® E-bay - тема 45

• 38 857
  • 763
  •   1
Отговори
# 15
здравейте....искам да ви попитам....преди няколко дни се опитах да напра вя една поръчка в ebay...обаче при поръчване собственика не беше обявил цена за доставка до България..исках да купя,поръчах и така не можах да платя и се отказах....следващите дни получих по мейла съобщение да не забравя да купя продукта вече с обявена цена...това значи ли,че непременно трябва да купя????

# 16
  • Варна
здравейте....искам да ви попитам....преди няколко дни се опитах да напра вя една поръчка в ebay...обаче при поръчване собственика не беше обявил цена за доставка до България..исках да купя,поръчах и така не можах да платя и се отказах....следващите дни получих по мейла съобщение да не забравя да купя продукта вече с обявена цена...това значи ли,че непременно трябва да купя????

Поръчката е със силата на договор между теб и продавача, следователно трябва да платиш. След като няма доставка до БГ предполагам са ти фактурирали доставка в Англия. Дай адреса на Емпреса или друг посредник.  Ако не платиш може да ти прекратят акаунта завинаги - това по-вещите ще ти го обеснят.

# 17
Често ви чета, но рядко пиша  Peace
Очаквам няколко пратки, които съм поръчала от преди Коледа и се чудя да пускам ли вече диспути newsm78

# 18
Здравейте! Simple Smile
Имам нужда от малко помощ. Blush
Миналата седмица спечелих един продукт,но в последствие се отказах от него.Писах на продавачката и й обясних всичко.Тя ми отвърна,че няма проблем и ще го релистне наново.
И аз доволна,че всичко е наред. Mr. Green Е,да,ама-не! Преди малко влизам в профила си в ибей и гледам An unpaid item case is open for this purchase. Payment must be made by Jan 23, 2010 И сега...какво ще рече това? Писах й пак и ето нейния отговор:

Hi,
Absolutely no problem, I will have to record it as an unpaid item though, so that I receive my final listing fee back.
Take Care,
Regards,
Marie

Може ли така и какво ще стане,ако не платя? newsm78

# 19
  • Sofia
и аз тук Crazy

# 20
  • София
Тъпо е това 'запис', но няма какво друго да кажа .  Wink

# 21
  • sofia
Здравейте! Simple Smile
Миналата седмица спечелих един продукт,но в последствие се отказах от него.Писах на продавачката и й обясних всичко.Тя ми отвърна,че няма проблем и ще го релистне наново.
И аз доволна,че всичко е наред. Mr. Green Е,да,ама-не! Преди малко влизам в профила си в ибей и гледам An unpaid item case is open for this purchase. Payment must be made by Jan 23, 2010 И сега...какво ще рече това? Писах й пак и ето нейния отговор:

Hi,
Absolutely no problem, I will have to record it as an unpaid item though, so that I receive my final listing fee back.
Take Care,
Regards,
Marie

Обясни,че по взаимно съгласие се разваля сделката,за да и върнат таксите за продажбата

# 22
Здравейте! Simple Smile

Hi,
Take Care,
Regards,
Marie

Обясни,че по взаимно съгласие се разваля сделката,за да и върнат таксите за продажбата

Благодаря ти!  bouquet

# 23
  • София
Rima няколко поста по-нагоре ги бях пуснала на Свещи  Heart Eyes,  линк към маратонките,но ето линк към продавача:
http://shop.ebay.co.uk/id4shoes/m.html?_nkw=&_armrs=1&_f … amp;_trksid=p4340  Hug
 определено препоръчвам: бърза доставка , страхотно качество.
Хайде честито на дъщерята на приятелката ти. А и на теб, че не ти се наложи да ги освобождаваш от някоя митница.  Laughing

# 24
# 25
Разгеле, получих си нещото от Германия, доста бързо   Mr. Green пристигна, отне му точно месец Tired

# 26
  • София
Искам да поръчам маратонки .Ще ми препоръчате ли някой продавач ?  Hug И на номер 42-43 какъв английски да взема ?  Thinking 8 -8 1/2 ?

Търся нещо такова.

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 00:50 от Miss_Butterfly

# 27
Накъде без мен, ибейка пристрастена Laughing

# 28
Здравейте,

Може ли един сигурно тъп въпрос  Embarassed
Харесах си една играчка, вчера се регистрирах в PayPal, защото продавачът приемаше само такова плащане. Платих си я снощи и почти веднага получих мейл, че съм платила и поздравления и т.н. Обаче после имам и друг мейл пак с моите и неговите детайли, с играчката и пише още следното:

Please send me your shipping address and payment. The following payment methods
are accepted: PayPal.

If you want to mail your payment, please send it and include a copy of this
page to:
Lee Markham
Broadoaks
Buntingsdale Road
Market Drayton, Shropshire TF9 2EN

Thank you again for your purchase.

Значи аз адресът съм го дала, ма няма проблем, ще го пиша пак, но плащане как точно искат да им "мейлна" ?
Моля, ако някой знае, да ми каже  Hug

# 29
Нищо не трябва да правиш, след като си платила.
Просто системата на Ибей отчита по-късно транзакцията и междувременно праща мейл да си платиш.

Общи условия

Активация на акаунт