Как отслабнах с 10 кг. за 10 дни:5 - та тема

• 203 697
  • 836
  •   1
Отговори
# 135
 Momi4eta ne moga da povjarvam tova e 4udo...snoshti bjah 58.00 dnes 56,4....4usvtam se prekrasno...Blagodaria na avtorkata na temata 4e mi otvori o4ite.,minalata sedmica mi se raveshe 4e ne si vlizam v drehite a sega sum na letnite si kilogrami... :hug:uspeh na vsi4ki Grinning

# 136
  • София
Не знам дали пиенето на повече сироп оказва по - голям ефект в отслабването ...  newsm78
На мен не ми се пиеше много, правех си 600 мл. сок (4 с.л), мъжа ми и той по толкова, но аз не изпивах и това количество, винаги ми оставаше. Отслабнах 7 кг  за 7 пълни  дни, като преди да започна бях 2 дни на плодове и зеленчуци.
Оттогава минаха 3 седмици, в началото качих 2 килограма, но после ги отслбнах и даже и още, сега съм 9 килограма надолу.  Grinning
Не мисля, че количеството сироп има особено голямо значение, аз пиех само когато огладнеех.  Peace

# 137
Здравейте и от мен момичета! И аз какво ли пробвах да си сваля килограмите,но нямаше никакъв ефект.Като четох вашите отзиви се амбицирах и аз да си поръчам сиропа,така че скоро и аз ще съм в отбора.Всъщност си направих поръчката още в сряда,но ми се обадиха от офиса им и ми казаха,че най-рано към края на следващата седмица да го очаквам,защото следващата сряда получавали стоката.Преди да започна програмата имам следните въпроси към по-опитните:
1.По колко английска сол се пие първия ден?
2.Относно солената вода - всеки ден ли я пиете и в какви пропорции?

# 138
ку ку... аз пак съм тук  Peace
ден трети - 2кг минус, ама колко са реални, колко не са един господ знае. в смисъл,че нали пия много вода и то е ясно, че като измия две чаши вода ще съм с 1кг по-тежка примерно, но важното е,че кантара показва надолу
интересното е, че аз не се чувствам отслабнала,а и не виждам от къде съм ги свалила тези килограми. другото, което мааалко ме тревожи е, че нямам от симтомите - обризи,миризма,дъх, тъмна урина и т.н посочени в книжката. това какво означава?че нямам токсини или, че не ми действа? аз по принцип не пия и не пуша, може и да е от това
имам обаче един проблем... довечера ми се налага леко прегрешение с една малка биричка и нещо за ядене, защото съм на събиране и ми е неудобно да ида и да пия вода цяла вечер. въпросът ми е, ако още на следващата сутрин пия английска сол дали ще замажа положението и така да се каже организмът ми да не отрази много много приетата храна. другият вариант е да ходя да повръщам, но това не ми се вижда добра идея
до сега не съм пила подсолената вода.мисля да проблем.
стига съм ви занимавала със себе си. хайде успех с килограмите и да ви кажа това чудо действа  Peace

# 139
Здравейте и от мен момичета! И аз какво ли пробвах да си сваля килограмите,но нямаше никакъв ефект.Като четох вашите отзиви се амбицирах и аз да си поръчам сиропа,така че скоро и аз ще съм в отбора.Всъщност си направих поръчката още в сряда,но ми се обадиха от офиса им и ми казаха,че най-рано към края на следващата седмица да го очаквам,защото следващата сряда получавали стоката.Преди да започна програмата имам следните въпроси към по-опитните:

Здравей миличка и добре дошла при нас! Hug
За английската сол : в аптеката като си я взех мойта на нея пишеше за колко приема е , аз направо на един (можело ! Laughing ).Веднъж я пих и направо .....  Sick няма по гадно нещо на света.Утре обаче пак ще пийна че ще ми е 4 ден.
Подсолената вода не я пия , звучи ми по - отвратително и от английската сол (ако е възможно нещо по-отвратително де).
Преди приема на сиропа си направи поне един ден разтоварващ.Аз лично пийвам от сиропа и хапвам по нещо малко дето ме изкушава и така спокойно си почвам от другия ден само на сиропчето.
Като резултати : за 2 дни минус 2,4кг. Grinning  Grinning  Grinning  Grinning
Явно в комбинация с аеробиката и многото пиене тоя път повечко ще сваля.Казвам го защото все пак за трети път го правя и се притеснявах дали ще действа пак.
За резултати чак накрая ще Ви пиша пак .Дотогава не се предавайте лесно е и си заслужава.Само първите 2-3 дни е гадно  Laughing

# 140
И аз от днес съм на сиропчето, но 5 дни ще пробвам!
Вчера пих английската сол и до час ефекта беше  Mr. Green!
Разделих сиропа на 5 равни части, като всяка ще добавям по 5 лимона, 5 щипки лют червен пипер и 1,5 литра вода! Малко ми е лютичък, но дано има и при мен ефект!
Аз искам около 10 кг да остлабна, ще пиша как върви и при мен!

# 141

Ами аз изпих 30 мг от английската сол или колкото е пам пакетчето, разредено в около 200 мл вода еднократно! Това ми казаха само първия ден! Но доста разхлабва и гледай да е в ден, който ще си повече у вас!  Hug
Солена вода не ми казаха да пия, пише иначе в книгата! Това от извора дето се вика и от клуба по Йога!  PeacePeace

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 10:39 от ORHIDEA

# 142
Момичета от сайта madal.bg поръчвате нали?

Аз си го взимам направо от Гарабитов или от Йога клуба му, ако имате близки от Пловдив, да отидат на място да ви вземат момичета!  Hug

Ох, знам, че ще има ефект, като ви чета още повече съм сигурна в това, дано само не ме изкушават близките с храна!  Rolling Eyes
Иначе не пия алкохол, не пуша, надявам се и кожата да се промени и избистри!
Сега обаче ми се е развалил кантара и се ядосвам, ще ходя при някоя приятелка да засека от колко почвам и след 5 дни на колко ще съм вече!

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 10:41 от ORHIDEA

# 143
   Здравейте , и аз смятам да го почна , но пък прочетох по- нагоре в темата от една съфорумка ,че си го купила от китайски магазин за по-малко пари . Ако е така наистина , защо да го поръчваме и ако наистина е с тази разлика в парите ...... ? А и ще е в ръцете ни доста по-бързо , отколкото с достовка.newsm78. Не знам де- т.е - въпросът ми е - има ли още  някой , който си го е купил от китайски магазин скоро? Ако  е така , от къде точно ( предполагам на Пиротска в София), но все пак да питам. Защото като се обадих днес в центъра на Гарабитов и там ми казаха , че след като я предадат на куриера в понеделник - оттам броят от три до седем дни доставка. Това си е доста.
    Хайде успех мацки и пишете  Simple Smile

# 144
   Здравейте , и аз смятам да го почна , но пък прочетох по- нагоре в темата от една съфорумка ,че си го купила от китайски магазин за по-малко пари . Ако е така наистина , защо да го поръчваме и ако наистина е с тази разлика в парите ...... ? А и ще е в ръцете ни доста по-бързо , отколкото с достовка.newsm78. Не знам де- т.е - въпросът ми е - има ли още  някой , който си го е купил от китайски магазин скоро? Ако  е така , от къде точно ( предполагам на Пиротска в София), но все пак да питам. Защото като се обадих днес в центъра на Гарабитов и там ми казаха , че след като я предадат на куриера в понеделник - оттам броят от три до седем дни доставка. Това си е доста.
    Хайде успех мацки и пишете  Simple Smile

Аз за първи път чувам че го има и от китайски магазин.Разликата е в качеството преполагам.А каква е марката на този който е купен от китайски и за какви пари точно?При нея имало ли е ефект въобще?

# 145
Ами започнах от 110кг.реших,че не мога повече да съм такава,но най-големия стимул ми беше човека,когото обичам.Прочетох за сиропчето в нета и се реших.Стори ми се лесно и подходящо за мен,но всеки организъм е различен,нали.Купих го от тукашния китайски магазин,миналата година 500мл.за 27 лв.,и започнах.Бях много стриктна,друго не хапвах,само кафе с мляко или сметана.Беше супер.Колкото пъти се кача на кантара,цифрите са намалели.Свикнах,не изпитвах глад,чувствах се страхотно,само последните дни малко ми прималяваше,но като пийна сокчето и минава.Така първия път 10кг.След това започнах захранване,но се поизложих мъничко с хапването.Страхувах се да се кача на кантара,защото към 10 дена после си хапвах всичко,само хляб не.Като се измерих бях само 1 кг отгоре.След още 10-ина дена се реших пак.хареса ми резултата,а и чувството на лекота и доброто настроение .Така за 2 месеца ги свалих тези 20 килца,без никакво кой знае какво усилие.Няколко месеца почивах,опитвах други диети,но никоя не ми допадна така и нямаше такива резултати.От 90кг.слизах надолу-нагоре и така Варираха едни 8 кг.Сега от понеделник,25 януари пак съм на сиропчето и в момента съм 83 Ако някой иска,мога да му пратя снимки,за стимул.А,и глава не ме е боляла.Болеше ме когато опитах диетата на дюкан .Със сиропа се чувствам страхотно.

Ето това намерих одеве

ej

# 146
Ето това намерих одеве  и за това питам, ама ........ newsm78

# 147
Извинявайте, ама аз съм изпуснала някъде момента с английската сол-тя за какво е? Задължителна ли е?

# 148
Извинявайте, ама аз съм изпуснала някъде момента с английската сол-тя за какво е? Задължителна ли е?

Ами тя действа разхлабително и очистително, предполагам за това се пие! Все едно хапваш от онези шоколадчета Комфорт, които имат също такова действие.
Мен след час ми подейства и доста неща излезнаха набързо от организма, иначе предполагам се позадържат повече! Все пак явно и отделянето има значение, за да започне прочистването на организма в пълна сила!  Peace
Аз я пих еднократно първия ден!  Hug Но пък някой момичета пишат, че са я прескочили, защото наистина е горчива и доста неприятна на вкус, все едно изпиваш чаша пълна с течен аналгин!   Sad
Но успях да я изтърпя като вкус! Peace

От вчера вечерта не съм яла, като ми се дояде пия сиропа и  за сега се търпи! Само одеве пийнах няколко глътки кафе, че съм с ниско кръвно и да не вземе да ми се завива свят! Но без захар, а така я обичааммммм!  Crazy
Дано минат леко и 5 дни, през които съм решила да пия от сиропа!  Simple Smile

# 149
Ето това намерих одеве  и за това питам, ама ........ newsm78

Извинявай , явно частта че не е от сайта купен съм го пропуснала.Нямам си на идея , но дано ни разкаже нещо повече за тоя сироп дето е пила тя. Wink

Общи условия

Активация на акаунт