Отговори
# 210
Бррррррр-ивет!

Поздрави от киселото семейство - в прекия и буквален смисъл - нападните сме от безброй колики, смърдим, грухтим, пръхтим, пищим и повръщаме...и така цяла нощ Close
Много е неспокоен завалията - Evil, дали да не му дам сок от ябълка newsm78 Какво ще кажеш! newsm53

Дарлин, дали тази ваксина е хванала дикиш се отчита между 8 и 11 месец. Ако не е - прави се реимунизация. Междувременно може да се появи зачервяване, да загнои, да изтече гнойта, да изчезне, пак да се появи и пр - всичко това са нормални реакции. Важното в такива случаи е да не се мокри.
При вас може да се появи по-късно белега, ако не - казах вече как се процедира.

Мarleen, щом обрива се повлиява от Екзомегата, без да сте на специално мляко - значи не е АБКМ, душата - вервай ми Laughing Баш си е екземка някаква Peace (А за доц Маринова - не знам защо точно на нея сте се спряли, но аз бих потърсила друг специалист)

Mezzatr, от снощи седя и мисля - какво значи израза " влачи цифки"  Laughing Уж имам шестици и на семестриалния и на държавния изпит по инфекции и епидемии, ама тая точно зараза съм я пропущила. Плс, просветли  - че ми стана интересно Laughing

Вчера си взех боя за коса - щото реших, че е време да се връщам лека-полека към естествения си рус цвят - стига съм се правила на интелигентна и аз Embarassed Ама как ще стане с боя да я изсветля - хич не ми е ясно. Иначе или трябва да я обезцветя (което съм правила в лудите си млади години Mr. Green) или да чакам да израстне - пък търпение йок! Ще се наплескам - пък каквото стане Wink

Я, чата се оживи - отивам и там да огрея, че да не пропусна нещо Heart Eyes

# 211
  • София
ellica11, благодаря за отговора Hug
На кое раменце? Лявото трябва да е нали? После като се събуди ще я опипам, но и на мен ми мина мисълта през главата, че няма поставена ваксина, защото четох че веднага трябва да има белег, а ние нямаме и следа видима.

П.П. Marleen, писали сме едновременно  Peace А на нас като ни е за първи път представи си какво ни е hahaha

Лявото Peace
А аз в първия момент си помислих, че е пъпка hahaha
Мъжът ми и той вчера силно притеснен детето ква огромна пъпка има.
Поизкукали сме явно Crazy

Lassi , и аз това си помислих, щото нали в НАН ХА пак си има белтък newsm78 Поне му е вкусно на детето, мисля да си му го давам. Или пък има някое по-добро ХА млекце? А при Доц.Маринова ме прати педито и аз слушам и изпълнявам. Ще се радвам, ако дадеш насоки за друг специалст също Hug
Сок  от ябълка, ама ферментирал, току-виж се успокоил Mr. Green

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 09:51 от Marleen

# 212
  • Варна
Здравейте! Бре, голям студ се заформи тия дни. Така ме е яд че не мога да изведа душичката на въздух. Не сме излизали още навън, ама то от как ни изписаха от болницата все е под нулата. Сега в четвъртък сме на ДК. Дано се затопли малко...

Честит рожден ден, мила aluin! Радвам се за добрите новини за Веда! Дано в къщи сте по-спокойни, да папкате и да наддавате още!!

Сега пък първото ни бебче се разболя. Паола  Praynig Praynig Praynig, стискам палци бързо да оздравяваш!!!

Ние с малката Ивка сме добре! Имаме колики, ама давам Еспумизам и Колийф от време на време и се справяме. Тя ми е много търпелива девойката, само пъшка ли пъшка. Най странното е че охка и пъшка и на сън. Някой път спи много спокойно, друг път много се върти и мята ръце, но като я погледна си спи.

Ета, наистина много фотогеничен твоя син! Ама и фотографа е майстор, браво!!

# 213
Добро утро мами Hug
Да честитя рожденния ден на Алуин-на патерички.Да сте най-вече здрави и малката Веда да расте силна и щастлива в прегръдките на мама и тати Hug.
Ета-ма много сладък Анрюшко Heart Eyes
Моя Комар вчера ме изуми яде 4 пъти за денонощието #Crazy,и през целия ден си спа блаженно/щото и мама спи и я гушка Mr. Green/.Мъжо в истерия,да съм я събуждала,каква майка съм била,не ме ли притеснявало че толкова малко е яла,как щяла да навакса килограми нали е недоносена.аз като един пукал мълча и му казах,че съм най-лошата майка така че да затвори вратата и да ни остави да си спим Mr. Green.
От три дена обаче й напипвам гърдичките че са подути леко и започнах снощи да й слагам компреси с риванол.Страх ме е,че на сестра ми като беше бебе се наложи да й цепят едната гърда,та така започнах снощи да видим какво ще стане.Незнам кои пита,но и аз не съм слагала никакви ваксини до сега на Дарито.
Отивам,че малката се събуди гладнааааааааа/не е яла от 24ч./
Хубав ден на всички Hug

# 214
  • Варна
Честит рождения ден на Алуин на куц премръзнал крак!
Много се радвам за малката Веда!
Стискам палци и за Паола!
Бррррррр-ивет!
Поздрави от киселото семейство - в прекия и буквален смисъл - нападните сме от безброй колики, смърдим, грухтим, пръхтим, пищим и повръщаме...и така цяла нощ Close
Много е неспокоен завалията - Evil, дали да не му дам сок от ябълка newsm78 Какво ще кажеш! newsm53
Е, как няма да му дадеш на дЯтито, ама пробвай с пресни ягоди, че по действа .
Ако и това не помогне намажи го с ефералган Wink
Хубав ден на всички!

# 215
пробвай с пресни ягоди, че по действа .
Недей, че някой ще вземе наистина да пробва и ще стане гаф.  ooooh!

# 216
  • Sofia
Добро утро и от мен,
Добре, че споменахте за белезите, защото и аз не съм забелязала на малкия, та като стане и аз ще проверя.

Lassi - Моя израз влачи цифки е чисто и просто Хрема.  Simple Smile. В моя край така се изразяваме. Само, че не стига неговата хрема и аз вече съм със запушен нос и незнам дали е заразно, предполагам защото от малкия стигна да моя мъж, сега до мен само се моля малкия да се размине. Неговото носле си хрипти, но мисля, че попричините, които ти описа в по - предишни постове, защото външно му е сухо нослето. Мога ли на бебо да капя сребърна вода, баткото с това го борим, а на малкия капя физиологичен разтвор и аз се разхождам с маска.  Cry

# 217
Не ми беше познат израза - хрема значи Laughing

Сребърна вода на толкова малко бебе - в никакъв случай. Само физ. р-р.

# 218
  • Sofia
Ок, много ти благодаря.

# 219
Я, чата се оживи - отивам и там да огрея, че да не пропусна нещо Heart Eyes

Къде е този чат, моля, че аз наистина изпуснах?

Във фейсбук, аз ли нещо не правя както трябва, но няколко пъти искам достъп в Декемврийската групичка, но отговор няма. Мога ли да помоля за съдействие.

За нас: От 2-3 дни Мишел е доста неспокойна. Не плаче, но не може да се отпусне и да заспи. Тъкмо заспи - поспи 10 -20 мин, в най-добрия случаи половин час и се събужда. А доста често се събужда в мига, в който се оппита човек да я остави в леглото й, ако е заспала на ръце. Пробваме двете й легла, столче шезлонг с вибрации, столче за кола, лѝулка  Confused    На сушоар, на музика, на тишина. Нищо не помага.

Тази нощ от 3 дни успя да поспи 4 часа на мен на гърдите ми, легнала по коремче с крачета свити като жабче. Това не ми се вижда много добра поза. Какво мислите вие? Аз бях питала преди и рortman ме успокои, но пак търся мнения. Благодаря ви предварително.   bouquet  

И да добавя, че Мишел продължава да спи вече  1 час сама в леглото си. Явно трябва да чакам да е дълбоко заспала и тогава да я оставям, но колко е това време докато заспи дълбоко. Часове наред ли  newsm78   За съжаление след 15 мин. трябва да я будя, че сме на консултация за кърменето.

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 13:53 от Jennie

# 220
Джени, добавихте в скайп - приеми ауторизацията, за фейса после ще ти обясня. Peace

За поза жабче - и на мен не ми се вижда удобна за спане, но ако му е добре на детето няма да мрънка. Ако му е неудобно - ще си каже  Flutter

# 221
нашето Бобче тези дни се изрина много по челцето , а от днес гледам че има пъпчици и по бузките. Обадих се на докторката и тя каза че това била някаква си родилна екзема или нещо подобно ама те пъпчиците в началото бяха само червенички а сега са с гнойно връхче. Някои знае ли какви може да са и изобщо да ги третирам ли с нещо. Лекарката каза че минавали за ден два , а при нас се задълбочават и увеличават  newsm78

# 222
  • София
Добро утро на недоспалите и заядливи таз сутрин съфорумки Mr. Green
Моето чаве понеже не реве и спи по цяла нощ, а през деня само се хили си мисля, че е крайно време да му дам ягодите цели и да прокарам с ябълков сок да видим ще си развалим ли идилията или не Wink
udis5 темата с пъпките я дъвчем вече тамън две теми - на някои им минават бързо и веднага, на някои не им минават - аз лично ползвах крем Екзомега /това сигурно за 10 път го пиша вече Mr. Green/, Евилката да си запуши ушите и да си затвори очите, че ще се изнерви и в таз връзка - ако още не си си затворила очите - ти ли писа, че ти дойде цикъла newsm78 Имам усещането,че и на мен ми идва, а все пак кърмя - или поне така си мисля Grinning Бебка на нашия кантар е вече 6700 - така че все нещо гълта туй дяте - или може би от ягодите наддава - знам ли Grinning
Айде чао ви засега и повече почивка Hug

опс - то било следобед - корегирам се на добър ден - явно спането ни е дошло в повечко Blush

# 223
честит рожден ден на алуин със закъснение  Hug желая от всичко хубаво по много и най-вече здраве   bouquet много се радвам, че с бебка нещата вървят добре, дай боже все така да е  Praynig

аз съм на аугментин  Confused кашлицата ми се задълбочи и джи пи-то реши да се застрахова. чудеше се дали да ме прати на рентген,но се отказа заради кърменето. уж като се изцедят гърдите един път, нямало проблем, но и той и аз сме скептични. така и така не съм добре, почвам аб и поне снимката да спестя  Tired леко ми е тъпо, че и без това с бебо ни скапаха от антибиотици в болницата, ми и сега пак. мразя зимата. мрън-мрън.

джени, не се притеснявай за позата жабче, моят синковец така спи връз мен и денем, и нощем. питах изрично ортопеда и той каза, че това е ембрионалната поза и да не сe кахъря.

леле елф, досега ли спахте... как завидях  Rolling Eyes

# 224
Добър ден от мен и мрънкащият бебо....това човеченце като се събуди сътрин и цял ден не спи,тази вечер беше малко по послушен и ни остваи да поспим...но по закон в 7 е буден,,,казват,че като не си спал като бременна и бебето не иска да спи.после....а на мен хич не ми се спеше като бременна....майка само ми викаше -лягай спи,ама аз не и сега и той не...

Ласи имам един ? към теб-докторката каза ,че фонтанелата се затваря много бързо,но не ни каза да намалим Вигантола/давам по 2 капки,дори не ни попита по колко му давам,сега като се сетя/...дали да не го намаля на 1 капка....какво става ,ако се затворя бързо фонтанелата и до колко месеца по принцип трябва да се затвори?
Дали пък няма да му навредя,ако намаля капките,,,отдруга страна по-долу някой беше писал,че ще го дава през ден...незнам какво да правя....Благодаря ти,предварително на теб и на другите,койта знам,че ако знаят ще се включат!

Радвам се,че Веда вече ще си е вкъщи/знам,какво е да се прибереш без бебе вкъщи/и мама и татко ще си я гушкат до безкрай....
 Praynig и стискам палци на мъничката Паола да се оправи бързо !

Общи условия

Активация на акаунт