Как отслабнах с 10 кг. за 10 дни:5 - та тема

• 203 696
  • 836
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ към вси4ки които се опитват да отслабнат с или без МАДАЛБАЛ!Днес е моят 5-ти ден и нито ми е много лесно , нито прекалено трудно.Свалила съм 6.5 кг. и аз не зная защо толкова много,но съм много доволна.Разковничето може би е в многото течности които пия.Виждам че се променям(като че ли ставам по-нежна ).Успех на всички!Забравих да допълня че пия мадалбал.

# 706
TediSavova - една лекарка ми каза, че вредял много на черния дроб, но не и вярвам много.

# 707
  • В градината...
Нe мисля, че лекар трябва да каже, че вреди на черния дроб. То си е логично. Всяка такава рязка редукция на теглото е свързана със стимулиране на биохимичните процеси и метаболизма, които не могат да се понесат от органите безболезнено. Още повече, че тук е намесен продукт с неясно химическо съдържание.

# 708
Мили дами,влезнете в страницата на Иван Гарабитов и ще получите отговор на много въпроси.При мен деиствието на Мадал Бал беше фантастично,не толкова заради свалените кг,а повече заради самото детоксиниране на организма.Не ме предизвикваите да ви обеснявам цветно и нагледно какви *чудесии* излизаха от моето тяло.И наи важното пиите много течности,за да може организмът да изхвърли по бързо от тялото насъбралата се шлака.

# 709
Нe мисля, че лекар трябва да каже, че вреди на черния дроб. То си е логично. Всяка такава рязка редукция на теглото е свързана със стимулиране на биохимичните процеси и метаболизма, които не могат да се понесат от органите безболезнено. Още повече, че тук е намесен продукт с неясно химическо съдържание.

Какво ще рече "стимулиране на биохимичните процеси и метаболизма"?

Специално метаболизмът при гладуване не се стимулира, а се забавя. А какво имаш предвид под "биохимичните поцеси"? "Биохимични процеси" по-скоро е синоним на метаболизъм, защото какво е метаболизъм ако не биохимичните процеси, които превръщат храната в енергия?

Извинявай, но мисля, че се изказваш малко неподготвена или поне не можеш да обясниш добре това, което имаш предвид.

# 710
  • В градината...
Да, вярно е че са синоними. Под стимулиране имам предвид приемането на този продукт. Който, очевидно води до ускоряване на процесите, свързани с разграждане на мазнините.

# 711
  • Ботевград
Здравейте момичета  Hug
Поръчах си сиропа, ще се присъединя официално към темата, когато дойде и започна.
Благодаря за изчерпателната информация  Hug

# 712
Здравейте всички !  bouquetКак сте днес?Аз се чувствам много добре.Отслабнала съм с още 0.5кг.Пийте много течности и не се отчайвате ако някой от вас задържа в момента килограми.Искам да кажа на всички ,че на мен също ми се яде,но може би защото зная вкуса на всяка една храна и си представям какво удоволствие бих изпитала от нея ако я вкуся.Всички вече забелязват моята промяна и ме поздравяват.Много съм обнадеждена защото много хора ме подкрепят.Днес ми е 7 ден.Успех на всички. #2gunfireУбийте излишните килограми!

# 713
Здравейте на всички! Чета ви от доста време и сега реших да споделя и това, което аз правя. От 16.03. пия сиропа. Аз си го поръчах заради многото здравословни проблеми, които започнаха да загатват за себе си. Бях на преглед при Гарабитов и той каза, че със сиропа и йога ще постигна чудесно здраве. Обаче, аз/ на този етап / няма как да отделя време за клиниката и реших в домашна обстановка да опитам да си помогна. Първите три дни се провалях-около 14 часа огладнявах ужасно и си хапвах. Видях, че програмата с пълен глад не е за мен. Тогава, реших да намеря моя си начин. Правя испанската версия, като следвам организма си. Резултатите ми са впечатляващи, според мен. За две седмици съм свалила 5 кг и се чувствам чудесно. Да кажа, че имам за махане поне 20 кг. от себе си и е нормално началото да ми е силно. Но, най-важното е, че болежките ми изчезнаха. Остана само една лека болка, която чувствително е намаляла и съм убедена, че ще се отърва и от нея.

# 714
Здравей Знам и Мога !Поздравявам те и искам да те попитам орентировачно можеш ли да ми кажеш колко ще струва дневен престой в център"Гарабитов",примерно спане,йога,масаж.Аз съм много склонна към напълняване,не може цял живот да броя калории,да съм на диета,да не смея да хапна нещо сладко и т.н. Чух ,че там така ти оправят метаболизма че запазваш килограмите и естествено без да прекаляваш с храната.Щте ти бъда много благодарна.

# 715
Това, което си спомням е, че за 30 мин. се плаща 40 лв. Толкова трае една процедура с апарат. ЗА йогата не си спомням цените. И сиропа си го купуваш отделно. Има и хотел с нощувки. НО и тези цени не помня-нямах намерение да оставам и затова не се интересувах подробно, но знам, че по тел. може да получиш инфото за цените им. Има тел. за контакти в сайта на Гарабитов.
Съжалявам, че не можах да съм ти от полза много! Rolling Eyes

# 716
Завиждам благородно на всички които свалят килограми.При мен за жалост нямаше никакъв резултат за 2 та дни само на сиропа,вероятно трябваше да съобразя че последната седмица пиех китайски капсули меизитанг и почти нищо не ядях освен по листо маруля на ден.Мисля,че това е причината да не сваля нито грам за 2 та дни,то просто нямах нищо в стомаха.Ако някоя е правила подобна глупост като мен ,нека сподели дали е имало все пак ефект от сиропа или аз съм най-яката каръчка в групата на "пухкавките". Simple Smile
И само да попитам дали някоя е карала колело и е плувала по време на пиенето на сиропа или тялото няма сила за подобни натоварвания.

# 717
За информацията на ''Знам и Мога'' много благодаря и тя е ценна за мен.На тебе'' Bube2006''да ти кажа че има много голям ефект от диетата с мадалбал.При теб може би е въпрос на малко повече време.А по отношение на това какви сили има организма аз мога да ти бъда пример :работя на две места и едновременно с това записах да уча италиански имам сили и за още.Работата ми е натоварена и постоянно се изкушавам защото работя като сервитьор ,така че храната е винаги пред очите ми.И аз съм пухкава ,но знаеш ли какво правя когато искам да се стимулирам:купувам си нещо -бельо,плат за дреха(аз умея да шия)червило и след това си представям как бих изглеждала с тях като отслабна.Другото което е че има хора които според мен в началото не свалят килограми а след определем период започват да слабеят много бързо .В краина сметка колкото свалиш толкова не се отчайвай от първия път ще го направиш пак.

# 718
Завиждам благородно на всички които свалят килограми.При мен за жалост нямаше никакъв резултат за 2 та дни само на сиропа,вероятно трябваше да съобразя че последната седмица пиех китайски капсули меизитанг и почти нищо не ядях освен по листо маруля на ден.Мисля,че това е причината да не сваля нито грам за 2 та дни,то просто нямах нищо в стомаха.Ако някоя е правила подобна глупост като мен ,нека сподели дали е имало все пак ефект от сиропа или аз съм най-яката каръчка в групата на "пухкавките". Simple Smile
И само да попитам дали някоя е карала колело и е плувала по време на пиенето на сиропа или тялото няма сила за подобни натоварвания.
Аз лично свалих със сиропа 6 кг за 11 дни.Много се надявах на повече,предвид,че имам да свалям 30-40кг,но и това е добро начало. Другото му достойнство,освен пречистването и т.н. , е че доста лесно се изкарва с него,не се чувства убийствен глад,освен това за 10 дни така ти се свива стомаха,че каквото и да правиш не можеш да изядеш толкова храна,колкото преди диетата.Съответно веднага може да се мине на друг режим за отслабване мнооооого по-лесно и безболезнено Simple Smile
По въпроса със спорта е най- добре да се намали,и  да не се прекалява.По-добре да се замени с ходене или друга по-лека физическа дейност.

# 719
Сърдечно благодаря на всички които подавате ръка на другарче в нужда Simple Smile.В момента си правя леко захранване със супички с идеята след няколко дни да продължа със сиропа.Надявам се да мога и аз да вдигам гордо ръчичка когато някой попита-абе има ли някоя позаслабнала от вашата група.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт