Мама чака пролетта - с МАРТ пристига радостта!(31)

• 18 208
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
забравих 4elsy Hug Hug Hug HugМного добре изглеждаш на  снимката Heart Eyes

# 601
памполина много ти благодаря мила,ще пробвам веднага че е много неприятно и дано не стане по голямо Hug

# 602
Ох , ей ме и мен , събудих се с главоболие , запушен нос , както всеки ден на последък и кофти настроение. Поне милия помогна в шетането и сега мога да релаксирам , а дано подейства и парацетамола  ooooh!
Хайде, стига съм мрънкала  Wink
wola , честит юбилей мило , догодина по това време и едно сладко детенце да тичка покрай теб ти желая !

ahoney,
тествахме вече , работи без проблем . Има програма , което е независима от наличието на интернет и за сега спестявам пари за бебефон , че те видео бебефоните са едни цени  Crazy
Бобита , не се кахъри мила , явно не е било твоето портфейлче  Wink ще излезе нещо по-хубавко сигурна съм  Hug

Ох , надявам се с таткото да наснимаме покупките и да ви ги покажем днес , ноооооо дали ще стане кой знае  Rolling Eyes

# 603
  • София
Wola, честит Рожден Ден!  newsm59
Ето най-после мога и аз да се похваля с първите си две покупки:
http://martenki2010.snimka.bg/baby/nashite-pokupki.461443.17079376
http://martenki2010.snimka.bg/baby/nashite-pokupki.461443.17079378
Вчера в такава паника бях изпаднала, че още нищо нямаме, ужас. Трябваше спешно да сложим началото на покупките  Mr. Green

# 604
Добро утро или вече добър ден и от мен !

Wola, честит Рожден Ден! Много здраве най - вече и най - хубавото бебче скоро Simple Smile

Маминки и аз гледах клипчетата за раждането и верно са много гадни тия с естественото раждане.  Но да питам раждалите мами в БГ - Голи ли ще бъдем докато раждаме, няма ли да има поне нощница отгорееее. Верно този момент не е много за суета или срам, но някак ще се чувствам по - спокойна / до колкото може/  ако само долната част от тялото ми е на показ на цялата болница.

# 605
Добро утро и от мен! Аз пак спах до обяд...  Embarassed

Wola честити юбилей! Да си жива и здрава и много обичана и щастлива, а през март да те зарадва здраво и прекрасно бебоче!

bdbaloni

lorelei75 честити първи покупки!

# 606
  • Пловдив
Wola, честит юбилей, миличка! Да си жива и здрава, обичана и обичаща, прекрасна съпруга и най-вече щастлива мама Hug

# 607
  • Враца
Гери(Wola) желая ти здравето на скалите,дълголетието на орлите и най-красивото бебе на света smile3525 smile3525 smile3525

Ха сега здравейте и от мен ,аз поспах порядъчно както се вижда от часа Embarassed Embarassed Embarassed

Хики-мики не те събличат гола,само вдигат нощницата до гърдите
Айде отивам да видя милото дали ми е направил кафе и ще пиша пак Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 608
ahoney,
[/b]тествахме вече , работи без проблем . Има програма , което е независима от наличието на интернет и за сега спестявам пари за бебефон , че те видео бебефоните са едни цени  Crazy

marinex, може ли да дадеш подробности за тази програма - как се казва и от къде може да се изтегли и инсталира, че и на мен не ми се дават луди пари за видеобебефон.

# 609
wola,  newsm59 nbirthday newsm67  bigdance2  ura  party041.Да си жива и здрава най-вече, от всичко по много и най-качественото.А през март едно малко, сладко пухкаво бебче.
lorelei75 честити покупки.
Ние бяхме на разходка въпреки студеното време.1 час-много добре ни се отрази-бузките стаха румени. Party Flutter
 Hug Hug Hug Hug Hug за всички.

# 610
Маминки и аз гледах клипчетата за раждането и верно са много гадни тия с естественото раждане. 

Аз гледах само това за водното раждане и ми се стори много мило. Другите не мога да се престраша да гледам и не ги препоръчвам на хора със слаби нерви!  ooooh!

# 611
  • На брега
Маминки и аз гледах клипчетата за раждането и верно са много гадни тия с естественото раждане. 

Аз гледах само това за водното раждане и ми се стори много мило. Другите не мога да се престраша да гледам и не ги препоръчвам на хора със слаби нерви!  ooooh!

Е, не е толкова страшно, а и тази част от раждането, като че ли е най-бързата... Аз се притеснявам повече от предишните етапи на раждането (казват, че някой първескини раждат по 6-10 часа newsm78) и именно за това ми се искаше да науча нещо повече за правилното дишане по време на контракциите и методите на справяне с болката и минимализиране на разкъсванията...
Е, за сега съм смела, но като навляза в 9-тия месец - може и аз да "свия платната"  Wink

# 612
Ами май е най-лесно ако ходиш и се занимаваш с нещо през първия етап. Гадното в БГ болниците е, че те връзват на леглото и не можеш да се разхождаш. Затова толкова майчета предпочитат да идат в последния момент и са съвсем прави. Ние с любимия ще ходим до болницата, която съм избрала на 1ви февруари и ще ги разпитам за всичко, но от няколко познати знам, че там окуражават родилките да се разхождат колкото могат повече и по-дълго докато си получат необходимото разкритие и т.н... да видиме какво ще обяснят хората...

Четох вече няколко клинични проучвания за водното раждане и резултатите са много окуражаващи. Много по-малко разкъсвания, по бързо раждане, по малка нужда от болкоуспокояващи, по малко болки, по малко стрес, здрави бебчета... Изобщо колкото повече чета толкова повече се навивам за въпросното водно раждане. Но навсякъде пише, че се препоръчва единствено и само в заведения с добра база и много добре подготвен и опитен персонал в именно този начин за раждане. Ние и затова избрахме въпросната клиника, в която ще ходим по другата седмица - те с това се славят хората и само добри неща съм чувала за тях. Дано да е наистина така...  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 14:48 от Tink

# 613

Аз гледах само това за водното раждане и ми се стори много мило. Другите не мога да се престраша да гледам и не ги препоръчвам на хора със слаби нерви!  ooooh!

Е, не е толкова страшно, а и тази част от раждането, като че ли е най-бързата... Аз се притеснявам повече от предишните етапи на раждането (казват, че някой първескини раждат по 6-10 часа newsm78) и именно за това ми се искаше да науча нещо повече за правилното дишане по време на контракциите и методите на справяне с болката и минимализиране на разкъсванията...
Е, за сега съм смела, но като навляза в 9-тия месец - може и аз да "свия платната"  Wink

Може би ще е най - добре да посетиш някоя лекция за раждане и дишане по време на раждането. Така ще се почувстваш със сигурност по - спокойна и сигурна, а и знаеща какво точно се случва с теб. Определено помагат!

А относно водното раждане, до колкото знам в БG се предлага само в Тина Киркова, но наистина не се знае до колко стерилна среда могат да ти осигурят. Гледах цените, не е толкова скъпо, но не и популярно може би точно поради тази причина.

# 614
hiki_miki аз не бих рискувала с водно раждане в България. Не заради стерилната среда, не в това е проблемът. Проблемът е, че нямат опит в провеждането на водното раждане.

Общи условия

Активация на акаунт