FarmVille 12 - та тема

• 36 198
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Привет  bouquet Съвестна съседка съм-торя,гоня лисици,къртици...не пропускам подаръци  Crazy Чакам желаещи-
mimigam@abv.bg

# 646
  • София
Абе няма ли скоро да пускат конюшня  newsm78,нали се говореше по едно време,толкоз мн коне имам,пък ме е жал да ги продам  Crazy
Не знаех че е щяло да има конюшни

Не, засега никъде не пише и никой не знае дали ще има или няма да има.
Когато пуснаха краварника, всички си отдъхнахме, че има къде да се приберат точно кравите, които заемаха най-много място. Логично беше, че вторите по големина животни също ще си имат "къщичка", а именно конете.
По това време се заформиха дискусии по въпроса с конюшната, защото Зинга бяха обещали, че краварника е само началото на редица функционални сгради. После пуснаха кокошарника и съвсем забравиха май какво говореха в началото  Crossing Arms !

Baled Out
Aко първото е за сено, ще се гръмна  Close

Вече съм "го играла това хоро" с балите, когато трябваше да се вземе медала за декорациите.
Няма толкова досадно нещо, като това да триеш бали. Същото беше и с оградите.....
Голяма тъпня  ooooh! ! Но явно няма да имам избор!
И това Premium Produce Picker се дублира с други медали.... Няма ли да измислят нещо свежо?

# 647
  • Асеновград
Здравейте фермерки.
На мен от кутиите, ми се падат само бели кокошки и крави.Направо ужас.
Искам и аз балон, но не и не.
Момичета какво става с въртенето на кокошки?
Преключихме ли с тази екстра?
Лично аз синият медал няма да го взема никога.

# 648
  • София
Момичета какво става с въртенето на кокошки?
Преключихме ли с тази екстра?
Лично аз синият медал няма да го взема никога.

Не си единствена. Целият форум на Зинга протестира срещу намалените проценти шанс да се получава яйце.
И аз няма да го взема този медал явно. А ми оставаха много малко.

# 649
Ебати тъпотиите.Това за отворените яйца ще го вземем нанайски,като гледам колко често се публикуват сега.За газта аз ще я изразходвам още малко и после..абе немам думи
Premium Produce Picker а това незнам как ще го взема като се има в предвид,че повечето ми съседи са тооолкова мързеливи.
Иначе с балите и аз с декорациите слагах после трих,при оградите пак така

# 650
Здравейте ,ако някой си търси нови съседи може да ме потърси doznatelbg@abv.bg .
Относно тези мистериозни яйца и въртенето на кокшките .... ужас вчера в продължение на три часа извъртях сумати и кокошарници и само едно яйце.Да не са ни усетили от Зинга какви ги вършим и да са поставили ограничения за яйцата - да е само по едно ден.

# 651
Здравейте ,ако някой си търси нови съседи може да ме потърси doznatelbg@abv.bg .
Относно тези мистериозни яйца и въртенето на кокшките .... ужас вчера в продължение на три часа извъртях сумати и кокошарници и само едно яйце.Да не са ни усетили от Зинга какви ги вършим и да са поставили ограничения за яйцата - да е само по едно ден.

Добавих те Simple Smile
 Има логика да са отпуснали само по едно яйце на ден... Понеже като се замисля, и вчера и предния ден извадих само по едно... Може и да е съвпадение... Незнам Simple Smile

# 652
  • E-CLM & CH-VD
Baled Out
Aко първото е за сено, ще се гръмна  Close

Вече съм "го играла това хоро" с балите, когато трябваше да се вземе медала за декорациите.
Няма толкова досадно нещо, като това да триеш бали. Същото беше и с оградите.....
Голяма тъпня  ooooh! ! Но явно няма да имам избор!
И това Premium Produce Picker се дублира с други медали.... Няма ли да измислят нещо свежо?

Да, аз си направих реката тогава, сега ако иска още не знам си колко бали, няма да имам място, а ако изтрия реката, ще ми отчете на минус, както с оградите  ooooh! Tired

Любопитно ми е друго - медала за обиране общия, cream of the crop май се казваше, ако го нямаш, и правиш медалите за зеленчуци и плодове, едновременно ли отчита и на двата? Примерно 200 обрани плодове и 200 общо обрани култури?  Thinking Аз първия го имам отдавна и затова не мога да разбера.

И това ресане на котки адски ме дразни  Close, остава да сложат медал за ресане на коне, събиране на яйца от костенурки, ресане на елените....  пу пу, да не чуе зинга  Laughing Laughing Laughing

# 653
Благодаря на всички отзовали се  Hug

# 654
Аз също благодаря на всички отзовали се и вече мои нови съседи  Hug

# 655
  • София
Ето още една новост, която прочетох във форума на Зинга:

http://forums.zynga.com/showthread.php?p=3962801#post3962801

Само, че не пише каква награда ще се получава ако се изпълнява въпросния списък.
В YoVille го има същото и дава парички, а тук ако не дава нищо, ще има да си чакат да го изпълнявам  Crossing Arms !

# 656

Само, че не пише каква награда ще се получава ако се изпълнява въпросния списък.
В YoVille го има същото и дава парички, а тук ако не дава нищо, ще има да си чакат да го изпълнявам  Crossing Arms !

Интересно звучи Simple Smile Кога ли ще го пуснат ?

# 657
  • not found
Тъкмо щях да питам какво им става на кокошите днес , но прочетох  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Тея от зинга трябнваше малко да изчакат  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Почвам да си трия тъпите кокошки , а пък тъпия им медал не го ща вече  Crossing Arms

# 658

Интересно звучи Simple Smile Кога ли ще го пуснат ?

Те са го пуснали, но не за всички  Wink

# 659
И аз благодаря на всички отзовали се да ми станат съседи.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт