Как отслабнах с 10 кг. за 10 дни:5 - та тема

• 203 700
  • 836
  •   1
Отговори
# 660
nadysa, страшно се радвам за теб Grinning, наистина имаш видим резултат
Днес ми е 4 ден, а имам свалени по- малко от две кила, като повярвайте ми съм доста пълничка и очаквах да имам по- сериозен успех. При мен разликата е, че изпитвам непоносимост към сиропа и не мога да пия големи количества, но иначе карам само на него....... е пих два фреша от портокал, ама едва ли това е причинатада не съм свалиа повече кила newsm78

# 661
И на мен не ми е много приятен вкуса на сиропа, вече, в началото беше по - поносимо.Добавям доста лимон към всяка доза, и така почти не го усещам сиропа.Друг начин няма, ако някой има идеи, да сподели.

# 662
След 10 те дни сироп - 4.800 кила Simple Smile Четвърти ден захранване  вече съм -8.800 кила Simple Smile някъде около 160 см съм Бях 77.600 сега съм 68.800 Simple Smile
един номер по малки панталони и висока мотивация
През периода на захранване също свалям много, йога правя но не убийствено много защото съм затлъстяла и кекава.
Някоя мама да каже какво яде и по колко след захранването за да задържа килцата. Какви упражнения точно прави.

# 663
Здравейте, бях обещала като отида на процедурите и в София да пиша как е , като ги съпоставям с тези при Гарабитов. Уреда е същия, разлика няма, даже мисля, че тези тук са по-добри. Поне за мен е така, а и като се има предвид , че в Пловдив има много допълнителни разходи за престой, ако не си от града...намерих това, което търсех и продължавам напред... Дано има ефект.

# 664
След 10 те дни сироп - 4.800 кила Simple Smile Четвърти ден захранване  вече съм -8.800 кила Simple Smile някъде около 160 см съм Бях 77.600 сега съм 68.800 Simple Smile
един номер по малки панталони и висока мотивация
През периода на захранване също свалям много, йога правя но не убийствено много защото съм затлъстяла и кекава.
Някоя мама да каже какво яде и по колко след захранването за да задържа килцата. Какви упражнения точно прави.

Това за две седмици ли?"  Shocked Браво Hug Скоро ще трябва да сменяш гардероба с по-секси дрежки  4470

# 665
Само при мен - при захранването качих килограми Embarassed Но иначе от началото на моите усилия - 01.02.2010 до днес съм общо 12 кг надолу, което е мн. добре. Но като си помисля още колко ме чакат..... Party Нека я има темичката та да си даваме кураж Peace

# 666
Аз обаче продължавам да се тормозя, защото за 5 дни имам свалени само 2 кила, което спрямо вашите резултати е много малко, а не съм от тези, които имат за сваляне по 5 килца(при мен трябват 15кг.)

# 667
Аз обаче продължавам да се тормозя, защото за 5 дни имам свалени само 2 кила, което спрямо вашите резултати е много малко, а не съм от тези, които имат за сваляне по 5 килца(при мен трябват 15кг.)

Преди този режим как си се хранила? Явно метаболизмът ти се е забавил  Thinking

# 668
Честно казано, доста нездравословно и има логика метаболизма ми да е доста забавен...Но все пак при пълен глад 5 дни, рзулатът ми е крайно незадоволителен, което малко ме демотивира Crossing Arms Няма да се предам все пак:)
Бях писала, че си позволявам да пия фреш, което мисля, че не е проблем.

# 669
В плодовете има много въглехидрати и ако ги пиеш се и усвояват още по-бързо, отделно фруктоза и т.н. ..  Аз съм на мнение, че е много вероятно заради тях да не сваляш, понеже и аз като бях на диета, задържа заради тях. По-добре пийвай чайче Simple Smile

# 670
Честно казано, доста нездравословно и има логика метаболизма ми да е доста забавен...Но все пак при пълен глад 5 дни, рзулатът ми е крайно незадоволителен, което малко ме демотивира Crossing Arms Няма да се предам все пак:)
Бях писала, че си позволявам да пия фреш, което мисля, че не е проблем.
По принцип гладът най-много забавя метаболизма,така,че е нормално.Но поне ще се причистиш от токсини  Simple Smile

# 671
Мерси за съвета, Mircheva90:) В такъв случай няма да пия повече, а дали по време на приема на сиропа може да пия нещо друго освен чай

# 672
Привет
аз съм втори ден зхранване, както 12 дни не чувствах глад, днес съм гладнаа Simple Smile свалила съм почти 5 кг

относно вкуса на сиропа - аз го пиех с лимон и на екс, червения пипер и джинджифила не ми понесоха

Paceto, търпение, търпение... ще свалиш кг Wink

# 673
  • Варна
Като чета какви резултати имате уаууу...Аз за 6 дни на сиропа не мръднах и кило. Почнах 61 и толкова свърших, никога не ми се е случвало да попадна на толкова неефективна за мен диета. Иначе глад не усещах и умора също и през цялото време съм и тренирала през ден плуване и кростренажор имам вкъщи и още не мога да повярвам.
Успех на всички  bouquet

# 674
Като чета какви резултати имате уаууу...Аз за 6 дни на сиропа не мръднах и кило. Почнах 61 и толкова свърших, никога не ми се е случвало да попадна на толкова неефективна за мен диета. Иначе глад не усещах и умора също и през цялото време съм и тренирала през ден плуване и кростренажор имам вкъщи и още не мога да повярвам.
Успех на всички  bouquet

Това ми се струва физически невъзможно. 6 дни глад и спорт и да не свалиш нищо. newsm78 Да нямаш някакви хормонални проблеми или да си в цикъл..?
Е все пак влияе и това че си 61 кг (предполагам, че не си под 1,65 висока) - т.е. колкото по-малко си толкова, по-трудно и по-бавно ще убедиш тялото си да започне да сваля и по-малко ще свалиш.

Общи условия

Активация на акаунт