Майки в Дания - 3

• 32 630
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Шоколадче колетите са до 2килограма.Можеш да го пуснеш въздушна поща ,тогава пристигат за 3 дни.А иначе вътре мисля ,че алкохол не може да се слага.Аз изпращам 3 в 1 и такива по дребни неща.И момичетата да допълват те са с повече опит.

# 61
добър ден и от мен,

Ny , само не си слагай отношението на служителите на сърцето. Не си заслужава! Но дано попаднеш на свестви и бързо да свършат разкрваниците по институциите.

шоколадче, около между 3 и 7 дена. Може би зависи от настроението на тези , през чийто ръце минава. Но са били само подаръчета за РД или подобни. Без храна.

# 62
Алекси, благодаря ти. Преди малко се върнах от НАП. Не чаках дълго и попаднах на добър служител. Simple Smile Трагедията е в това, че в сградата на НАП лудницата е пълна, особено сега, когато тече кампания. Хората само знаят, че ги чака глоба и отиват неподготвени. Разчитат, че там ще им кажат всичко. На първия етаж чакаха поне 100 човека, за същото нещо има служители и на четвъртия етаж, само дето ние случайно чухме. Горе чакаха 5 човека, а в съседните кабинети нямаше никой, само дето на излизане разбрахме.  Rolling Eyes Не знам дали стана ясно, но както и да е. Май това ще трябва да го пусна в друг форум, поне за пловдив да се знае. Аз обичам да ходя подготвена на такива места, но докато се рових тук за информация, само се обърках.  #Crazy Момичета, как преживявате този дълъг арктически студ???

# 63
Ето едно нещо, което можем да подкрепим бързо и лесно. http://www.mestazaigra.bg/
Гласувайте за някой български град, за да има по-голям шанс да се построи детска площадка за деца. Състезават се градове, за да спечелят още едно място за игра. Ние гласувахме за Пловдив, вие - за който град искате. Благодаря на тези, които ще допринесат за нещо хубаво за децата.

# 64
Здравейте,момичета позволявам си да пиша в темата ви макар че си нямам бебче ,но март месец ми предстой да се местя в Løkken DK ,ще се радвам ако има мами там с който да установим контакт .Много е трудно кагато човек е сам в чужда държава.Искренно благодаря на всички и се извинявам за нахлуването в темата ви. Hug  bouquet Hug

# 65
G^R, добре си дошла!
Шоколадче, аз съм изпращала по пощата колети. Освен в кг имат ограничение и в обема. След 2,5 кг май се води колет, а не пакет и цената скача. Мисля, че на сайта на Български Пощи може да има информация. Там има и списък какво НЕ може да се изпраща. Аз лично съм изпращала вафли, а служителката ми каза да декларирам козметика  Wink. Алкохолът може да се пробута в шишета от шампоан, но не си струва, защото тежи. Аз изпращах лекарства, мартеници и пр. дреболийки.
ny, и аз това така. Вчера пристигна опхолд-а на Коко и днес, във виелицата и студа, се вдихнах по автобуса (защо ли  newsm78) да го регистрирам във фолкрегистъра. Вадя плика с документи - писмото хлипа забравено в къщи. Хайде обратно в това приятно временце. Щели до утре да му измъдрят номер и в петък може да го запишем да чака ред за градина. Най-сетне! А той, милия, слуша, усмихва се сладко и си мисли, че всеки момент ще го заведат някъде: "Пи цата на гадина"  Mr. Green

# 66
Благодаря,момичета,в сайта на Български пощи наистина всичко е описано подробно,оказва се че един колет излиза доста солено-1 кг е 60 и няколко лева,с куриерските фирми пък съвсем не си заслужава-с Еконт е 134лв.Sad

# 67
Ивчок, много премеждия при вас напоследък? Милото момченце Коко, знам как са 3 годишните - сладки, все чакат нещичко за тях, да ги заведеш някъде, да получат нещичко, следват те неотлъчно и търпеливо и винаги можеш да ги уговориш за всичко. Защо не пуснеш някоя нова снимка?

# 68
Добро утро!!!Лек и успешен ден,ви пожелавам.

# 69
Добро утро! Рай, блаженство - мъжете са кой на работа, кой на училище, кой спи.
Ще взема да сложа една снимка на новата кола със старата жена. Няма си късмет  Heart Eyes, сменя само колите.  Rolling Eyes
Весел и успешен ден!

# 70
Здравейте мили момичета, много ми липсвате , но от три-четири дни не успявам дори пощата да си проверя. Сега ви изчетох набързо и много ми се иска да пиша, но няма време. След 15 минути излизаме с бебка , на разходка и на преглед. Да я премерят и да проверят дали папка и слушка.
Голяма прегръдка на Ивчок и слава Богу ,че твойте мъже са добре.
Силке и Ню ме развълнуваха и ме провокираха, но за жалост сега няма как да пиша.
Сещам се за един цитат от Реймънд Чандлър " Надеждата крепи човек, особено, когато е напразна  Laughing Та и аз така, надявам се , че скоро ще се добера до тук с малко време .
Хубав ден .

# 71
Здравейте и от мен момичета,
чета ви редовно,  Руми пия си редовно от кафенцето ти, но нооо от известно време не мога дъх да си поема от не се сърди човечето на малките. Tired
Надявам се всички да сте добре, Ивчок ти си добре разбирам. Всичко е по местата си.
Какво стана с Тина и изпита незразбрах.
Незная за вас момичета, но аз се събуждам всяка сутрин благодарна, че съм в Швеция Hug.
Желая весела вечер на всички
  bouquet

# 72
Здравейте!!!Пропуснах да кажа добре дошла на на G&R.Аз не зная куде се намира града в който се местиш,но ти пожелавам да намериш приятели и да се адаптираш бързо.Друг път ходила ли си в Дания?Анастасия ще чакаме включване от теб да разказваш как е минал прегледа и колко е пораснала Алекс.Мимочо най-важното е да се чувстваш добре там където си.А по всичко личи ,че  е така.От това по хубаво няма.Муци ти къде се изгуби?Ани,Пеги,Тина,Силке....,а вие как сте?Хайде оставям ,ви до после.

# 73
Здравейте,момичета благодаря за топлото посрещане,rumrom никога не съм била в Дания и ми е много странно как ще свикна.Живяла съм само в Брюксел,а сега ново начало.До колкото знам градчето е много мъничко и спокойно скоро ще го видя .Казаха ми че в момента има само 2-ма българи аз ще съм 3-та    Joy Joy  ужасно звучи дори не знам как ще се оправям след това като си идвам в Бг,с две думи стреса е на макс.Още веднъж много ви благодаря момичета.   bouquet

# 74
Добро утро!!!G&R надявам се да ти хареса Дания.А в Брюксел как е?Момичета тук е валяло сняг и е понатрупало. Днес децата са междусрочна ваканция и ще излезем на снега да му се порадваме.Пожелавам и на вас лек и хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт