че ме предупреди на време.

Ох аз утре съм на лекар да ми изпише рецепта за гадината- кандида. Смятам да си купя и цитросепт, четох тук някъде из темите, че помагал за гъби.

Bergkristall , дано не ти дойде утре, направо за след 9 месеца. Ако нямаш търпение мисля, че и кръвен може да си пуснеш, за да си изясниш ситуацията с единия положителен и единия отрицателен тест, а не да се луташ в чудене.

Tommelise
 Hug И да не забравиш след прегледа на 11-ти да минеш да се похвалиш  Grinning

За заглавието на новата тема нямам претенции, всичките ми харесаха. На мен не ми се отдават такива римувания, а много ми се щеше.

# 618
Добро утро! Тази сутрин от мен кафето и закуската, че един глад ме е подгонил...

# 619
Ммммм, Барборанке, вкусно! А нещичко да кажеш, освен за апетита? Аз още не чакам... Thinking
Добро утро и успешен ден на всички!

# 620
Девора няма какво да се похваля, лелката я няма, дано и при теб не дойде в близките 9 месеца. Мисля си другата седмица пак да направя едно тестче  newsm78 и ако пак е отрицателен да посетя доки. Макар че, като чета за тези лекари  #Cussing out направо страх ме лови.   

# 621
о, Барборанке, да си оближем пръстите от тази прекрасна закуска! Аз вече кацнах на работа, като пред къщи чистих половин час и стръгах лед от колата и сега са ми ледени краката под бюрото... Simple Smile
Вчера лелята на тръгна, зацапването беше съвсем малко през деня, но имам чувството ,че днес ще ми дойде...мисля, че някак на психологическо равнище успях да я забавя тая гадна леля, но силите ми се изчерпват. днес е 29-ден...при нормални условия- тоест при липса на леля щях утре да си правя тест....да видим днес какво ще стане.
Аничка, радвам се, че си взела второ лекарско мнение! видя ли, видя ли!!!! много сердамам ,че всичко е наред. абе без да сме болни ще ни погребат, страшни некадърници има сред лекарите!!!! newsm78 не знам тия доктори как са взимали дипломи!
mari_rouge, ние с мъжа ми бяхме в чужбина 4 години и като се върнахме си беше меко казано сътресение. и мислим пак да излизаме в някаквъ момент- мен от работата ми се отварят периодично възможности за дългосрочно командироване. но проблемът е, че той тук започна добра работа и не  искам да го карам ПАК да я жертва, както през 2004, когато заминахме и той си заряза работа във фирма ,където беше управител и печелеше добре ,за да сме заедно. но пък работата ми изисква пътувания и не знам...
а и бебето се бави- исках да си бременея тука, при нашите, сред майки и сестри....в нашия си дом...всичките ми планове са стопирани с тия бебешки терзания....
Визи, много си права в засъжденията си за мъжете- подкрепям с две ръце. макар че при нас нещата са малко по-иначе- той е по-ксклонен да организираме нещо вечер, а аз искам да си седя вкъщи- уморявам се от контактите с хора през деня, а и докато се прибера, искам единствено да хапнем и да се гушнем в леглото на топличко с готино филмче и шоколад. имам пенсионерска душа явно... Sunglasses
plane, съжалявам, че са кофти изследванията. но като е ясно какви са проблемите, ще се лекуват, друг път няма. въоръжи се с търпение- не е като да не правиш нищо!!!!

# 622
  • гр.В.Търново при моя любим
Добро утро  bouquet
Ети,Бърборанке,Девора  Bergkristall ,:pray:
Ема,радвам се за добрите ти изследвания и за зелената светлинка за бебеправене Heart Eyes
Плане Hug,надявам се скоро всичките ти изследвания да са добре Hug
Биби,Томелисе Hug

МОМИЧЕТА ,благодаря за огромната подкрепа ,която ми оказахте и за красивите ви думи и пожелания към мен.Немога да ви опиша колко обичана се почувствах Heart Eyes

# 623
Добро утро, страхотна закуска  Hug

подуването на гърдите ми явно е било от лекарствата, защото лелката пристигна и то с гръм и трясък  Twisted Evil

лек ден ви желая, момичета  Hug

# 624
  • При моето слънце
Добро утро, днес е smile3558, любимия ми ден от седмицата, как сте, дами?
Аника, чудесни новини, много се радвам за теб, а такива лекари като тази трябва да се убиват на площада с камъни. Ни ми го побира акъла, как може да има такива хора  #2gunfire
Ети, Барборанке, Bergkristall, стискам силно палци да не дочакате и много скоро да ни зарадвате  Praynig
Пуфлета, извинявай, мила, забравих да ти честитя, много се радвам за теб.
Целувки и прегръдки за всички и ви пожелавам един страхотен ПЕТЪК.  Hug

# 625
добро утро ,неземната  споко другия месец ще е явно  Hug Аз пиех дуфастон и мойте гърди бяха подути и ме боляха и  много се надявах да е бременност ,но уви и мен в понеделник лелката ме споходи ,но от днес почваме да ловуваме и да се надяваме че тоя месец ще се получи Praynig Praynig. На всички момичета желая лек ден  Hug Hug

# 626
Добро утро!  Hug  
smile3558 hit
Етичка, Барборанче, Девора още стискам палчета  Praynig Hug Барборанче   Yum Oha! newsm22
Исси Hug
неземната, съжалявам за лелката мило spoko но пък започвате наново другия месец  luvbed fertilization
Благодаря на всички за загрижеността и съпричастността, че бяхте до мен и, че сега се радвате с мен на облекчението ми от добрата новина. Обичам ви!   mrstraetz Hug
Хубав ден!   bouquet
П.П. През уйкенда ще взема племенниците ми при мен, че ми лисват много...смятам да правим сладкиши и да си измислим някакви игри за в нас, но ми се щеше и на ледената пързалка да ги заведа...само, че малко ме старх да не настинат и да не се наранят  Confused Някоя мама от вас или леля като мен  Mr. Green водила ли е малчогани на ледена пързалка?!?! За какво да сподготвя?!?  Mr. Green Rolling Eyes

# 627
неземната*, dianastml  ще отмине лелката и после здрава работа ви чака с половинките!  Grinning Нов месец, нов късмет!  Hug

# 628
Здравейте сладуркиии!! Hug Ама каква закуска самооо, Барборанка  Hug Hug,ще стана 100кг с това похапванее Blush Heart Eyes
Неземна явно не е това вашия месец,но през Февруари ще е  Praynig  Heart Eyes
Томи радвам се че те виждам при нассс мила ,наминавай по често да ни разказваш бебешки работиии  Hug  Heart Eyes
Т.Боева стискам палци  Praynig а 2ро интервю звучи обнадеждаващо  newsm78
Ети не съм пуснала и за теб,ама нещо мн си ми съмнителна с тва тръгване и спиране  Thinking Дано те пропусне идните 9 месеца  Hug Hug
Бенджи успех в боренето на гадините пу пу  Hug Hug
Берги като гледам са си 2 черти от всякъде  newsm78 Май ще те пропусне лелятаа  Hug
Иделианка мерси мила,подкрепям изцяло  newsm10  Hug Hug

Като казахте зодии се зачудих вие замисляли ли сте се,че нашите бебчета не идват защото съдбата им е начертала точно коя зодия да се родят newsm78 Само че ние нямаме търпение да ги изчакаме ,а те си знаят кога.Но все пак аз ви пожелавам както и на себе си  везничка , скорпионче или стрелче  Hug Hug Hug
Нещо взех да откачам май а  newsm78
Касиии къде си мила нещо се губиш,как си?  Hug Hug
Еми,Бенджи,Томи,Галка,Ивапче,Визи,Исси,Иделяна,Неземна,Ети,Барборанка,Пуфлета,Девора,Диана, Т.Боева,Мари Р,Кюестер и който изпускам големи сте сладурани   Hug Hug Hug.
Хубав и успешен ден!!!!И вадете магистралките деее  Praynig Hug Hug

П.П. Емка и аз имам племенички и от доста малки ги водя по пързалките Heart Eyes Не се плаши нищо им няма,те като се разгреят от пързаляне и като са добре облечени всичко ще е ок.Само ако са мн малки мн падат  Mr. Green и после дупетата... #Crazy Ама за това е лелятаа  Hug Hug Аз мн се заимавам с тях и ще е голяма веселба каквото и да измислиш  Hug Hug

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 10:17 от polito_86

# 629
  • Gone with the wind
БрЮтрУ дами  Heart Eyes

Аника, честито за хубавите резултати  Hug
Поли, ако не се лъжа тестовете за везничките вече трябва да са се появили  Rolling Eyes
Както и да е - аз се боря за скорпионче, тъй де - да не разваляме скорпионското семейство  Mr. Green Ако случайно се окаже, че чакам везна ще стискам кълки докато стане време да раждам скорпион, амаха, де ми е тръгнало туЙ дЯти, ще чакааааааааа  Mr. Green

За заглавието - аз продължавам да си искам зодиите  Laughing, та измъдрих:
Малък сечко ни донесе тестове със две черти, скорпиончета или стрелчета ще са нашите мечти  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт