Отговори
# 375
Е Амбър , няма да се самоубиваш - просто яж сусам

# 376
Удис, с това си изречение не се шегуваш с мен, а със себе си...
И не кърменето ти  или сусама е проблема - а това, че ти липсва явно пипето и повтаряш едно и също и не пишеш дали си прочела коментарите от предишния път, че да знаят хората. А после като са криворазбрани и почваш да се засягаш и сърдиш. Просиш си да не ти дават съвети следващия път ....
Това е, аз повече няма да коментирам. Всеки да се оправя както си знае тогава ...

# 377
е недейте така бе момичета,коя майка няма да иска да си кърми детето едва ли има такива,но не при всеки се получава.Всеки прави всичко възможно .

Удис горе главата и не се притеснявай не си нито първата нито последнатаважното детето да е здраво ,нахранено и спокойно

# 378
Нещо пак почна да натъежава темата
Дарлин, не мисля, че някой ти се сърди за това, че повтаряш за сусама, а за думите след това, кърменето е най-доброто което можем да дадем на децата си и не мисля, че жена която иска да я наричат "МАМО" може ДОБРОВОЛНО  да се откаже от това.

Удис - просълзи ме с поста си,
...НИКОГА НЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ ЧУВСТВОТО ДА ГЛЕДАШ КАК ДЕТЕНЦЕТО СИ ОТВАРЯ УСТИЧКА КЪМ ГЪРДИТЕ ТИ А ТИ НЯМАШ КАКВО ДА МУ ПРЕДЛОЖИШ...
не се тревожи, нали сте живи и здрави, сдега има и заместители на кърма, няма да остане гладно детето, но аз ще те посъветвам да вярваш, че ще успееш и дори и с малко количество да можеш да си кърмиш детенцето! Може би в това се крие и ролята на сусама, на чайчетата за кърмачки, просто си мислиш, че ти помага и вярваш в това и то става, аз лично така спрях цигарите, с табекс, но по-скоро си втълпих, че помага и успях. Намери си своята рецепта и вярвай в нея, нима има нещо по-силно от майчината вяра и надежда! Успех, знам, че ще успееш, вярвам го!

# 379
Петя, малко встрани от темата Mr. Green ще кажа, че чела съм за жени, които отказват доброволно да кърмят по най-различни причини - я бюста да не увисне, я от гнус ... така че знам ли  Crazy
Айде стига с тоя безсмислен спор, че нещата се изкривиха много от първоначалната им идея.

# 380
  • sofia
Darlin` разбирам раздразнението ти. Има една стара приказка " Направи добро, да изядеш г....." Laughing

Ти всъщност искаше само да помогнеш със съвет. Но в крайна сметка всеки сам си решава, дали да го послуша. Peace

Спорът наистина е безсмислен. Stop

# 381
  • Варна
На няколко пъти днес се чудя дали да пиша и ли не по темата за повтарянето на
едни и същи неща, за не-четенето, за не-приемането на съвети, за не-желанието
да се търси информация и пр. в които затънахме през последните 5-6 страници.
Какво се получава всъщност, няколко човека дават съвети, обясняват и изслушват,
опитват се да помогнат и в крайна сметка, пак има неразбрали, недоволни .
Точна рецепта за гледане на деца НЯМА! Всичко е в главите ви в крайна сметка,
номерът е да си отворите очите .Да виждате, като гледате и да чувате, като слушате.

# 382
evil, обичам тА!  Hug

# 383
Има една стара приказка " Направи добро, да изядеш г....." Laughing

allba_a, еvil  Hands Thumbsup

# 384
Здравейтееееееееееееееее.
Вка6ти сме си ве4еееееееее. Нямаме ка4ениснимки но при паржа жазможност ще ка4а. Много ни липсвахте всички. Сега нункаме. Относно
Нещо пак почна да натъежава темата
Дарлин, не мисля, че някой ти се сърди за това, че повтаряш за сусама, а за думите след това, кърменето е най-доброто което можем да дадем на децата си и не мисля, че жена която иска да я наричат "МАМО" може ДОБРОВОЛНО  да се откаже от това.

Удис - просълзи ме с поста си,
...НИКОГА НЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ ЧУВСТВОТО ДА ГЛЕДАШ КАК ДЕТЕНЦЕТО СИ ОТВАРЯ УСТИЧКА КЪМ ГЪРДИТЕ ТИ А ТИ НЯМАШ КАКВО ДА МУ ПРЕДЛОЖИШ...
не се тревожи, нали сте живи и здрави, сдега има и заместители на кърма, няма да остане гладно детето, но аз ще те посъветвам да вярваш, че ще успееш и дори и с малко количество да можеш да си кърмиш детенцето! Може би в това се крие и ролята на сусама, на чайчетата за кърмачки, просто си мислиш, че ти помага и вярваш в това и то става, аз лично така спрях цигарите, с табекс, но по-скоро си втълпих, че помага и успях. Намери си своята рецепта и вярвай в нея, нима има нещо по-силно от майчината вяра и надежда! Успех, знам, че ще успееш, вярвам го!
Аз също се оказах без кърма и изпитахточно това гадно чувство. Да искаш и да неможеш. Не го пожелавам на никого.
 love001 за сега това е от мен

# 385
udis5, Разбирам те напълно как се чувстваш и искам да ти изкажа подкрепата си. Желая ти искрено търпение, за да успееш да кърмиш своето детенце до последната капка кърмичка, която имаш.   Hug

На бързо ще споделя за днешната ми поредна консултация в клиниката по кърмене. Оказва се, че Мишел наддава но в долната граница и малко под нея. Това се случва, защото опитвам да намаля добавката и от 600 минахме на 400 и последната седмица бяхме на 200. Явно детенцето свиква с по-малкото храна и се чувства спокойно и не дава признаци на глад като преди - ревеше страшно много от глад.

Консултантите ме окуражават да имам търпение и да не увеличавам добавката, но да ви кажа честно не съм дорасла за подобна смелост и искам детето ми да расте в норма и здраво. Те (консултантите) не могат да ми гарантират повишение на кърмата макар че ми изписаха още лекарства.

От днес предлагам повече добавка и ще давам колкото поеме, а не колкото ми казват консултантите. Дори да рискувам да се намали кърмата и да се отбие детето. Още по-малко ме интересува, ще някой ще ме обяви за майка, на която й е по-лесно да бутне шишето, защото за собствено удобство не иска да си кърми детето!

Та това е от мен по темата!  Confused

# 386
Еййй чудих се и аз дали да се включвам, ама нека и аз да се изкажа по "темата". Напълно разбирам Darlin, защото и аз бях от онези, които се включиха със съвети как да се увеличи кърмата, но и при мен нямаше ответна реакция Rolling Eyes Наистина го намирам за доста невъзпитано и пренебрежително да не отговориш на хората които искат да ти помогнат и да повтаряш едно и също нещо...
Удис, ние как да разберем какво си опитала и дали ни четеш изобщо? newsm78
Много съжалявам за ситуацията в която се намираш, аз не съм в по-различна, но поне си казвам какво съм пробвала и дали ми помага или не... Peace

# 387
  • Варна
Добре утро, и я стига, нещо бременлийските хормони уж зачезнаха, пък я се вижте, в стремеж  на помощ се дразнете.
Да ви кажа ли какъв е проблема на цялата ни тема, и преди бяхме бременни с проблеми, но темата вървеше свежо и разнообразно, а я вижте сега, страници назад четем за колики, памперси, хранения и какво ли още не, което си го имаме у дома.
Отделно тук се е загубил диалога и сякаш темата е място да си излееш всичко и да изчезнеш, а тези, които пък изчитат и отговарят, стават виновни. С това темпо не вървим на добре, така , че още веднъж апел към по свежарки теми, без заяждания и нека си бъдем пак както преди Hug

# 388
Здравейте мами,
докато сте все още по темата искам да попитам дали някоя от вас е пила това - http://www.kurmene.bg/index.php?p=1
За сега имам кърма но ми предстои пътуване и искам да замразя достатъчно количество за мъника си.
Благодаря предварително.
И още нещо...една мама беше писала че не е слагала ваксини и няма намерение да слага, но не беше казала по какъв начин го е удостоверила пред жипито /аз имам спор с нея и поради тази причина дори не ходим и на консултации - да не се гониме със спринцовките из коридорите/. Ще я помоля да ми пише на лични, че загубих поста в който беше писала.

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 09:03 от Poli_Moli

# 389
Добро утро Hug
В спор не влизам,че и аз съм от тези дето питат по няколко пъти Mr. Green.
Сега да кажа за снощи,нали знаете че съм лоша майка Twisted Evil,та пак ходихме с кокошките на кръчма.Обаче мен от три дена така ме боли ухо излязло ми е нещо вътре и умирам от болка,но .......Как тЪй няма да ида на кръчме и с два аулина в джоба стойте та ме гледайте Whistling.Ама много малки "дечица" по тез дискотеки бре.Денсихме си,пихме,смяхме се и по едно време идва едно момченце да се задява със приЕтелката ми.И ние нали сме гадни кучки го метнахме да го бъзикаме горкото.Той си каза всичко,татко му кой бил и колко е важен и т.н.Вика ми"Айде да излезем някой ден","Ами айде,но ще трябва да взема и децата с мен че няма кой да ги гледа"То горкото  #CrazyНакрая реших да разбера аджеба кой набор е,"Ами 92" и един такъв ще се пръсне от гордост.Викам му "БЕгай кака от тук,че ще ме осъдят за гавра с малолетен" Joy Joy JoyТа така ни завърши" задявката" .
Сега отивам да се правя на добра майка и да направя закуска на децата.
Лек ви ден от мен

Общи условия

Активация на акаунт