Как отслабнах с 10 кг. за 10 дни:5 - та тема

• 203 699
  • 836
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
1,68 съм. След това минах на плодове и си смъквах нормално почти по кило на ден. Хормонални проблеми уж нямам макар че ми е отстранена половината щитовидна жлеза, но си пия хапчетата.

# 676
Здравейтеее!!! Много се надявам на бърз отговор, момичета.... Утре ще бъде първият ми ден със сиропа и преди малко пих английска сол. Моля ви кажете в какво количество сте взимали и дали е много цялото пакетче??? Олеле май съм прекалила  ooooh! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дано да мога да спя тази нощ  Tired

# 677
1,68 съм. След това минах на плодове и си смъквах нормално почти по кило на ден. Хормонални проблеми уж нямам макар че ми е отстранена половината щитовидна жлеза, но си пия хапчетата.

Може би твърде много ти се забавя метаболизма при глад, но все пак е странно. Тоя твоя организъм е някакъв железен - не се дава Grinning Е, поне е доста вероятно да оцелееш повече време отколкото другите биха оцелели, ако се изгубиш някъде без храна.  Ако това е някакво успокоение. Laughing (Малко на спам го ударих Crazy)

# 678
  • София
Здравейте и от мен! Смятам да се присъединя към вас отново! Пих сиропа началото на януари седем дни, за това време + 2 дни преди това на плодове и зеленчуци смъкнах 7 кг. После след като се захраних качих 1,5кг, но продължих с ограничаването на храната и го докарах общо 12 кг надолу. Направих почивка, върнах един кг и сега мисля пак да се почва с глада.  искам да смъкна още общо 10 -12 кг. Не съм дебела, тъй като съм доста висока и държа много на килограми, а и пълнея равномерно, но... Naughty  От днес 2 дни плодове и зеленчуци и после ако изкарам 7 дни сироп ще е супер.   Mr. Green Ще докладвам редовно! Успех на всички  Peace

# 679
  • Пловдив
Отказвам се от сиропа, решх че за 10 дни с плодове и чай мога да сваля 6-8 кг. Ще пробвам. Успех на вас. Приятелките, който го пиха и кило не свалиха.

# 680
Днес ми е първи ден на сиропа... за сега добре, но ме е страх за довечвера вкъщи.... newsm78

# 681
Здравейте на всички! Simple Smile Моля Ви, за разяснение. Интересуваме с тази диета дали се отслабва цялостно или на определини места, защото ме е страх да не отслабнат първо гърдите ми Embarassed така се получава винаги при мен с диетите

# 682
Здравейте на всички! Simple Smile Моля Ви, за разяснение. Интересуваме с тази диета дали се отслабва цялостно или на определини места, защото ме е страх да не отслабнат първо гърдите ми Embarassed така се получава винаги при мен с диетите
На определени места се отслабва само с липосукция,но не и с диети.Много ясно,че първо гърдите ще се смалят   Simple Smile

# 683
Здравейте аз съм 8 ден, но ми свърши сиропа, така че започвам да се захранвам. При мен резултата не е впечатляващ, като при другите дами (почти 4 кг). Много се надявам да продължа да свалям, защото реално в последните няколко дни загубих от теглото си. Мисля днес да хапвам зеленчукова супа, а след няколко дни, когато мога да приемама по разнообразна храна да го карам само на салати, защото се надявам, че като съм задвижила метаболизма ще продължа да свалям:)

# 684
paceto не пий сокове само сироп и вода и прави йога !!! Това е важна част от диетата за която всичк изабравяме.
Аз съм на 8 ден от захранване остават ми още 2. 
Ядох торта и дюнер Simple Smile за което съжали 100 кратно понеже коремчето ми малко се наду пак.
От 9 кила сега съм ги задържала на 7 кг.
Тази седмица хуквам на йога и по сливенските баири и смятам да направя още един 5 дневен курс със сироп или 7 зависи колко ще издържа след около седмица две.
Никой не казва обаче как е със задържането на килцата какво яде после какви упражнения прави точно ???
Айде споделете де!!!

Аз правя тези : http://www.youtube.com/watch?v=CTZIGHg-9MA
http://www.youtube.com/watch?v=IvpVPVZovIU
http://www.youtube.com/watch?v=NonbHfuzOqk

# 685
Привет
аз съм втори ден зхранване, както 12 дни не чувствах глад, днес съм гладнаа Simple Smile свалила съм почти 5 кг

относно вкуса на сиропа - аз го пиех с лимон и на екс, червения пипер и джинджифила не ми понесоха

Paceto, търпение, търпение... ще свалиш кг Wink

При захранването между яденето пий сироп и вечер също - аз така правя иначе съм супер гладна! По време на захранването трябва още малко да свалиш мисля.

# 686
  • Русе
Боже, момичета как си увреждате организма, не е истина. Сиропи,миропи глупости, всичко е бизнес за пари  Shocked
 Знайте, че организма рано или късно ще Ви го върне, както на мен - ГАСТРИТ - "отмъщението на стомаха".

Не искам да Ви обезкуражавам, просто казвам нещо, което и Вие самите го знаете,че това е вредно, но и аз бях така защо да чакам 2 месеца да отслабна с 10 килограма като може да стане и за 15 дена..  newsm78

И все пак пожелавам успех на всички!!

Най-вече да сме здрави и щастливи... Hug

# 687
Здравеите и от мен,мили момичета.Аз живея в чужбина и ми беше адски трудно да се снабдя със сиропа,но накрая го намерих.И чудо на чудесата почти 8 кг  за 10 дена без тормоз,глад(не изпитвах нужда от храна)и гузна съвест,че съм прекалила със чииз кеика или някоя друга глезотиика.Но има 1НО аз не направих правилно захранването и ето ме пак с 6 върнати кг #Cussing out #2gunfire.Сега пак ходене по мъките докато си го намеря.Така че внимаваите със захранването,защото коварните кг само това чакат и пак се лепват.

# 688
 За ден и половина съм - 1.5 кг. Много съм доволна Simple Smile Айде чао отивам на танци  Party

# 689
Аз върнах 2 кг  от 9  Simple Smile в четвъртък тръгвам на йога Simple Smile ще пиша дали са се задържали или не засега всичко е наред въпреки че не спазих захранваето толкоз много Simple Smile

Verchet0  ние ядем мила само че течна храна и после сокове и плодове салати

Общи условия

Активация на акаунт