FarmVille 12 - та тема

• 36 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
И аз имам вече трактор, чакам си шугър кейните, за да го пробвам.

# 316
  • Пловдив
Пфу, не мога да си осиновя яйце от стената. От мой съсед. Отврат! Sick

# 317
Ква е тая истерия за тоя трактор?
 Shocked
Той е метълски  #Silly

# 318
  • E-CLM & CH-VD
Пфу, не мога да си осиновя яйце от стената. От мой съсед. Отврат! Sick

И аз бях вчера така, но с пера и буболечки  Close

# 319
5 минути - 6 нива в мафията ... Малоумна ми е ама и на мен ми се появи трактор  Mr. Green

# 320
Между другото, аз мислех, че като имаш 2та трактора, ти дава да си избереш кой да използваш, но не - пуска те на 9 квадратчета направо. Аз затова си продадох червения. Simple Smile

# 321
Един от вариантите за трупане на XP e купуването на бали сено (1XP излиза 20 coins) Точно това и направих. Засях си цялата нива с жълти бали сено, минах 3 нива и сега не ме пуска да влизам във фермата. Дано не са ме баннали, а просто да пускат нещо скоро и затова. Дано не го считат за измама това, все пак ако искам да си изрисувам някаква картина във фермата с бали сено не мисля, че е измама. Или приключвам с фермерството  Rolling Eyes  Simple Smile

# 322
  • Виена
И аз се обзаведох с трактора   superuu  Simple Smile.Снощи минах нивото,но чак сега ми се появи.
Аз пък не мога да публикувам нищо от вчера  Sad.Дава ми да го споделя и после забива,не ми излиза и прозореца за публикуване,не мога даже линка да копирам...

# 323
Иее и аз го имам вече трактора Simple Smile мислех че няма да ми го пусне ж маркета но уви ... след като прочетох какво сте писали влязох и .. хоп беше там  newsm44

# 324
  • София
Аз да Ви кажа, никога ама никога не бях отваряла тази Мафия и с отварянето бях на 9 ниво, но натиснах да помогна ммм и как се озовах там, то се бих, то боса нападах, то някакви мисии имам, УЖАС! Shocked
Joy Joy Joy

Влязла си във войната ми - но си ме предала. Wink
Не е важно - важното е да имаш трактор.

# 325
  • London
Аз да Ви кажа, никога ама никога не бях отваряла тази Мафия и с отварянето бях на 9 ниво, но натиснах да помогна ммм и как се озовах там, то се бих, то боса нападах, то някакви мисии имам, УЖАС! Shocked
Joy Joy Joy

Влязла си във войната ми - но си ме предала. Wink
Не е важно - важното е да имаш трактор.

Как те предадох, но ще питам в другата тема за другите неща, примерно как да помогна и защо ту ми показва 6-то ниво, ту 9-то ниво.

# 326
Ооо, аз като станах 10то ниво с голям кеф разкарах Мафията от приложенията си. Mr. Green

# 327
Може ли аз да попитам нещо защото нещо не съм наясно Simple Smile Значи тези колекции какво да ги правим като ги съберем да ги разменяме ли или да си ги държим кое ще е по добре Simple Smile

# 328
  • E-CLM & CH-VD
Един от вариантите за трупане на XP e купуването на бали сено (1XP излиза 20 coins) Точно това и направих. Засях си цялата нива с жълти бали сено, минах 3 нива и сега не ме пуска да влизам във фермата. Дано не са ме баннали, а просто да пускат нещо скоро и затова. Дано не го считат за измама това, все пак ако искам да си изрисувам някаква картина във фермата с бали сено не мисля, че е измама. Или приключвам с фермерството  Rolling Eyes  Simple Smile

Tрябвало е да ги продадеш преди да излезеш. Фермата забива с толкова много сено, иначе не е измама. Пише много по този въпрос във форума на зинга.

# 329
Ооо, аз като станах 10то ниво с голям кеф разкарах Мафията от приложенията си. Mr. Green
как да го мина това пусто 9 ниво?нищо не разбирааам smile3511 smile3514

Общи условия

Активация на акаунт