® E-bay - тема 45

• 38 847
  • 763
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Искам да поръчам маратонки .Ще ми препоръчате ли някой продавач ?  Hug И на номер 42-43 какъв английски да взема ?  Thinking 8 -8 1/2 ?

Търся нещо такова.

По принцип 8 би трябвало да отговаря на 42, но зависи от марката, модела и т.н.
А специално мъжките Пума по мои наблюдения са доста умалени, така че е най-добре първо да пробвате някъде. Не че пак има гаранция, че ще станат Simple Smile

# 31
  bouquetДа следя и аз.
Купувам само за бебчо напоследък и няма с какво да се похваля  Blush

# 32
Алекс1, много, много благодаря!   bouquet
Че така се бях шашнала сега пък какво повече искат от мен  Stop

# 33
Аз имам нужда от помощ. Какво е Duvet Cover? Олекотена завивка ли е?  Rolling Eyes Искам да си поръчам, комплекти за спалня от Англия. Някой поръчвал ли е и колко ориентировъчно трябва да е доставката?
Ето го комплекта.

# 34
  • София
Duvet Cover е чаршаф-плик за завивка Peace И имай предвид, че в масовия случай (и в този в частност като гледам) комплектите не включват долен чаршаф.
Иначе аз съм поръчвала комплекти, но до английски адрес. Мисля, че около 10 паунда платих за доставката на един двоен комплект (включваше и долен чаршаф) и две плажни кърпи.

# 35
  • София
Някой да знае от Австрия за колко време пристигат пратките,имам номер,дали някъде могат да се проследят?

# 36
Разгеле, получих си нещото от Германия, доста бързо   Mr. Green пристигна, отне му точно месец Tired

A къде си получи нещото-в пощата или в офис на DHL,ако е било по DHL,разбира се...Аз чакам пратка от Германия от 05.01.,имам тракинг номер,по който в офиса на DHL разбраха,че трябвало да дойде в пощата,а не при тях...За първи път ще получавам от Германия,та не съм много наясно... newsm78

# 37
Разгледах Тайванеца с Найковете,но ботушите са почти колкото тук в магазина, а аз за тях се оглеждах Tired

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 14:24 от Наоми

# 38
Mалко съм ви пооставила напоследък   Blush ! Други неща ми се въртят в главата , мебели тапети  Mr. Green ! Харесала съм си доста неща и ще има атаки следващия месец.
Да попитам как да търся лампи за кухненската маса от тези дългите дето висят много близко над масата . Офф , ама как го обясних само  Mr. Green  Вчера търсих , но са толкоооова много видове, че накрая се отказах !

# 39
Изневерих малко на любимата си темичка, не устоях на намаленията в Ларедута  Mr. Green
Само едно нещо чакам да получа от Китай, вчера станаха 40 дена и пуснах диспут  Confused Декември поръчах 3 неща от Китай, само едно пристигна  Crossing Arms

# 40
Хайде и аз да се запиша. Peace
Този път Ларедута остана на заден план. Покрай този ebay имам само една поръчка от французите. Whistling

# 41
Mалко съм ви пооставила напоследък   Blush ! Други неща ми се въртят в главата , мебели тапети  Mr. Green ! Харесала съм си доста неща и ще има атаки следващия месец.
Да попитам как да търся лампи за кухненската маса от тези дългите дето висят много близко над масата . Офф , ама как го обясних само  Mr. Green  Вчера търсих , но са толкоооова много видове, че накрая се отказах !

Koлежке! Ако намериш свиркай! Mr. Green

# 42
И аз съм тук  Crazy два дена ви изпуснах,а вие нова тема и три стр. ,браво   bouquet

# 43
yaya ,какви ли не видях: полюлеи , стенни , за коридора, настолни, но такива ,каквито аз търся, йок !  Sad

Харесала съм си един, два  комплекта маса със столове : http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3503029 … ame=STRK:MEWAX:IT

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2605267 … ame=STRK:MEWAX:IT

Гледах в София няколко магазина за такива маси, пълен ужас. Почти няма избор.Това ,което ми харесва е по-скъпо от това, значително по-скъпо.
Трябва да огледам и на още няколко места, но поне си знам, че Ибей си е моето спасение  Peace .

# 44
  • Шумен
Ами с Виза Електрон съм,но не виждам на кой номер и с какъв текст трябва да пратя смс,за да ми върнат такъв с кода?

Не е задължително да стане през смс. Ако имаш интернет банкиране може да се види там или да вземеш  разпечатка от банката. Важното е първо да направиш стъпка 1 от опианието от сайта.

Малко off: И аз не издържах на изкушението да пусна една поръчка от Laredoute с тениски Nike  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт