Аз също съм доста нервничка напоследък. Тя и Бибата беше малко нетърпима - то сигурно си има причина де, но и аз виках по нея... и после страдах... Но най ме тормози поредния ни обрив. Чета, че при много от дечицата са се появили подобни проблеми. При нас от неделята някъде запсочна по-серизоно - първо по бузките, вечер ставаха кърваво червени. Отделно си имахме едно лишейче, което се мултиплицира по брадата, полсе по крачетата и къчичките - едни сухи петънца. Накрая и по гърба за появиха петънца от дребни пъпчици - чудих се прегряване ли е (че нали в студа уж май я обличам повечко), студова алергия ли прави (макар че след неделната разходка от час и половина след това излизахме само до колата и обратно) Но от вчера целият й гръб е тия дребни пъпчици.....
Според мен я и дразнят, вечер не спи спокойно - проплаква, мрънка... Мажем с какво ли не - купих и на А дерма - Exomega, мазахме снощи, но нямаше моментален ефект... Чудя се какво ли да давам за ядене - уж нищо ново не съм включила, освен едни млечни каши... може ли от това да е.... макар че и преди ги е яла. Обадих се на педиалтъра - каза да давам капки фенистил. Но определено не ми стана по-спокойно.... та направо ми се реве.... искам си детенцето с гладка бебешка кожаСлънце - сподели моля те за тази екзема и с какво мажете, казаха ли от какво се е появила. Както и другите мами, които имат подобен проблем, ще съм благодарна да споделите за нещо, което действа
Много силна прегръдка за всички болни дечица и сили за майките им
Дано скоро всичко лошо да отмине и да сме по-усмихнати и добри.И хайде малко и да се похваля, че да не е толкова черен поста ми. От сряда си имам помощници - родителите на мъжа ми. Та сред цялата ми нервност се появиха точно навреме, за да ме отменят малко (най съм благодарна за приспиването - много ме тормозеше тази трудна процедура) Та вчера имах няколко часа - и аз съм човек. Ходих до центъра - до аптека да накупя мазила, но и разни екстри и за мен - та да се почувствам по-добре. Видях се и с колегите ми - хапнахме заедно, после ходихме и на кафенце. Много освежавщо да има и друга тема, освен бебешката. Довечера сме на театър с любимия, а утре може и едно кинце да направим и да се видим с кумовете. Определено не мисля да изпускам момента на баба и дядо мераклии да се занимават с Бибата. А и тя им се радва, така че всичко е наред.
Ами май това е при нас - иначе чета с интерес, но ми е кривичко, та да не затормозявам обстановката и аз
Убихме се да я търсим в дън земята потъна. До сега винаги я намирах - но сега НЕ! Точно за рожденния ден успяхме да я загубим. Сега сме с медицинските да не и се запушат дупките - а мама ще купува нови!
И на мен ми ги лепнаха и сега в къщи се разнасят носни кърпи на поразия. А Инка иска и да ги яде, за да си чеша венците..

А така ми се спииии..
Мазах с Генги гел, няма особен ефект и мисля да давам Хамомила.

Говорим за мъхести повърхности, матраци и дамаски, де. На плочките и паркета, все тая колко филтри има
Вече има начини да си я доставиш отвън за по-нормални пари. Но нашите я имат от поне 10год. и тогава нямаше толкова възможности.

Може пък като порасне да се кротне. Криса беше спокойно бебе, а гледай сега какво чудо стана.
Абе все си викам, че е по-добре момичетата ми да са с характер, макар и да е трудно понякога, отколкото да са заспали (като майка си) и да им се качват един ден на главата 
С рецепта ли е по принцип?