Мама чака пролетта - с МАРТ пристига радостта!(31)

• 18 208
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Bobita, искам и аз............ Cry
Ако ще поръчваш, и аз искам такава на Fisher Price и други неща искам! Аз нищо не разбирам от немски! А в е-bay доставката до БГ е 28 лири!!!! Има, но излиза все едно да си я взема от тук!

Готова съм да се включа! Ще ти пиша на ЛС!

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 481
Слънчо, съжалявам миличка! Но важното е, че баба ти и леля ти са добре!  Hug Hug Hug Hug

# 482
Ааааа....чакайте, ДДС -то е включено , сега милото смята ... ама с моя бременен мозък .... Mr. Green

# 483
вижте и товаhttp://www.amazon.com/baby-car-seats-strollers-bedding/b/ref=sa_menu_ba8?ie=UTF8&node=165796011&pf_rd_p=328655101&pf_rd_s=left-nav-1&pf_rd_t=101&pf_rd_i=507846&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1GT1J5J2B56GY6RTEYKB

# 484
Аз като ги смятах от Англия пак толкова излизаше, а тук в БГ са 120-130 лв! Ох, много тъпо, как може в белите държави, където доходите на средно статистическия европеец са х 10 на нашия средностатистически българин!!!

Боби, ще чакаме инфо.... Wink Wink Hug Hug Hug Hug

# 485
Момичета - пускам поръчката ... 4-ри въртележки последно - за мен, за Маринекс, за Натали и за Янинчето - чакам да потвърдите - излизат по 78 лв. на човек... да видим какво ще стане, ако сме доволни - ще поръчваме пак Simple Smile

# 486
Здравейте, момичета Simple Smile Радвам се, че и моите покупки ви харесват  Hug Hug

ahoney Аз много отдавна съм така с корема - с дупка отляво и подутината отдясно, и става все по-голяма. Понякога наистина много се издува там и коремът ми се изкривява. В началото се чудех нормално ли е. Все още не иска да се обърне бебчето ми, все така си седи отдясно, с главичката нагоре, а отляво горе и долу чувствам ритничета и юмручета.
Порт-бебето ви е в любимия ми прасковен цвят, много ми харесва Simple Smile

Тинк Много сладък шезлонг имате! Simple Smile

bobita_25 Аз също имам силно влечение към баничките, мекиците и бозата, и често си хапвам, поне 2 пъти в седмицата!   chef А и препечени филийки обожавам, хапвам ги задължително всяка сутрин. Как точно успявате да се ограничавате с филийките? newsm78  Thinking

Челси Тази година Слънцето навлезе във Водолей на 20 януари в 04:30 GMT, и ще остане във Водолея до 18 февруари 20:00 GMT, след което ще бъде в Риби до 20 март 17:32 GMT. Аз пък, като veni_sasi, исках моето да е Овен, но няма да го бъде.

darida От лекцията за кърмене, на която ходих докато си бях в Англия си спомням, че казаха да се чака най-малко до 37-ма седмица и тогава да се избира сутиен. Така че може да изчакаш още мъничко.
slun4o  spoko Много съжалявам, че е пострадала къщата ви. Добре че близките ти са добре. Опитай да се успокоиш заради бебо.

За памперсите - на мен също една приятелка ми препоръча Либеро и ги купих тях.
Четох, че сънувате разни необикновени сънища. Аз снощи сънувах нашествие на извънземни. Някакви нло-та като зелени флуоресциращи пръчки летяха в небето и един огромен космически кораб беше надвиснал ниско над земята и се въртеше вертикално около оста си, и беше тъмна нощ.  Joy И аз всяка нощ сънувам разни странни неща, но снощи беше безумно. Иначе изобщо не гледам филми от такъв вид, дори отдавна не съм гледала никакви.  newsm78

На всички лека нощ и да спите добре!  smile3525

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 21:47 от Carmen

# 487
bobita_25 , почисти си малко ЛС да ти пратя телефон и да се разберем как да ти дам парички за играчката  Heart Eyes Hug

# 488
bobita_25  може ли и аз да се включа към поръчката.Simple Smile)

# 489
Готово...пращай го, звездичката - мога ли да ти откажа , хайде - вътре си...момичета, пускам я, аз си поръчагх и кошара..няма вече пари в картата....нека да дойдат нещата, после ще пуснем пак...през това време ще си набележим още неща. Последно - 5 въртележки...нека пристигнат, после ще се оправим с паричките, надявам се само, че няма да се откажете....

# 490
Готово...пращай го, звездичката - мога ли да ти откажа , хайде - вътре си...момичета, пускам я, аз си поръчагх и кошара..няма вече пари в картата....нека да дойдат нещата, после ще пуснем пак...през това време ще си набележим още неща. Последно - 5 въртележки...нека пристигнат, после ще се оправим с паричките, надявам се само, че няма да се откажете....

Дано си си почистила ЛС да ти оставя телефон за връзка.
Изпратих ти - благодарско и голямо гуш  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 491
bobita_25 злато си HugКажи  само как да ти дам паричките.Simple Smile)

# 492
зр момичета,нещо само ми се губи нт,та дано успея поне това да пусна.
мама ив радвам се че се появи Hug
тинк много хубаво шезлонгче
добре дошла на новата мама и от мен
слънчо съжалявам много за случилото се наистина наи важното е че са добре близките ти
страхотни въртележки си поръчвате мо мичета.
ох аз днес се уморих малко но има още доста работа а става толкова хубавоооо newsm44
снимах малко покупки да ви кача ама немога да се нагледам ина вашите,супер са
цецинка да се оправяш бързо мила
всички които не съм споменала извинете ме,много ми е изморен и мозъка Tired
благодаря ви на всички за приветствията Hug Hug Hug

надявам се в неделя всичко да е готово и да сглобиме и легълцето.
отивам да качвам снимки ако не спре нета  love001

# 493
Мамита  Hug

slun4o браво, че всичко е наред с леля ти и баба ти  Praynig

Carmen благодаря за инфото за сутиена  Hug Ще изчакам още малко, поне магазина ми е много удобен.

Аз да предупредя този път  Joy, че ще изчезна до неделя привечер  Mr. Green Утре ми е великият ден за пазаруване, както знаете /сигурно, защото го повторих поне 20-тина пъти последните дни  Mr. Green/, после заминаваме на Сливница на гости на кумувете ни, после в неделята до нашите и ще се приберем превечер в София. Сигурно няма да имам търпение да Ви се похваля веднага с придобивките на бебе Любо, но ще трябва да устискам до неделя. Кума ми ме изненада с покана за гости тази вечер, а аз покани за купони трудно отказвам  Joy
Прегращам Ви много всичките  Hug  Hug  Hug

Евче, дръж фронта  Praynig Hug Praynig Много целувки на коремчето!

# 494
Аз утре съм на лов за одеалца , завивки и чаршафчета , ако някой сподели за качествени и не ужасно скъпи нещица ще съм благодарна . Основно търся памучни одеалца , не полар и не плюш и от този сорт.

Общи условия

Активация на акаунт