Марлиин аз днес изведох малката и гледам да са около 0 -лата температурите навън, но покрай каката ми е трудно да сме само в къщи и само в дните с много ниски температури сме в къщи!
За надддаването е строго индивидуално, понякога по едро родените нарастват с по-малки темпове, а по мъничките в началото дърпат повече в теглото, при мен например е точно така

Удис5 ... няма да го жалиш таткото, моя също много помага, но когато се скътава си поисквам сама помощта иначе е невъзможно
просто за да си почине от работата 
Нооо немога да си изкривя душата де, освен че все акъл дава много помага, винаги е с една от двете на ръце или си играе, или пък домакинства ... снощи ако не беше той да приспи Кристи след няколко часов колико-маратон щях да припадна! Този цикъл ме изтощава допълнително - сили нямам

Тинитка ... аз да ти кажа според мен си имате просто яки колики, по описанието което даваш е само това ... не се притеснявай мисля че друг проблем няма, а понякога не сгуват крачета и не стискат юмруци, Кристи например ритка и търси да яде уж е гладна и протяга ръце да докопа нещо и пощи и реве, после заихне и наново ...
Кака и пък си беше класико ... така че и при коликите е различно!
На мен пък Криста днес много ми намали яденето, и коликите и сутрин и вечер ги имаме, а тази нощ на мама златото
ми направи подарък за изтощената ми душица, като я приспа татко и към 11.30 снощи та до 5 не е мръднала ... по едно време се събудих и си викам, бе я да я видя диша ли
дано и други такива нощи да имаме!Един въпрос: правите ли гимнастики и масажи, че не помня кога ги започнах първия път
,ма си мълча при толкова помощ от негова страна само кимам разбиращо и го пращам по направление
.
.
) изцедила съм 150 мл. кърма и сме пушки за пистата утре

.