Устройство за четене на дигитални книги

• 75 838
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Стара Загора
Линка е грешен, кой мрънка Simple Smile
Аз отхвърлих 10-на книги на новия Киндъл

# 646

Вече е поправен  Embarassed

# 647
  • Русе
Здравейте, момичета, зарибихте ме много сериозно с тая тема, засрамете се  Crossing Arms

Обаче съвсем се оплетох и не разбрах дали ако поръчам това и то точно от амазон:

http://www.amazon.co.uk/Kindle-Wireless-Reader-Wifi-Graphite/dp/ … mp;pf_rd_i=468294

ще трябва да инсталирам нещо допълнително на машинката или мога директно да си го ползвам на кирилица?

# 648
  • София
Нищо не трябва да инсталираш, чете си кирилица без проблем.  Peace

Аз да ви кажа колко съм изкукала - тази нощ сънувах, че киндълът ми падна по едни стълби и се счупи - голям кошмар, в много кофти настроение се събудих, добре че се оказа само сън...  Crazy

# 649
Аз да ви кажа колко съм изкукала - тази нощ сънувах, че киндълът ми падна по едни стълби и се счупи - голям кошмар, в много кофти настроение се събудих, добре че се оказа само сън...  Crazy

Като прочетах този коментар прихнах да се смея и веднага се сетих за тази реклама и "този човек е спокоен" Wink:

# 650
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Хич не е до изкукване,
аз след като ми откраднаха фотоапарата, на два пъти сънувам, че с новия ми се случва беда - един път го изтъркалях по едни стълби, а втория път - пак ми откраднаха, и направо ми идеше да се гръмна, добре, че се събудих  Simple Smile
За да съм по темата - Стивън Кинг, както винаги в крак с новите тенденции   Simple Smile
 http://www.avaxhome.ws/ebooks/Stephen_King_-_UR.html

# 651
  • Варна
Aз да ви кажа колко съм изкукала - тази нощ сънувах, че киндълът ми падна по едни стълби и се счупи - голям кошмар, в много кофти настроение се събудих, добре че се оказа само сън...  Crazy
Аз още не съм сънувала кошмари, но откакто ми счупиха първия Киндъл, вторият го гледам като писано яйце. На децата им е забранено да го доближават по-близко от 1 м. Mr. Green

# 652
Стивън Кинг, както винаги в крак с новите тенденции   Simple Smile
 http://www.avaxhome.ws/ebooks/Stephen_King_-_UR.html

Не е сред любимите ми автори, но смятах, че е твърде интелигентен за подобни рекламни трикове.

# 653
Цоп и аз при вас.  Laughing То при мен малко... рибата още в морето. Чакам Kindle3 и получаването му е леко съмнително, но пък днес изчетох цялата тема.  Crazy Искам да ви питам какво ви е мнението за  този калъф и този протектор за екран /и нужен ли е изобщо?/

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 17:25 от Coolmummy

# 654
  • Ямбол
...
Да се похваля и аз Simple Smile Поръчах си Kindle и вече е в България, днес трябва да си го взема  Hug. Минах по тънкия начин, с доставка от САЩ с приятел.
И аз засега съм се спряла на този вариант.
Ще споделиш ли колко ти излезе? Как го поръча - през сайт или директна покупка от магазин?
Аз мисля направо с калъф да го поръчам.

# 655
  • Варна
Цоп и аз при вас.  Laughing То при мен малко... рибата още в морето. Чакам Kindle3 и получаването му е леко съмнително, но пък днес изчетох цялата тема.  Crazy Искам да ви питам какво ви е мнението за  този калъф и този протектор за екран /и нужен ли е изобщо?/
Аз бях си поръчала друг протектор за екрана, за който пишеше, че уж нямало отблясъци, но въобще не бях доволна. Първо, сложих го много трудно и колкото и да се мъчих, останаха малки "балончета" отдолу и второ, имаше отблясъци, които много ме дразнеха. Затова на втория Киндъл сложих само калъф.

# 656
  • София
Калъфът изглежда ок, но някои приятели с такъв тип калъфи се дразнят от закопчалката, която понякога пада над екрана и трябва да се придържа с палец, за да не пречи. Други го намират удобен именно, защото държейки закопчалката им е по-удобно. За мен е важно и да може да се сгъва хубаво назад. Но това са вече някакви претенции. Simple Smile Протектор нямам и не мисля да слагам поради изброените от Ясмина причини. Протекторът реално пази само от надраскване и при положение, че имаш калъф мисля е излишен.

# 657
Благодаря за мненията! За протектора и аз си мисля, че ще ми намали удоволствието от четенето и няма да се постави достатъчно добре. Абе тая работа като всички preserves.  Laughing Laughing Laughing
За калъфа обаче имам опасения този магнит на закопчалката да не действа по някакъв скапващ начин. Като малка са ме учили да не поставям магнити около телевизора, печката, хладилника и макар да ви звуча наивно, опасенията ми са от тази гледна точка.  Rolling Eyes
Относно закопчалката- тя се щраква след като се прегъне калъфчето назад и не би трябвало да пречи. Поне така гледах в клипче качено от клиенти, закупили калъфа http://www.dealextreme.com/feedbacks/browseVideos.dx/sku.49301 /вижте на 0:45 мин./.

# 658
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
За съжаление, на тоя Киндъл, който аз ползвам излезе, че закопчалката на калъфа Е причина за сериозни, почти всекидневни забивания, които се оправят след рестартиране, но и самото рестартиране беше проблем, понякога се оправяше едва след включване да се зареди батерията, въпреки, че беше достатъчно заредена преди забиването. Откачих калъфа, и оттогава не е забил нито веднъж. Прочетох някъде, че някой беше предположил, че това може да е проблема, и в този случай се оказа точно така. Говоря за оригиналния калъф на Киндъл, без осветление. Иначе е много спретнат и хубав, язък.

# 659
За съжаление, на тоя Киндъл, който аз ползвам излезе, че закопчалката на калъфа Е причина за сериозни, почти всекидневни забивания, които се оправят след рестартиране, но и самото рестартиране беше проблем, понякога се оправяше едва след включване да се зареди батерията, въпреки, че беше достатъчно заредена преди забиването. Откачих калъфа, и оттогава не е забил нито веднъж. Прочетох някъде, че някой беше предположил, че това може да е проблема, и в този случай се оказа точно така. Говоря за оригиналния калъф на Киндъл, без осветление. Иначе е много спретнат и хубав, язък.

Тъкмо си търсех причина да НЕ купувам калъф.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт