Новата година вече е факт и през нея ще съм мама - няма как! еп.XI

• 18 963
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Eti, дано да е като моето зацапване, през първата бременност Praynig , тоест нищо сериозно и резулатът да е на лице след 9 месеца Praynig
Иначе за връщането ни в бг, незнам дали ще се установим тук изобщо, но половинката иска да пробваме, просто иска да си почине сле 12 год безсъние.
Силно стискам палци и на другите нечакащи момичета Praynig

# 646
misleto, ама аз пия дуфастон вече 15-ти ден Sad!!!

# 647
Момичета, четох една тема и попаднах на следния пост, който реших, че може да е от полза на някои от нас  Peace Hug

"Здравейте, момичета!
Аз не съм от вашия форум, нито съм бъдеща майка, но съм минала по пътя и исках просто да ви окуража и споделя моята история.
7 години чакахме ей тази малка шушулка от снимката по-долу.
По една или друга причина спирахме и възобновявахме опитите за бебе години наред. През това време заминахме и в чужбина. Посетих няколко лекари с надеждата да се разбере причината за моето незабременяване. Всички казваха - всичко е наред, няма причина да не стане.
Аз сменях гинеколог след гинеколог. При поредният посетен такъв, се оказа че имам-
1. Слепена шийка на матката (следствие възпаление най-вероятно)
2. Висок пролактин.
Слепената шийка на матката се откри по време на рутинен гинекологичен преглед.   Подложи ме на манипулация с разширители и ми каза, ако до 3 месеца не съм бременна да отида отново. За лош късмет в това време ми излязоха  резултатите (за кой ли път) при ендокринолога -с потвърждение на диагнозата - хиперпролактинемия.
Докторът-ендокринолог беше категоричен, че засега няма да ми изпише нищо, тъй като лекарствата за това заболяване имали много странични ефекти.   Идваше ми да крещя. Нямаше за кога да чакам. Бях вече над 30 и чувах тиктакането на биологичния си часовник.
Започнах да чета за това заболяване и така попаднах из чуждестранни форуми на жени с моите проблеми.  От там научих за едно лекарство -Dong Quai (Angelica sinensis) (женски женшен), което е на билкова основа. Момичетата бяха много доволни от него. Пие се за много неща -ПМС, поликистозни яйчници, менопауза, хормонален дисбаланс и пр. както и за  друго - False Unicorn root (Chamaelirium luteum) -наричан също така "женска" билка.
Реших, че нямам какво да губя и си ги купих от аптеката.
Пих ги 2.5 месеца и изненадващо забременях.
Имах много проблеми покрай това прословуто забременяване, бременността ми беше много тежка, но сега се радвам на чудесно момиченце, което е на почти 2 години.
Дай Боже всекиму!
Желая ви скорошно забременяване от все сърце!
От вас ще станат чудесни майки!

П.С. ако някой се интересува, ето малко информация за

dong quai (angelica) и false unicorn root (Chamaelirium luteum)"

# 648
Пиша втори пост, защото 1-я стана дълъг заради цитата на тази жена.
Аз си закупих едни билки и един крем за регулиране на хормоните и повишаване на фертилността, които ми изписа гинеколожка, която практикува и алтернативна и традиционна медицина, но повече си тачи хомеопатията, ако до 3 месеца забременея, ще ви кажа името й , билките и кремчето  Mr. Green Но за сега предпочитам да ги тествам само аз Hug

# 649
  • София
misleto, ама аз пия дуфастон вече 15-ти ден Sad!!!
Той влияе ли на тест,ама пък няма да влияе на кръвен, нали?
Ако бях аз щях да се проверя,за да не ме яд после,че не съм реагирала на време.Но всеки сам си преценява. Аз имах зацапване 3 дни(точно все едно идва лелката),беше спряло за 3-4 дни,после пак беше почнало и ми назначих прогестерон,веднага спря още след първите капсули.

Emmanuelle - аз нали също се доверих на билка,и все си мисля,че тя ми помогна.Може и да греша разбира се. Според мен си заслужава да пробваш.

# 650
etiqra,  разчисти  си кутията .

# 651
  • Gone with the wind
Ети, още нищо не е свършило  Flowers Four Leaf Clover

Аз да ви се оплача, днес се чувствам злобна. Смръдливия колега, освен всичко друго, е и много некадърен. И аз по всякакъв начин се държа гадно с него. Не го правя нарочно, просто ми е противен, всичко в него ме дразни и не мога да се преструвам и лицемернича.
Та преди малко дойде да ми се отчете, че си тръгва - естествено го изгледах лошо и нищо не казах /вече няколко пъти съм му правила забележки, че не си изчаква края на работното време, както и че сутрин закъснява, а като повторя нещо няколко пъти започвам да се чувствам всеедно съм последната малоумница/. Шефа го бил пуснал. Еми хвана ме яд - шефа го съжалява, че живее в Самоков и пътува. И аз живея на 30км от офиса, ама никой не ме пуска от съжаление. Мисля, че  не им е работа да знаят къде живея и колко пътувам, съответно не съм казвала. Стана ми смешно шефа веднъж като го жалеше как милия пътувал цял час - е аз  пътувам час и половина /през най-големия трафик през Владая и Княжево/, но нито се оплаквам, нито пък си позволявам волностите на Мунчо /така съм го кръстила смръдливеца/. Сутрин винаги съм първа в офиса, вечер обикновено съм от последните. 
Освен това му направих услуга за едни командировъчни, след което ме хвана яд на мене си, че не съм му ги отрязала - тъй де, определено не си заслужава заплатата, защо трябва да му плащаме и отгоре  Rolling Eyes .

# 652
Момичета, благодаря от сърце за пожеланията и стиснатите палчета, но може да ги пуснете... Мисля, че гадината пристъпва вече по терлички, започна кафеникаво прикапване. А току-що обнадеждена и весела си купих тест и утре сутрин щях да го направя.
Щях да пиша и още, но нямам настроение сега... като се давръндисам малко, че ми иде да ревна, а чакам момчето и не искам да го разстройвам.
На всички хубава петъчна вечер и сладка почивка! Hug

# 653
http://www.nutrilife.bg/show/Omega-kompleks-za-zheni.html
Аз мисля да си взема ето това, преди съм пила но не точно комплекс за жени!
Emmanuelle , сигурна съм , че при теб ще стане , и по-рано от три месеца Hug

# 654
  • Габрово
Ети, как добре те разбирам. Все едно пишеш за мен. И да ти пиша да се успокоиш знам, че трудно ще го постигнеш. За това продължавам със стиснатите палци да се е получило този път.

Каси и теб разбирам напълно. Яд ме е, че нищо не се променя с годините. Когато преди 12 год., като млад специалист си търсех работа, се наслушах на изисквания за възраст 20-25год. висше образование и 3 год. стаж по специалността, и ако може да работиш без пари. Е, нЕма такова животно  ooooh!.

Тодорка, дано след всички тези интервюта те вземат и да си доволна.

Аника, радвам се за добрите резултати. Има смисъл от второ мнение.

Визи, съжалявам за програмата, както и за всички неуредици, безмислици, нелогизми, парадокси и прочие, които ни тровят живота ежедневно.

Томи, само да споделя, че през бремеността си нямах никакви неразположения, ама никакви, работих до последно. Даже имах клиенти, които не бяха разбрали, че съм бременна и питаха къде съм била изчезнала  Mr. Green. Не се вкарвай във филми  Naughty.  

Неземната, Девора  Hug. Следващият път сме ние  Grinning.
Заглавията от хубави, по-хубави, което и да сложите все е добре  Peace.

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 15:21 от ivap

# 655
Ех ku4o много си му насъбрала на тоя колега, аз ако бях до сега да не са ми издържали нервите, като се знам каква съм #2gunfire

Emmanuelle дано помогнат билките и да ги споделиш и с нас след това

Аз си чакам с нетърпение да свърши работното време за да се отдам на почивчица и  kiss и това luvbed

# 656
девора споко мила и аз съм така като ми дойде, ама няма да се притесняваш нали знеш месеца на любовта е пред нас и тогава ще стане. Привет на новото момиче Hug Hug

# 657
  • Бургас
Pisan@ , добре дошла и дано не дочакаш лелката!
Кучо и аз съм така - като се държа гадно с някого, после имам угризения. Но от друга страна - не ме бива в лицемерието и някой като не мога да го понасям ми личи  Crossing Arms
Хубава е историята на тази мама, Ема, дано при нас чакането не е с години...
Стискам палци на всички.

# 658
Здравейте  Hug Наминавам да ви прочета...
Сега се връщам от лекции. Имах и изпит. Слава Богу, всичко мина добре Simple Smile

# 659
catwalk, много благодаря за пожеланието! Лелката не я чакам на 04.02. Имам някакви признаци (болят ме зърната и от 2 дни имам бяло течение и болки ниско долу ту в ляво, ту в дясно), но няма да се самонавивам, че последния път си поплаках доволно. smile3518

На всички вас стискам палчета и ви  Hug  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт