Майки в Дания - 3

• 32 639
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Добро утро и прекрасна и успешна седмица на всички ви!

И кафенцето идеее... Mr. Green

# 661
Добър ден  от мен момичета!!!Муци благодарско за кафенцето.Как сте момичета?Тук времето се оправи и до края на седмицата го дават 32-35 градуса.Товааа вече е много.Изобщо не издържам на горещини,въпреки ,че всяко лято сме на още по горещо.Пожелавам и на вас много слънце и успешна нова седмица. smile3525

# 662
Привет!   bouquet
Ето споменахте ме и веднага се записвам  Hug
Вече стягаме багажа, надявам се на хубаво време през
двете ни седмици в Копенхаген и дано имаме късмет да
свършим това за което сме тръгнали  Praynig все вярвам, че ще успеем...
Аз напускам работата си тук в Бг и без това само се трепя, а насреща - жълти стотинки  Tired
Така тръгвам с 99% надежда и разбира се вярвам и на късмета си все пак...
Поздравявам Ви всички и Ви желая щастливи и слънчеви дни!   bouquet

# 663
Здравейте, здравейте и от мен. Руми, и аз си харесвам много новото име.  Grinning  Не издържам и аз на жегата. Особено август в гърция, ауууу, който не е бил, той само не знае. Сигурно това имаш предвид. При нас в Пловдив го дават до към 4о градуса тази седмица и още от днес се заканваме събота и неделя да сме по поляните в родопите на печени шишчета на огън и заровени в жарта картофи. Ние с малкия сме болни, първо той, сега - аз, жестока хрема, температура, кашлица и още много екстри. Но това не е пречка да си напредваме по плановете и да си мечтаем, и да не си разваляме настроението.
Алекси, чакам с нетърпение какво ще ми кажеш за купуване на жилище в дания. Тази тема е централна в къщи откак случайно ни осени  идеята като не невъзможна мисия.
Теди, както писах по-назад, стискам всички видове палци за вас, за да успеете. Човек трябва да загърби старото, за да отвори път на новото. Това много ми помага в момента. От летище Бургас ли ще летите? Не знам дали знаеш, от 12ти - от събота започват редовните летни чартъри до Копенхаген, може да сте с първия за това лято. Той от Пловдив минава през Бургас, за да качи от там пътниците и след 2 часа е където трябва.  Peace  Приятна седмица, момичета и до скоро.

# 664
Ne namiram kredor za kiriliza, zatova otgovarjam savsem nakratko na vaprosa za kupuvane na jili6te v DK. Njama nikakav problem da zakupish, stiga da ne ti se nalaga da teglish kredit ot datski banki sega pak i v lsedvashite 2-3 godini. Kredit, razbira se moje da vzemesh, no pri uslovie, che imash postojanni i dobri dohodi v DK. Kreditite za jilishte sa obiknoveno sas srok na pogasjavane ot 30 godini.

# 665
Добре завърнали се от BG на Anastasia и vio02!
И на мене много ми се иска да отида до България в края на юни, защото випуска ни се събира за празнуване на ...20 години от дипломирането ни. Но няма да мога, за съжаление. Не съм си и представяла тогава, че с някои от състудентите си няма повече да се видя.
А за срещата- ние вече планувахме гости за този уикенд. Съжалявам.  Anastasia, едни от най-близките ни семейни приятели живеят в Odense и когато пак им гостуваме може да се видим и с вас. Имах натоварена седмица и съм доста изморена, а и тия гостувания покрай рождения ден на дъщеря ми много ми дойдоха, иначе бих направила среща у нас. Е, някой друг път.
Iv4ок, вие не заминавахте ли за BG тоя дни? Приятна ваканция!
А сега лека нощ. Колкото и да съм изморена, тия бели нощи ми действат "безсънно".

# 666
Здравейте момичета!Моята бебка беше с температура два дни и направо се побърках.Това и е първото боледуване и доста се притесних.А и друго и няма, само температура но към 39 гр..Днес я заведахме на лекар и казаха че имала възпаление на ухото и сега пие антибиотик.Най-страното е че тук антибиотика не и го предписаха на час а двапъти на ден. Rolling Eyes
Теди стискам ви палци и ви желая от сърце да успеете и каквото искате нека се сбъдни!
Лека вечер и само хубави неща да ви се случват!!!!! newsm51

# 667
Здравейте! Анастасия, добре сте си дошли! Надявам се да сте си изкарали добре с бебока и можеш да поразкажеш когато имаш време.
Памелка, добре дошли и на вас на датска земя. Дано успееш бързо да се адаптираш. Колкото до лекарската ситема тук, много нещо сме изписали. Не трябва да се учудваш на нищо и най–вече да се запасиш с МНОГО търпение. Скоро ще разбереш, че дори факта, че са ви изписали антибиотик/ пеницилин предполагам/, е изкл. рядък.
Колкото до срещата, много ми се иска, но едва ли ще стане този месец. Освен това на мен Одензе ми е доста далеч...
Пожелавам ви хубав денм момичета!  Hug

# 668
Привет момичета!!!Теди пожелавам ви успех.И всичко да  е така както сте го планували.Памелка  бързо оздравяване на бебка.Ухо да те боли си е доста болезнено.Особенно при бебенце ,което не може да каже къде го боли.Може да е от смяната на климата да ти е настинала.Данмарк да взема и аз да се присъединя към вашата компания за пикник.Оздравявайте и вие.Тина ,а вие как сте?Ивчети къде се изгуби?Хайде оставям ви че  сме на рожден ден.Лека вечер.

# 669
vio02 , благодаря ти за отговора. За нас всяка информация е много полезна и важна.
pamelka, милото бебенце, дано му мине бързо и да не се измъчвате всички, знам какво е.
Руми, хич не му мисли, направо идвай. Защо да не си спретнем една срещичка на пикник в гората? После и в Дания, нали така? Колкото повече - толкова повече. За хубаво е.  Hug
Момичета, днес ме изненада една моя приятелка, която е от 10 години в Канада. Утре ще се видим. Хм, възроди ми се отколешния мерак за новия свят. Канада или Дания, Дания или Канада? Може да хвърлям ези/тура?  ХМ, ХМ, ХММММ...

# 670
Ехе, ДК, много са ти Хамлетовски колебанията! А за пикник ние сме винаги готови.
Памелка, пиши как е малката. Дано се оправи и бързо да забравите премеждието!  Hug А това, че са ви предписали антибиотик си е новина.
Аз пък да се похваля - взех го пустото ниво. С 2 наказателни на теста. Ама който не чете... На 9.08. съм с нова "другарка" в 4 модул  smile3521
Утре уреждаме последните формалности и ще чакате доклад за лятната бг жега от мястото на събитието.
Желая ви хубаво време в 2-те седмици, когато ще ви липсвам  Grinning!
                                                                                 Hug

# 671
Добро утро   bouquet
Ще пътуваме на 17 от София...
Чартърите от София са на полвин цена...така че предпочетохме варианта да пътуваме до Сф.

Да ви се оплача, че в Бг корупцията все така се шири на всички нива и просто съм на ръба...
за всяко нещо се сблъскваш с чиновници които те гледат в ръцете - кошмар...
нооооо няма да се оплаквам! Просто ще гледаме да си подредим другаде живота...

Памелка , дано малката вече е по-добре!  Hug

Ивчок БРАВО и честито за взетото ниво!

Желая на всички слънчев и усмихнат ден!   bouquet

# 672
Момичета, днес ме изненада една моя приятелка, която е от 10 години в Канада. Утре ще се видим. Хм, възроди ми се отколешния мерак за новия свят. Канада или Дания, Дания или Канада? Може да хвърлям ези/тура?  ХМ, ХМ, ХММММ...

Samo da vmetna po tozi povod: Edna moja prijatelka kanadka sled 8 godini v DK re6ha, 4e pove4e ne mogat da prodaljat da jivejat tuka i zaminaha za Kanada. Vsa6tnost o6te edna kanadka napravi sa6toto. Pri tova i dvete sa omajeni za dat4ani. Na prav pogled vsi4ko e supe-dupper v DK, no ako se pozadalbo4i6 (kakto i neminuemo 6te stane), kartinkata e dosta razli4na.

# 673
Здравейте, момичета!
Някоя от вас случайно да познава зъболекар (българин), който да практикува в Дания???

Ако имате такъв познат/а, ще се радвам да ми пуснете координатите му/й на лични. Може и тука, ако не противоречи на правилата на форума.

# 674
Ивчоки, честито ниво. И другото, и по-другото, нали? За пикник щом има желаещи, да го направим пък! Идвайте и вие. Ще забием знамената на поляната и ще завъртим чевермето. Хамлет съм го забравила, ама неговото чудене не беше ли по-фатално?
Теди, къде си резервирахте билетите и кога? Колко струват от София и от Бургас за чартърите?
Силке, недей така. И аз не мислих, че ще си видя приятелката от детството, ама се появи. Господ си знае работата, ние да си гледаме нашата.
ПАмелка, как е бебка? Сигурно вече е по-добре?

Общи условия

Активация на акаунт