Новата година вече е факт и през нея ще съм мама - няма как! еп.XI

• 18 930
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Pisana стиснати палчетаа  Hug Hug Наистина самонавиването не е решение,после мн боли.Затов кротко си чкай и каквото стане  Peace Praynig
Галка мн на бързо бе мила,ама така е учението преди всичкооо  Mr. Green  Hug
Ку4о и аз съм така ,немога да крия неприязъм към някого, такива сме сиии  Hug а и въобще не го мисли
Емка мн силно стискам палчета да подействат тези билки ,лекарства и каквото и да е там.Важното е да има резултат.Успех миличкаа Hug Hug
Девораа изчакай с развалянето на настроението,има време за плачене,ама какви са тея лелкиии нали се бяхме разбралии  Mr. Green ааааа я по позитивноо  Hug Hug
Ети ще те чакаме  утре на отчет  Peace Praynig  Hug Hug
Ох ,наближава края на раб ден и после почивкааааа,така я чакаммм newsm67 Дано поне ни огрее и с милото да се засечем най-после  luvbed  Blush
 На всички лека вечер и да си починете,да се  гушкате,да се наспите и каквото се сетите  през почивните днииии  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 17:38 от polito_86

# 661
момичета, още не ми е тръгнало, много ми е напрегнато...лошо ми е като цяло.
благодаря за напомнянето да си разчистя кутията- имах 50 съобщения - ужааас!!!! махнах половината...
казах на мъжа ми да купи тест и утре сутрин, ако гадилището още не се е проявило с пълна сила, ще го направя. мишле, мерси за съвета... Hug
а в понеделник летя за мадрид- нито имам време за лекари сега, нито нищо..дано си покаже утре...
целувки на всички, тръгвам си от работа- като добър държавен служител гледам да не превиша 17.30 ч.... Laughing

# 662
Etigra - МНОГО СИЛНО СТИСКАМ ПАЛЦИ И ЩЕ СЕ МОЛЯ ТЕСТА УТРЕ ДА Е ПОЛОЖИТЕЛЕН  newsm17

....ако до 3 месеца забременея, ще ви кажа името й , билките и кремчето  Mr. Green....

Това пък и то - 3 месеца  smile3506 Шшшш,алооо, другия месец те искам с две много ярко червени четички на теста  smile3521 , че да мога да те  smile3513 към отчетните  Mr. Green Пък дано повлечеш крачета!  Hug

# 663
Eti,-много стиснати палчета и то мен fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Аз също се прибрах преди малко и съм доста изморена-чаках с нетърпение събота и неделя,че много ми беше напрегнато тази седмица..... #Crazy #Crazy
И аз този месец съм решила,че ако няма положителен резултата да отида при др доки-не че се вманиачавам...но за по-обстоен преглед!
Ще Ви пожелая много приятна вечер и до скоро!
Силни гушки за всички! Hug Hug Hug Hug

# 664

Галка мн на бързо бе мила,ама така е учението преди всичкооо  Mr. Green  Hug

Hug

До сега учих, въпреки, че изпитът ми по този предмет не е скоро, но да отхвърля малко четене.

Ети, силно стискам палци... ДАНО ДАНО ... утре да ни зарадваш  Hug Praynig

# 665
Ето ме. Жива съм. Благодаря за подкрепата на всички!
После ще чета по-подробно, че няколко поста ме заинтересуваха.

Интервюто мина - уж добре, другата седмица ще се знае. Преди да почне имах малко кафяво зацапване и тук може да си представите всички, колко не ми пукаше вече какво ще става. Честно! Просто си казах нещата, похвалиха ме че съм спазила времето и протокола, ама разцепих секундата да знаете  Simple Smile.

Етичка, много силно стискам палци утре да извадиш  EFP. Това ще ми върне надеждата, че може и аз да се надявам все още.

# 666
Халоуууууууу  Flutter

Теди, нещата ще се наредят така както е най-добре за теб самата да знаеш. Значи казваш много си точна., браво.

Ети утре ще чакам с нетърпение резултата от теста, въпреки че вече го предусещам.

Емм, никакви 3 месеца както са ти казали вече, още другият ще се похвалиш с две чертички.

Аз уж щях да отслабвам, ама милото дойде да си ме прибере от докторката, (че след работа наминах да ми изпише рецепта) и ходихме на сладкарница да ядем тортиииии  eat 

# 667
ku4ooo, какво против везничките имаш, че скорпионче ще чакаш  Crossing Arms  Много сме си хубави!!! Ха, дано имаш една везничка тая година  smile3534

# 668
Бенджи, яж каквото ти се яде и пий каквото ти се пие! Аз от понеделник досега свалих 2 кила от стрес и обезводяване - и за какво? Защото съм "гламава"  Joy

Касталия, то за 350 лв и то в София? И то банка? А сигурно шефовете са с последните модели джипове  #Cussing out

Визи, това е много интересно което пишеш. Аз четох, че шефа на БАН искал да си прави университет. Ами ако ректора на СУ реши да си прави БАН (изследователски център към СУ), какво ще стане? Ако има тема по въпроса във форума ще се включа веднага. Много скапаха образованието, сега на Запад ни карат да държим входни изпити, а преди имаше билитерални споразумения с които признаваха дипломи от СУ. Аз не вярвам, че ще ти закрият специалността, по-скоро може като завърши випуска да не пускат повече тази специалност, ама от днес за утре да ти кажат, едва ли? Е, нищо не би ме учудило вече, но се успокой, защото не е много вероятно да стане.

ариеле, то не останало време бе  Heart Eyes

Галка, браво за изпита, приятно учене.

А на Поли, резултатно кексене! (и на всички практикуващи де)

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 21:51 от Тодорка Боева

# 669

Аааа, има време. Казала съм му, в тоя студ - НЕ!!!  Joy Joy Joy

# 670
Касталия, то за 350 лв и то в София? И то банка? А сигурно шефовете са с последните модели джипове  #Cussing out
За Хасково е, но пак е много малко... Sad Да сме живи и здрави, а пък каквото такова Simple Smile
Лека вечер момичета! И дано е много бебносна!  Wink Mr. Green

# 671

Аааа, има време. Казала съм му, в тоя студ - НЕ!!!  Joy Joy Joy

А, то пък после идва малък сечко, така че не се знае какво ще е и тогава. Wink

Стискам палци всичко да е наред! Hug

Теди, и на теб стиснати палци - и за работата, и за другото. Grinning

# 672
  • Gone with the wind
Визибълче, цял ден си мълча, защото останах безмълвна като прочетох поста ти. Нагледала съм се и съм се наслушала на толкова неща, че вече не звам да се смея ли, да плача ли.  За жалост абсурдите са навсякъде около нас  и потърпевши са хората, които най-малко заслужават това Confused

ku4ooo, какво против везничките имаш, че скорпионче ще чакаш  Crossing Arms  Много сме си хубави!!! Ха, дано имаш една везничка тая година  smile3534

Нищо против везните  Hug , но нали и аз и Боян сме скорпиони, та викам да заформим в нас една света скорпионска троица  Mr. Green Пък и ако е мома (както съм си заръчала) ще ги цаним с твоЯ рибок  Laughing
пп - от твоята уста - в Божиите уши  Hug

А ти добре си инструктирала малчо да чака да се стопли, ама кажи за кога си заръчала жегата, че да си подготвям банския от рано  Mr. Green

# 673
  • Gone with the wind
За Хасково е, но пак е много малко... Sad Да сме живи и здрави, а пък каквото такова Simple Smile

В банките е ...... Сестра ми работи в отдел риск на банка и съм се наслушала на какви ли не истории. Хора на 1 и съща позиция с еднакъв опит, ама единия е близък на незнамсикойси, та затова получава 1000лв. повече от другия. Да не говорим за некадърните връзкари, които освен да тровят живота на другите, нищо друго не правят и още и още - та от тази гледна точка - бягай надалеч. Стискам палци скоро да си намериш нещо по твой вкус и с колектив, с който ще ти е кеф да работиш  Hug

Теди, стискам палчета и по двата въпроса  Wink.

# 674
Ku4o, ти какво правиш още тук в този късен час  Simple Smile
Аз чакам Визи да се включи с коментар към 2-3 ч. преди да си заляга  Simple Smile

Момичета, благодаря за подкрепата, ама честно ми е по-гадно за зацапването да не премине в лелище отколкото за работата. Каквото има ще става.

А това за работата и парите навсякъде е така, кой за колко се спазари, дай боже скоро да стигна до тая фаза.

Касталия, аз знаех от къде си, ама се разсеях (преди го имаше в подписа  Simple Smile)

Каритас, радвам се, че ти се е дописало малко. Пиши, че ще ти падне импакт фактора  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт