Поздрави от киселото семейство - в прекия и буквален смисъл - нападните сме от безброй колики, смърдим, грухтим, пръхтим, пищим и повръщаме...и така цяла нощ

Много е неспокоен завалията - Evil, дали да не му дам сок от ябълка
Какво ще кажеш!
Дарлин, дали тази ваксина е хванала дикиш се отчита между 8 и 11 месец. Ако не е - прави се реимунизация. Междувременно може да се появи зачервяване, да загнои, да изтече гнойта, да изчезне, пак да се появи и пр - всичко това са нормални реакции. Важното в такива случаи е да не се мокри.
При вас може да се появи по-късно белега, ако не - казах вече как се процедира.
Мarleen, щом обрива се повлиява от Екзомегата, без да сте на специално мляко - значи не е АБКМ, душата - вервай ми
(А за доц Маринова - не знам защо точно на нея сте се спряли, но аз бих потърсила друг специалист)Mezzatr, от снощи седя и мисля - какво значи израза " влачи цифки"
Вчера си взех боя за коса - щото реших, че е време да се връщам лека-полека към естествения си рус цвят - стига съм се правила на интелигентна и аз

Я, чата се оживи - отивам и там да огрея, че да не пропусна нещо

,и през целия ден си спа блаженно/щото и мама спи и я гушка
. В моя край така се изразяваме. Само, че не стига неговата хрема и аз вече съм със запушен нос и незнам дали е заразно, предполагам защото от малкия стигна да моя мъж, сега до мен само се моля малкия да се размине. Неговото носле си хрипти, но мисля, че попричините, които ти описа в по - предишни постове, защото външно му е сухо нослето. Мога ли на бебо да капя сребърна вода, баткото с това го борим, а на малкия капя физиологичен разтвор и аз се разхождам с маска.
Бебка на нашия кантар е вече 6700 - така че все нещо гълта туй дяте - или може би от ягодите наддава - знам ли
леко ми е тъпо, че и без това с бебо ни скапаха от антибиотици в болницата, ми и сега пак. мразя зимата. мрън-мрън.