Отговори
# 540
Ласи, благодаря за отговора!  Hug

# 541
  • София
Добро утро Simple Smile

Как сте?

petia_sport, интересно ми е дали слагаш бебето легнало в премакса? Нали няма начин да изпада? Simple Smile

портман, браво за режима Simple Smile

удис, спокойно, момиче, приеми коликите като неизбежните неща от живота, ще минат Wink Колко по-гадни неща идват после, та едни колики ли ще те стряскат Wink

По темата за деня- коликите ни са умерени, по-скоро на периоди, давам само Инфакол в следобедните хранения и вечер преди сън Peace

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 11:52 от Marleen

# 542
Казвайте на кой кога са преминали че да знам с колко търпение да се зареждам . По принцип знам че на момчетата били много по силни коликите

# 543
Здравейте  Hug
Елени, ето за млечницата малко инфо http://pepe.moetodete.bg/blogpost_335_0.html дано да нямаш проблем с това, но и да е така лесно се оправя.
За спането Ласи добре го е казала, влияе му всичко на детето и оттам и съня се променя.
Вчера нашия Иван заспа в кошчето преди да тръгнем, при лекаря го събудихме за 15 мин и след това като заспа откара общо 3 часа сън, но после като го почна коремче спа много малко и чак вечерта към 23.40 заспа и спа до 7.00.
Ние вчера бихме Пентаксима, тежим вече 5.300 и 61 см.
Това е от нас, че домакинстването ме зове

# 544
Krasoni много ти благодаря за информацията.Сега отивам да си купя лекарство и започвам да се мажа,че направо не се издържаот болка.

# 545
  • Русе
Здравейте,
и при нас коликите малко по малко отшумяват. Никакви капки не ни помогнаха, просто облекчиха малко ужаса. Знам колко е гадно, ние ревяхме по цяла нощ. Сега ревем само през деня  Grinning пу пу пу.
И при мен кърменето е мисия невъзможда, не че няма, той неиска да суче. Всеки с проблема си, ще го преживеем, не е болка за умиране. Кърмата обаче ми намаля доста и ми стига само за 3 хранения, другите 4 са на АМ. Не давам смесено кърма и АМ, защото никога не си изяжда АМ. Когато са поотделно почти винаги пресушава шишето. Незнам грешно ли е това.
Искам да благодаря на тези, които ме светнаха за шишетата на Pigeon (мисля че бяха Ласи и Амбър, простете ако греша). Много ми харесват, пак ще си поръчам.

# 546
А, Вени - шишетата си ги бива, нали? Ето, че се увеличава фен клуба на Пиджън. Абре тия хора да вземат да ми плащата за реклама ли?

# 547
  • Русе
Шишетата са супер  Hug, ама да си призная поразширих малко дупчицата, че иначе 100 мл за 1 час ги пиеше или заспиваше посредата  Flushed

# 548
Здравейте,
Марлен - да слагам бебето легнало, няма как да изпадне, дори мога да клекна да взема да изхвърля боклука примерно.
Относно застоя на темата (малко късно, но все пак държа да кажа) Много си го обичам форума, държа и на контакта с вас, но този формат ми харесва и ми е удобен. Напълно съм съгласна с това, което каза Жени.
Ласи - да те питам до кога е нормално да кървя след раждането?
eleni79 - успех с лечението.
За коликите вече няма да пиша, защото всеки път когато се похваля, че отшумяват пак продължават.
Ние сме добре гледа ме се, но нещо ми идва в повече цялото това еднообразие, прекарване на часове в кухнята, цял ден вкъщи и т.н. От горе на всичко са ми преместили практиката да започва от 15ти март и ще продължи чак до 05 май, точно когато ще е хубаво времето навън аз ще трябва да се занимавам с чуждите деца, а не с моето  Sad. Съжалявам, че ви занимавам с моите тревоги, но ми олеква като споделя с вас.
хубав ден

# 549
  • Русе
Петя браво че имаш свободно време и за кухнята, ние бодърстваме от 6ч сутринта до към 9 ч вечерта и ми е невъзможно да се докопам до нея. Вече имам нужда да свърша нещо различно от смяна на памперси, топлене, хранене, цедене, дундуркане и преспиване. Мечтая си да се стопли и да хукна по разходки. Само дето още се боря с претенциите си и не съм си избрала количка...

# 550
Петенце, до 6-8 седмици след раждането може да има кървене. Ако продължи след това - най-добре е да те прегледат.

Вени - за шишетата пак Laughing Ако ги ползваш с биберона, с който ги продават - дупката наистина е тесничка.
Вземи си само биберони отделно - те имат с различни размери. Аз ползвам с Y разреза и е ок, още повече, че яде Фризовом, а то е доста гъсто мляко.

# 551
Добър ден и от нас  Hug

udis555 миличка твоя пост все едно аз съм го писала и при нас положението с коликите е същото,че даже и по зле понеже при нас това продължава вече твърде дълго.Даже сега ще ходим при гастроентеролог ,че този постоянен рев за мен не е нормален ,пък и мамаме слуз в акото ,та да видим тя какво ще ни каже.И ние сме опитали какво ли не против тези пусти колики но нищо не помага,то хомеопатични ли не бяха ,суматии капки,сешоар ,различни положения ,но няма и няма  Whistling
Надявам се скоро за всички нас с колики да доиде светлината в края на тунела  Praynig

# 552
LasiHug  bouquet Hug мерси душо, ще видя ако до ден, два не спре ще ходя на доктор.

За коликите предлагам по-бързо да изпишем темата и да си направим нова и може и да преминат  Laughing. Това е в кръга на шегата разбира се, знам че на никой не му е лесно и успех в борбата!

# 553
Здравейте майчета,
бих искала и аз да се включа във вашата "запустяла" темичка, ако ме приемете разбира се newsm53.
Карина се роди на 02.01.2010 и сега се бориме с повечето проблеми за които пишете.Наистина е добре да има с кого да споделиш радости и тревоги, да получиш съвет или да дадеш кураж на някой нуждаещ се.

udiss555, напълно те разбирам как се чувстваш, ние имаме колики още от родилното smile3514. Даваме 3 вида капки- биогайа, ентерокинд и еспумизан или саб симплекс но май не помагат.Сушоара много добре действа, но веднъж бях заспала  с бебето и включен сушоар в леглото и много се изплаших.От тогава го включвам само през деня. Единственото, което ни спасява през нощта е люлката- страхотно нещо- пускаш я и забравяш за колики, рев и безсъние. Единствено ме притеснява малко, че положението в което спи бебето е като в кошница за кола и май не  е много добре да прекарва там толкова часове, но само така мога да се наспя . Иначе се сабужда към 3-4 и ако не я сложа в люлката няма заспиване.Много я мъчат тия пусти колики. Дано по-бързо отминават.

Eleni79, и ние се сдобихме с млечница. На Кари целия език й беше станал бял като сирене (докато се усетя,че не е застояло млекце), но за 3-4 дни се оправи с мазане с дактарин.Със зърната ми обаче положението е по-тежко- вече втора седмица не могат да ми минат.От няколко дни ги мажа с фунгостатин и гледам че са доста по-добре. Заради тези гадни гъбички се цедя и й давам от шише за да не й ги върна отново. Дано ти се оправиш по-бързо. newsm10

Хайде отивма да се цедя, че има гладно бебе newsm09

# 554
Марлийн, ние имаме ето такъв слинг Инфантино се води. Откак му хванах цаката много ми влиза в употреба.

мис денис, аз най-редовно заспивам нощем на сешоара. но няма вариант да изкараме нощ без него.

мойто момче днес е тотален караконджул. взе ми здравето направо. а и нещо не се чувствам добре, за пръв път от раждането се отдадох на черни мисли и съм много подтисната. май ще ме погне депресия  Tired

Общи условия

Активация на акаунт