До МАЙ много не остана, кой ли ден ще стана мама? №13

• 19 695
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро мацки.
Уини, честит рожден ден! Да си жива и здрава и озарена от безброй бебешки и детски усмивки.
Славче, мила, как го допусна това падане. Сега като го прочетох сърцето ми заби. Представям си как си се чувствала. Важното е че бебека рита ли рита. Все пак първото нещо което ще направиш е да ни информираш как е минал прегледа, нали?
Аник, аз не го насилвам , а се чудя може ли от яслата да са му повлияли на режима, нещо да се стресирал... Не ми се купуваха памперси отново  Sick Я кажи ти какви поръчки подготвяше цяла сутрин???
Дилянка, лека лекция и се пази. Ромперчето е 0-3 месеца. По-малките като размер не ги купувам, защото я ги носим месец , я не. Алек беше голямо бебе, а казват второто е още по- голямо.
Ангелка, кажи късно ли е да с евключа с поръчка към вашата?
vivid_v , това с носа е едно от най- неприятните неща които ми се случват през тази бременност. Нищо не ми помага. Силвето беше споменала инхалалация над съд с вода и сода всяка сутрин.

# 271
Winnie честит рожден ден  Heart Eyes nbirthday  bigdance2, дано денят ти мине изпълнен с изненади Simple Smile

днес наистина е студено момичета, трудно стигнах до работата, не знам какво ще правя другата седмица, май ще карам мъжа ми да ме кара до работа 1 седмица докато е студено

Славче всичко ще е наред, и аз така реагирах мин път като паднах в снега, човек се чувства мн уплашен  Hug не тъжи, бебчо е наред

и време е аз да се оплача, вчера сутринта ми се схвана десния прасец, а тази сутрин и на двата крака, много болеше и много плаках  Rolling Eyes и милото като се опитваше да ме успокой ме удари в носа без да иска, и бързичко се субудих днес  ooooh!
чакам с нетърпвние вече деня да приключи и да си почина в събота и неделя, в края на седмицата се чувствам толкова уморена и пребита
сега ще разгледам снимките  Peace

# 272
Леле, Лукс, като те слушам неми се и подава носа навън. Алек Балек обаче като си е науми детско меню от Макдоналдс- оправия няма. А и през банката трябва да мина. УЖАС.

# 273
  • Sofia
oblak11, аз в Mothercare съм се заровила, з'то в ASDA май не са останали много неща. Още ми е малко смотано да пазарувам, все ми се вижда рано, но всички сте толкова зарибяващи  Joy Аз даже се чудех 0-3 или 3-6 месеца да купувам (в никой случай по-малки), но предвид дребоса, който очаквам, мисля, че за това лято 0-3 ще са ми добре. Angelka сигурно е тръгнала за лекцията в ЦУМ, така че сядай и започвай да избираш  Mr. Green
Хм, лоша работа с памперсите, но пък сега в студеното, ако не го сменят веднага, по-лошо. Май с памперс ще ти е по-сигурно  Confused Всъщност ти си знаеш най-добре ситуацията, просто не изхождай от мисълта, че трябва на всяка цена вече да е без  Peace

# 274
Добрутро, момичета!  Hug

Winnie, Честит празник! Много красота в живота ти желая, щастие с новото бебче и късмет във всичко!  Heart Eyes Аз ще се въздържа от тортичката ти, че всичко ми се трупа, включително и само от гледане.  Cry

Ани, ура за обещанието ти вече да си спокойна!  Heart Eyes
Подкрепям за гащеризончетата - по-удачен вариант е с изрязаните стъпала, още повече, че е възможно при плюшените (които са много, много сладки) да позапарят крачетата, ако бебето е ненужно навлечено или пък самото дете да се поизнежи. Както знаете, малко съм прасната на тема каляване.

Славче, спокойствие, бебчето вече ти е "казало", че си е добре!   bouquet Наистина е много опасно по тротоарите. Но дори и когато се държим за някого, пак има вероятност да се подхлъзнем, защото е възможно да пренасяме центъра на тежестта върху "компаньона" и краката ни да не са така стабилни. Та, по-важно е според мен да сме стегнали краката, да правим малки крачки и по възможност да заобикаляме от далеч ледниците, дори и да се наложи да излезем на уличното платно за момент.

Преди два дни имах ужасен инцидент на една от скоростните отсечки в надлез Надежда, но умишлено не ви разказах. Аман от нерваци по пътя, които се опитват със сила да покажат, че имат пишки, дори и с риск да предизвикат сериозно ПТП. Онзи кретен съвсем нехае дали съм бременна или не, дали возя дете или не.  #Cussing out Със сигурност ме е забравил 5 мин. по-късно, а аз треперих още 5 часа след това.  Confused Много искам лепенка "Бременна в колата", но преди време като търсих, не открих.

angelka, кога ще поръчвате от този сайт? Мож` ли и аз с вас?  Blush

# 275
Уини,честит рожден ден милчика   bouquet Нека живота ти е изпълнен само с радости.Цялото семейство да се здрави и всичко около новото бебче да мине като по вода  Hug
Аник,колко парички е доставката до Бг от Mothercare?
Бръмби,това е нормално за мъжете шофьори,Повечето са супер нерваци и не ги интересува кой е в съседната кола.....Глупаци...  #2gunfire

# 276
е момичета много сладки коремчета  Hug
и дрешките са много много сладки, аз за сега малко се спрях, но февруари почвам пак хахахха

началото на седмицата поръчах само това http://s306.photobucket.com/albums/nn254/hanlivanemmenis/?action … =Picture019-4.jpg, но разбира се това е за бебока на нашите кумове, тя ще ражда март месец, сега чакаме с нетърпение малката принцеса, те са на mothercare 7 бр

Simple Smile

# 277
Уини,  newsm59 nbirthday newsm38 Бъди жива и здрава (и всички около теб) и едно прекрасно мъничко създание май месец  Hug
Да получиш най-хубавите подаръци Simple Smile

Аз сега отивам при чичо доктор, после ще се отчета, но бебка не е спряла да рита от 7,30 сутринта, което ме успокоява Simple Smile

Бръмб, много неприятен момент, наистина, дано не се повтаря  Praynig

Лукс, боденцата са много сладки Simple Smile

# 278
Уини , честити ржден ден.Желя ти всичко най-хубаво.Явно и ти си Водолейка като мен Simple Smile)

Аз за падането се притеснявам много.От Понеделник съм на очни и ми предстои често излизане.Мъжо може да ме кара сутрин,но на връщане трябва да съм много внимателна.

# 279
  • София
Уини  newsm59 Пожелавам ти много любов,семеен уют и неизмеримо щастие! Hug
Това с мъжете шофьори е много неприятно,но мене повече ме е страх от жените  Mr. Green въпреки,че и аз съм шАфьор.Спомням си ,че тамън бях взела книжка и кака ми премести малката в детска в Люлин и трябваше да я карам и взимам.Имах голям страх да я возя-на себе си вяра имах,но на другите не,с времето обаче научих и 2 и 200 за шофирането,но страха от загубеняците,дето тати им е купил книжката и новата ултра скъпа кола си остава  Tired  Бръмб дано няма повече такива моменти  Praynig

# 280
Уини ЧЕСТИ РОЖДЕН ДЕН!!!
  bigdance2
Желая ти да си най-обичаната жена и майка на света!!!

Никол много се радвам, че си си харесала кошарка. Laughing

# 281

Честит рожден Уини  ..
..
smile3525 smile3525..
Желая ти прекрасен живот с твоето семейство и много слънца да греят в дома ви.  Hug Hug Hug

# 282
  • София
Добро утро, момичета!  Hug

Честит рожден ден на Уини! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива!

София от сряда нали е в къщи, защото проблемите около третата сливица пак започнаха, кашлица и сополи  ooooh!, така че днес реших да разнообразя закуската и да си спретнем едни палачинки.  Mr. Green За моя изненада първата хапка от палачинката беше изплюта, но поне хапна малко след това.  Mr. Green Аз хапнах малко повече.... Blush Joy hahaha

Сега с това студено време се чудя вече какво да правим в къщи. Детето само ми повтаря как иска при децата в градината.  Crazy Ако имаше малко повече сняг можехме поне да излезем, а то нито сняг като хората, само заледено и хлъзгаво.  ooooh! За другата седмица гледах прогнозата - -14, -15 градуса.... Shocked ooooh!

Славчето - Много неприятно, представям си колко си се уплашила.  Sad Hug Но важното е, че бебчето рита.  Hug Hug

Бръмбазелче - За съжаление шофирането в София само стрес носи.  ooooh! Hug Аз покрай празниците така се радвах - едно спокойно, няма движение...кеф голям.  Sunglasses Относно лепенката - в началото на миналата бременност си взех една такава лепенка "Бременна в колата! www.bg-mamma.com"  от кабинета на гинеколожката ми, бяха сложени при рекламните материали. Но тогава още нямах кола, то и книжка нямах (в 6 месец я взех  Crazy), а мъжът ми отказа да си я лепне на неговата кола.  Crossing Arms Crossing Arms Запазих си я, сега вече и кола си имам (мога да си лепя каквото искам  Laughing) и шофирам активно, така че я залепих. Вече доколкото някой и обръща внимание е друг въпрос.  Rolling Eyes Не знам дали ще можеш да намери някъде от тези лепенки, другия вариант, които се сетих е за една тема в подфорума на СБНМ. Там преди време една бременна майка беше пуснала тема за подобни лепенки, намериха спонсор Лактана и напечатаха такива лепенки. За съжаление нещо не мога да намеря темата.  Thinking Иначе и на тях може да са им останали... Peace

vivid_v - Отиди най-добре на лекар, може да ти изпише капки. На мен в началото Олинт ми изписаха и него използвам. Но не знам какво става през 1-2 седмици съм болна, и все с ужасна хрема, опитвам се да огранича Олинта, но положението става страшно без него.  ooooh! Пробвах само със Стеримар и едни капки с мента и евкалипт, но нямаше ефект.  Confused

Хайде, свърши ми времето...то и без това този пост от 1 час го пиша. Софи само не ме оставя и за 5 мин. на спокойствие.  Laughing

ЕДИТ - Такъв е моят стикер - http://shop.danet.bg/userfiles/productimages/small/thumb_5862.jpg, видях в кеша на сайта на ДаНет, че са ги продавали там, но вече не са налични за съжаление.  Confused

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 10:37 от Ивон

# 283
  • София
Привет момичета,

Честит празник на Winnie. Да ни е жива и здрава, а подаръка май ще дойде с малко закъснение през май Sunglasses

За момичетата, които са се ориентирали да раждат в Окръжна малко прясно инфо. Д-р Жекова е казала, че ремонтът ще е приключил най-късно до средата на март, така че ще ни чакат с отворени обятия след това  Wink Аз лично се успокоих, че не ми се иска да мисля за друга болница за раждането.

Колкото до паданията - аз май съм рекордьор... До сега имам към дестина лупинга, но явно по инстинкт падам, пазайки бебето. 2 пъти паднах пред Марти и той се спука да се смее как била паднала мама...

Гледам какви хубавини купувате от чуждуземско и много ви се радвам отстрани, че аз нещо въобщо не съм настроена да пазарувам... Първо защото имам ОГРОМЕН брой неща от Марти (някои обличани само 2-3 пъти), но като цяло нещо нямам ищах за пазаруване както първия път.

# 284
Уини, най-сърдечни поздрави и от мен за празника ти newsm51!!!!
Бръм, и аз искам лепенка БРЕМЕННА В КОЛАТА, макар че едва ли някой ще се впечатли.... Добре, че тия дни не мога да извадя колата от преспите, та си спестявам "невероятните" емоции при шофирането, но и аз имам чудни истории за разказване.
Аник, на мен лекарката онзи ден ми каза направо да прескоча дрешките от 0 до 3 месеца Shocked. В лек шок съм, защото сина ми се роди 3100 и беше една мъничка мишка с огромна главичка, но сега явно положението ще е по-различно..... Щом сега бебока е 1 кг, то не ми се мисли какво ще е в края на април ooooh!
Сега се подготвям психически, че трябва да изляза навън, а е адски студ и лед. Стискайте палци да не повторя Славчето и аз Praynig

Общи условия

Активация на акаунт