Не, на найлоновите торбички!

• 17 732
  • 205
  •   1
Отговори
# 135
...ама мисли ли някой в дълбочина?.... Tired
                                  Мисли. Но е крайно време да спре с мисленето и да започне с правенето.

# 136
За този остров се говори от няколко години. Чудно е че чак сега разбирате за него. Найлоновите пликове причиняват масово измиране на костенурките. Объркват ги с медузи и ги ядат.

# 137
За този остров се говори от няколко години. Чудно е че чак сега разбирате за него. Найлоновите пликове причиняват масово измиране на костенурките. Объркват ги с медузи и ги ядат.
                              И рибите си патят от тях... Но да беше само това... Много, много химия се излива в моретата.

# 138
  • София
Вече от почти 1 година избягвам найлоновите торбички. Нося си в чантата платнена красива торба и с нея пазарувам. Категорично отказвам найлонова торбичка ако съм взела 3 продукта и мога да ги нося в ръка (това когато съм забравила моята торба).
.... и това е най-малкото което можем да направим !
Наистина са отвратителни тези найлонови торби.

# 139
Би било добре,да се изготви една петиция против найлоновите торбички. Това наистина е глобален проблем.Тук само да си говорим...нищо няма да постигнем.  Tired...Или поне,ако не се забранят напълно,поне да се купуват или пък ...и аз незнам...Но дали ще има достатъчно хора,които ще се подпишат?Аз не съм изготвяла петиция досега и незнам какво точно трябва да напиша и към кого да се обърна.Ако някой има желание... Hug

# 140
  • Пазете Гор
То бая овце и крави си отидоха по същата схема. И кози.

# 141
Би било добре,да се изготви една петиция против найлоновите торбички.
Честно казано ми писна да се подписвам постоянно под петиции и да знам, че едва ли точно чрез петицията ще се реши дадения проблем.Сигурно ще се подпишат хората, които и сега се стремят да ползват  колкото се може по-малко торбички, другите - едва ли.
Това, което мога аз да направя е  да дам пример на детето си.

# 142
  • Пазете Гор

Браво, момиче! Нищо повече не ни е необходимо. Е, кажи две думи на мъж си, евентуално на комшиите.

# 143
Да бе,ама и те моите комшии викат ,че чанти не ползват,пък ги гледам,че грабят по 5-6 от магазина и си ги тъпчат по джобовете...

# 144
   Аз съм за петиция.

# 145
Браво, момиче! Нищо повече не ни е необходимо. Е, кажи две думи на мъж си, евентуално на комшиите.
                               Абсолютно не е достатъчно  Stop. Защото отдавна децата не взимат пример от родителите си, а от средата. От четири деца едно да каже на трите, че са мизерници, защото си носят от вкъщи и ела да видиш  Tired.

# 146
Вчера видях, че в кварталният супермаркет (част от българска верига) са пуснали чанти за пазаруване с призив за опазване на околната среда. Чантите струват само 1лв, колкото 10 торбички от тези, които се предлагат на касата. Надявам се повече хора да се включат, защото предишните чанти струваха към 3 лв, а сега е доста по-евтино и изгодно.
Тия дни смятам да се сдобия с една такава чанта. Laughing

# 147
Първата ми платнена чанта я взех от Брест, Франция. Има точно призив за опазване на околната среда, лесно се сгъва и струваше 1 евро. Стори ми се голяма евтиния  Joy

# 148
Вчера видях, че в кварталният супермаркет (част от българска верига) са пуснали чанти за пазаруване с призив за опазване на околната среда. Чантите струват само 1лв, колкото 10 торбички от тези, които се предлагат на касата. Надявам се повече хора да се включат, защото предишните чанти струваха към 3 лв, а сега е доста по-евтино и изгодно.
Тия дни смятам да се сдобия с една такава чанта. Laughing

Напиши спокойно името на веригата.
Няма да е реклама, защото такива инициативи трябва да се аплодират!

# 149
Фантастико е това , предполагам ...

Общи условия

Активация на акаунт