FarmVille 12 - та тема

• 36 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Разширих, понаредих, ама имам още!  Party
От мистериозните кутии 3 бр. за сега  20хп, кафява кокошка, и слон чемширче  Mr. Green
Имам и едно водно конче, че миналият път изпуснах и какво, какво....май това е за сега.

пп - помежду другото всеки път когато се заканя, че ще уча и няма да се занимавам с фермата те пускат нещо нови и аз ахааа....отидоха ми часове наред  Crossing Arms Ужас! Сега остава да са пуснали нови неща в яйцата, защото аз нито ги излюпвам вече, нито въртя...

# 496
Тия мистериозни кутии са пълна скръб  Confused

Само дето никой не ми прати водно конче заради тях.
То и аз кутии разпратих.

И не ме ще за почитател оная чума, фейсбук, както и Мозила, се точат като черва, мрънмрън...
Но пък си имам трактор. Даже изорах с него  Laughing

# 497
Мен пък от тези кутии само крави коне,дървета и чимшири ми се падат.И всичко отива на пазара

# 498
  • София ,
Имам 170 съседи и общо получих 2 подаръка....Който желае да ме добавя - venci_1913@abv.bg

# 499
The Mystery Gift can open to reveal:
20 XP
1 Farm Cash
1000 Coins
Hot Air Balloon
White Chicken
Stone Mailbox
Baby Calf
Brown Cow
Horse
1/5 Fuel
1 Fuel
Buffalo Topiary
Goat Topiary
Duck Topiary
Elephant Topiary
Date Tree
Pomegranate Tree
Banana Tree
Olive Tree

има и хубави неща..на мен ми се падна 1 кеш,искам и балона...

# 500
А как се правят снимки Embarassed

# 501
  • Пловдив
Може ли някой да ми пусне линк към страницата на фармвил, на която трябваше да станем фенове? Че вече не ми излиза прозорчето, а в маркета ми пише каминг суун... Иначе имам мафиотския трактор вече, една кутия ми пратиха - 1 бензин имаше в нея, попълних колекцията, дето е петелът и ми пусна 5 туби бензин и малко ХР - мисля, че 250  Peace

# 502
  • Den Haag
От мистериозните кутии ми даде  нафта, кафява крава, флаг и дърво нар  Simple Smile

# 503
Знае ли някой как да отблокирам поканите от определен човек. Подозирам че преди време съм натиснала блокирай всички покани от този приятел и сега не мога да намеря как да го отблокирам  Rolling Eyes

# 504
Здравейте. Играем играта съвестно от доста време, но покрай това разширение са ни нужни съседи. e-mail: petia_n_p@abv.bg и на приятеля ми: momchil_nm@abv.bg. Благодарим ви предварително!

# 505
...пп - помежду другото всеки път когато се заканя, че ще уча и няма да се занимавам с фермата те пускат нещо нови и аз ахааа....отидоха ми часове наред  Crossing Arms Ужас! Сега остава да са пуснали нови неща в яйцата, защото аз нито ги излюпвам вече, нито въртя...

Колко ми е познато, добре че нямам много изпити тая сесия. ooooh!

# 506
...пп - помежду другото всеки път когато се заканя, че ще уча и няма да се занимавам с фермата те пускат нещо нови и аз ахааа....отидоха ми часове наред  Crossing Arms Ужас! Сега остава да са пуснали нови неща в яйцата, защото аз нито ги излюпвам вече, нито въртя...

Колко ми е познато, добре че нямам много изпити тая сесия. ooooh!

О, аз имам още 2 и да ти кажа май ще пиша за фермата, голяма съм патка. Днеска щях да уча...е го 1 часа аз още садя  Laughing ooooh!

# 507
Здравейте. Играем играта съвестно от доста време, но покрай това разширение са ни нужни съседи. e-mail: petia_n_p@abv.bg и на приятеля ми: momchil_nm@abv.bg. Благодарим ви предварително!
пратих ви покани от бука на брат ми,че и там играя Crazy

# 508

Пратих ви покани  Simple Smile

# 509
  • Варна
Някой днес има ли яйце от въртене на кокошки, нито едно нямам, което е странно, досега не е било това, а и на стената нямам никакви яйца, публикувани от съседи

Общи условия

Активация на акаунт