FarmVille 12 - та тема

• 36 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Трябва да имаш 30 различни подаръка в кутията си.Ако е за този медал за който си мисля,че те тези медали ги вземахме преди месеци Rolling Eyes

# 271
За запис да отговоря за оградките:
 Yellow Ribbon: Requires 5 placed fences, awards 25 XP and 500 Coins
- White Ribbon: Requires 50 placed fences, awards 100 XP and 2,500 Coins
- Red Ribbon: Requires 100 placed fences, awards 250 XP and 5,000 Coins
- Blue Ribbon: Requires 250 placed fences, awards 1000 XP and 10,000 Coins
от това вчера ми се изкърти мишката да поставям и трия оградки Simple Smile

# 272
Здравейте, тази сутрин събрах всички бръмбари, даде ми ХР и монети, в бокса за подаръци намерих 5 литра нафта  newsm44 без да съм хващала яйце!?! Явно е дошла от бубите. Не успях да шарна съобщението щото зациклих, и като се отциклих след рефреш бубите се бяха разлетели, ни една само водните кончета стояха ама намалели с 4. И сега започнах пак да ги събирам. След като наторих няколко комшии ми изкочи надпис за получена калинка. Докога ще ги събираме? И при вас ли дава да събирате наново?

# 273
Преводът на вашата заявка е:
С вторник вечер? И актуализации Zynga се сложи край на връзката Farmville sharing.ou ще забележите, че не може повече връзки акции яйца, колекционерски връзки и т.н. с хора, които не са си Farmville съседи. Ако кликнете върху обща връзка, която се предоставя от някой, че не сте със съседите, тя ще ви отведе до вашата ферма? И товарене страница.

smile3544

# 274
  • София
Улових си петел и някаква гадина от стената, какъв късмет...  Mr. Green
Да се похваля и че в маркета ми се появи трактора, само да избутам до 10 ниво на Мафията ...  Laughing

# 275
Аз с тоя котешки медал си улових пак много котки...тъкмо бях разкарала черните, сега пак си наблъсках фермата..

# 276
  • ах, морето...
И при мен днес се появи трактора... Simple Smile, как ще се справя до 10 ниво, нз...щракам тук, там...без да съм наясно с играта...дано го докарам 10 ниво, сега съм на 7. newsm78

# 277
И на мен се появи трактора.Тъкмо онзи ден направих 10 ниво и си го купих.Даже го сефтосах.Супер е .После като започнах със сеялката тя ми се вижда толкооова бавна.

# 278
И при мен днес се появи трактора... Simple Smile, как ще се справя до 10 ниво, нз...щракам тук, там...без да съм наясно с играта...дано го докарам 10 ниво, сега съм на 7. newsm78

Влагай всичко в енергия и се прави за 1 ден 10то ниво Simple Smile

И на мен се появи трактора.Тъкмо онзи ден направих 10 ниво и си го купих.Даже го сефтосах.Супер е .После като започнах със сеялката тя ми се вижда толкооова бавна.

И на мен. Crossing Arms Трябва да направят и другите машини така  Mr. Green

# 279
  • София

И на мен. Crossing Arms Трябва да направят и другите машини така  Mr. Green

Само, че да кажат 10 нива на вампирите, йорвила или кафето. Joy

# 280
  • Варна
И при мен се появи днес трактора, отивам да видя какво става в Мафията, май бях стигнала 9 ниво. Може би вече на всички са го пуснали

Днес излезе съобщение, че са събрали 1 милион долара за Хаити и следващата седмица щяло да има някаква награда. Явно доста хора са помогнали

# 281
Аз събрах колекцията с буболечки
Ама сега защо да я шервам? После да ги събирам пак  Crossing Arms

# 282

То можеш ли да си я запазиш? newsm78

# 283
  • ах, морето...
Juiciness , мерси за инфото...ще се опитам да направя каквото казваш...аз не разбирам играта, не знам английски, а немски...и ми е доста странна...аз влизам, натискам някоя работа...и...това е...ще се иззора за трактора...но си струва....пове4е квадрат4ета наведнъж..по-малък разход за гориво, нали така?

# 284

То можеш ли да си я запазиш? newsm78
Просто като изписа че съм събрала всичко и ми предложи да публикувам аз отказах  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт